- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Írj már OFF-ban egy ilyen téma esetében...
Az "internetes szaksajtó" elnevezte zárt rendszernek, miközben a zárt rendszer mást jelent (nem mellesleg már sok évvel a zárt és nyílt rendszer megfogalmazása után írta le ezt hibásan valaki, amit aztán máshol is átvettek az egyszerűség kedvéért, de tévesen).
Közben pedig csak a forráskód zártságát és nyíltságát különböztetik meg, nem pedig a rendszert. De felőlem hívhatod másként, nem fog összedőlni tőle sem az én világom, sem a tied. Az sem zavar, hogy mostanra már a lusta média nem néz utána annak, amit sok éve meghatároztak és rövidíti a zárt forráskóddal rendelkező nyílt vagy zárt operációs rendszereket zárt rendszernek.
Mindettől függetlenül fogok én is Androidot használni, meg más is iOS-t és nem fog zavarni egyikünket sem, hogy miként torzult el egy kifejezés jelentése a hétköznapokban.Csak hogy én is "nagy bölcsességgel" zárjak:
Csak a döglött halak úsznak az árral.Mindenesetre nem ettől fog valaki Androidot vagy iOS-t venni, az biztos, illetve nem az eredeti felsorolás határozza meg azt, hogy zárt vagy nyílt a rendszer - mivel onnan indultunk ki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest