Hirdetés
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Félrevezető a Tesla önvezető marketingje, mégis zöld utat kaphat Európában
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Garmin topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Sony Xperia 5 IV - házon belüli siker
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
hasab
csendes tag
válasz
masholnap
üzenetére
Alcor Zest Q933R vélemény:
Egyelőre Android 4.1.1, Rockchip SDK-v1 van rajta, ami az RK3066 dual-core procihoz való. De már kiadták az SDK-v2-t a 4 magos RK3188-hoz, a 4.2.2-t már azzal adják ki, a tesztek szerint azzal sokkal gyorsabb. (A Concorde Tab Slim-nél külön kiemelték, hogy eleve SDK-v2-vel adják ki, ami igen dicséretes!)
Egyelőre nincs rá panasz, mondjuk én (képletesen szólva) egy Trabantból ültem át egy 5-ös BMW-be ((Concorde Tab One 4GB, 1 mag, 512MB, 4GB, 640*400 TFT) --> Alcor Zest Q933R, 4 mag, 2GB, 16GB, IPS Retina), szóval egyelőre még álmélkodom a gyorsaságán, a brutális felbontáson, az aksi kapacitásán, stb...
Korábban volt a kezemben pár hónapig iPad2, szóval az Androidnak azért fel kell kötni a gatyát az iOS-hoz képest, gyorsaságban, simaságban nem ugyanaz a kategória, de hát árban sem. A főképernyő húzásakor például nem olyan simán csúszik, mint az iPad retina, pixelről pixelre, hanem olyan fél millimétereket ugrálva pattog oldalra, elég fura, de igazából tök mindegy, és ha nem figyelem, meg gyorsan húzom, akkor fel sem tűnik.A kijelző nagyon szép, betekintési szög kitűnő, színek nem torzulnak, a felbontás kiváló, pixelek egyáltalán nem látszanak szabad szemmel (retina!).
Telepakoltam játékokkal, szépen futnak rajta, már amelyik elindul.
Riptide GP simán, akadás-mentesen fut, a leírásában egyértelműen kiemelik, hogy csak quad-core-ra ajánlatos feltenni.
A Real Racing 3 Play-ről telepítve elindul, de fehér-fekete minden, élvezhetetlen, nem tudom, miért: a Mali400MP4-nek bírnia kéne, és elég elterjedt GPU ahhoz, hogy támogatva legyen. Talán majd a 4.2.2 orvosolja ezt a hibát.
Az innen-onnan letöltött Need for Speed Most Wanted, Shift, Hot Pursuit vagy el sem indul telepítés után, vagy az adat-letöltésnél hal meg, vagy indítás után kilép. Play-en meg túl drága, hogy kipróbáljam.
Chainfire3D-t nem merek futtatni rajta, mert az eddig nekem csak a 4.0-án futott, a 4.1/4.2-n boot loop-ot csinált a Tab One-omon.
Nova Launchert raktam rá, simán viszi, nagyon szép és jól használható.Az akksi jól bírja, persze az aktív WiFi használat azért sitty-sutty leszívja (kb 5 óra alatt). Ezért ha nem kell a wifi, azonnal repülő módba rakom, így sokkal tovább bírja. Amikor elkezdtem nyüstölni, telepakolni app-okkal a gyári gyalu után: játék telepít --> kipróbál --> főmenü --> köv. játék --> kipróbál --> főmenü --> és így tovább, mindezt wifivel, akkor olyan 5-6 órát bírta, de érdekes módon játék közben a 14%-os jelzéstől a 4%-ig pár perc alatt eljutott.
MicroUSB-n sajnos nem tölthető, csak saját AC-adapterrel.
OTG-kábellel pendrájvot, egeret, billentyűzetet, külső HDD-t (külön táppal), külső kis-hdd-t (WD 500GB) simán viszi. Sajnos USB-elosztóval nem megy sem az egér, sem a billentyűzet, se külön-külön, se együtt, egyik likban sem.A súlya rendben van, nem fárasztó tartani hosszú ideig sem.
Ennyi jut eszembe, ha valami érdekel még, kérdezz.
Üdv,
hasab
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One mobilszolgáltatások
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Suzuki topik
- Battlefield 6
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- iPhone-t használók OFF topikja
- Gaming notebook topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 12.9" (2021)
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad 11 A16 256GB Pink Wifi Hibátlan/2028.04.26.Gar./Akku 100%/p4643
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4181, 94% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Dr.NX