- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
„jön a 6592-es proc,amivel szerintem leveri a nagyokat is,már teljesítményben is”
Ezen most mosolyogtam egy jót
Akinek a szeme előtt az AnTuTu pontszámok lebegnek, meg aki szerint minél több a processzormagok száma, annál erősebb, annak biztosan ez jön át, a valóság viszont közel sem ez.
A MediaTeknek a 6592 lesz most a bazári majma, lehet majd mutogatni, remek marketingeszköz, de csak ennyi, nem több.
Amire szerintem nagyobb figyelmet kéne szentelni az 8135, amit ha jól sikerül pozicionálniuk simán átrendezheti a (felső)középkategóriás tabletek piacát.
------------------------------------------------------------------
Ezzel a tabletet veszek a gyereknek témával meg ha lehet ne legyen ismét teleoffolva a topik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Magic Keyboard iPad Air 13" (M3) - HU - fehér
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Eladó iPad Pro 13 256GB WIFI + CELLULAR ~1.000.000 Ft újkori ár
- Bontatlan E olvasó..
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi 256GB space gray asztroszürke Apple
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Vadiúj számlás SSD-k! Kèszleten több darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest