- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Ezeket ne: link1, link2, mert ezek egyértelműen iPad méretűek. A 10"-os tablet belefér ugyan de az átlátszó rész kisebb mint a screen size!
(természetesen kisebb tabnál jó lehet, de az meg el fog csúszkálni)Ilyesmivel szemezek én most, de még nem rendeltem meg, itt látszik hogy nagyobb az átlátszó rész, mint a screen size. De ez meg mocskos drága...
Tudom hogy droidosat keresel, csak az árszint miatt írtam le hogy mennyi egy olyasmi felépítés mint ami neked kéne. Ez pl 210 rugó. Ez beszerkózható itthon is, nyilván kicsit többért. Winmate M700 is elérhető Androiddal itthon, de az sem lesz olcsóbb. Ezek 100%-ban teljesítenék az igényeidet.
De ha van rá lehetőséged körülnézhetsz külföldi oldalakon (ebay, amazon, neadjisten kínai shopokban), hátha van olcsóbban vagy kicsit kevésbé masszív cucc. Neked a "Rugged Tablet" a kulcsszó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged