- iPhone topik
- Nagyon különleges lesz a Realme GT 8 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Ha 10 hsz-t kellett volna visszaolvasni akkor azért kaptam volna meg, mert nem mentem vissza pl. az előző lapra.
Amúgy meg a hozzászólásod off topicba van, és sehol egy link ami felkeltené a figyelmem hogy neked milyen tableted van, vagy miről írsz. Off topic lévén meg nyilván nem mindig olvasom el az adott hozzászólást ha épp kérdezek valamit.
Ha mondjuk így lett volna, akkor talán nem siklottam el volna felette, de mindegy igazából.
SAMSUNG SM-T580 Galaxy Tab A 10.1" 16GB fekete
Lényeg hogy akkor jó választás lesz ez. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Microsoft Surface Pro 4 - billentyűzettel - I5 6300u , védőtokkal
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest