Hirdetés
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gubisadam
üzenetére
Én is javaslom az ebook-ot. Eleinte tableten meg telefonon olvastam, de mivel olvasás közben amúgy is kevesebbet pislogunk, még rosszabb a szemnek. Végül rájöttem, hogy nem jó a magam ellenségének lenni és vettem egy olvasót.
Az olcsó ebook is jobb, mint tabletet használni. Nagy súlya nincs neki, tölteni ritkán kell, míg ha tableten olvasol, nagyon gyorsan merül a világítás miatt.
De úgyis rá fogsz jönni minderre magad is hamarosan... -
Skillet
addikt
válasz
gubisadam
üzenetére
értem nagyjából amit mondasz, csak jelen esetben nem állja meg a helyét. itt ugyanis nem tudod összehozni, hogy egy cucc mindent tudjon. olvasásra célhardver kell, én csak ennyit mondtam. a másik meg, hogy csak azért, mert te olvasásra is akarod használni, azért miért kellene 8"? pl a legtöbb ebook olvasó is 6"-os. összességében annyi, hogy ha tényleg olvasásra is használnál rendesen valamit, akkor szerintem az ne egy tablet legyen. persze végül te döntesz, nyilván... de ezt a témát még járd körül véleményem szerint.
amúgy osztom a fentebbi véleményt, kevés ide az a felbontás. meg mondjuk én eleve nagyon kényelmetlennek találom a 7" feletti tableteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED monitor topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- További aktív témák...
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX