Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Csőtörés lett a Red Magic 11 Pro gyötréstesztjéből
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
synar
őstag
válasz
sagesz93
üzenetére
Én meg egy nap után visszavittem a Vega tabletet és inkább ráfizettem 12 ezret egy Lenovo A3500-ra, nem bántam meg, egész más kategória. Nem próbáltam játékot rajta, lehet hogy arra jó. Három hibája volt amit nem tudtam elfogadni:
- Üzemidő: 100 % -ra töltve, 4-5 óra wifi és nyomkodás, böngészés (tehát nem játék, vagy filmnézés) után töltőre kellet dugni úgy lemerült. (A Lenovo-t 1-2 napig elmegy hasonló használat mellett.) Ezt tetézte még azzal, hogy reggelre teljesen feltöltve hagytam otthon készenléti állapotban, a wifi is le volt állítva rajta, mire 5-kor hazaértem, annyira lemerült, hogy ki is kapcsolta magát és csak töltőre dugva lehetett újra feléleszteni.
- Kijelző: A képe tényleg szép és a fényerő is nagyon rendben volt. Az érzékenysége viszont borzasztó, főleg a szélek mentén kb. 5 mm-es sávban, ahol általában egy programot vagy böngészőfület kell bezárni, vagy menüt megnyitni. Rendesen kellett böködni az adott ponton, mire végre hajlandó volt érzékelni.
- Böngészés: több böngészőt is megpróbáltam letölteni a gyári mellé, hátha azok jobban teljesítenek, de nem tették. A görgetés és a zoomolás is akadozott, darabos volt, kb. annyira mint a két éves Sanei egymagos tabletem, amit le kívántam váltani, épp ezért.
Tehát én nem tudom jó szívvel ajánlani a Vega tabletet. Lehet, hogy többen megcáfoltok és csak én fogtam ki egy rossz példányt, de ezek után nem kockáztattam tovább, inkább biztosra mentem és váltottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Új aktivált Apple IPad Mini A17 pro wifi+cellular 0 akksi ciklus 2026.11.02-ig gari
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Razer gamer szék
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 13 Elitebook 830 G7 FHD IPS 600nit i5-10210U 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro 4G LTE Garancia
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX