Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 11 Pro Max - tiltott gyümölcs
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Buster17
üzenetére
Ha a Google Play-en keresztül vettél játékokat, azok a Google-account-odhoz vannak kötve, úgyhogy újra le tudod onnan tölteni (és nem kell őket újra kifizetni).
Ha mondjuk a Gamelofttól vettél játékot, akkor amíg megvan az sms-ben kapott letöltőlink, addig újra le tudod ingyenesen és legálisan tölteni az appot. (Mondjuk ez nem jelent túl sokat, én pl. megszívtam a P1000-em ROM-frissítésével, ugyanis a Gameloft régebbi játékai - Dungeon Hunter HD 1-2. - Gingerbread fölötti Android-verzión már nem futnak.)
A játékmentéseid persze valóban törlődnek, azzal nincs mit kezdeni, ha nem csináltál róluk backupot.
-
Marcika80
tag
válasz
Buster17
üzenetére
Hali! Nem tudom hogy milyen táblagéped van, de itt egy Teljes full újra telepítés fog kelleni pcn keresztül, már ha megoldható, kel egy program, egy firmware verzió hozzá, és a többi levan írva vagy nem, de ha meg mondod hogy milyen géped van, körbe nézek a neten!
Nekem is volt gondom hasonló, de én akkor azt hittem hogy végleg tacsra vágtam a gépem, mégcsak be sem kapcsolt, sokszori baszakodás után sikerült feléleszteni, aztán csak kiderült, hogy én voltam a bén@.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 3D nyomtatás
- Milyen notebookot vegyek?
- Villanyszerelés
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- IPAD AIR 5 ( M1 )64GB WIFI+CELLULAR (5G ) , KÉK, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3871, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nekem is volt gondom hasonló, de én akkor azt hittem hogy végleg tacsra vágtam a gépem, mégcsak be sem kapcsolt, sokszori baszakodás után sikerült feléleszteni, aztán csak kiderült, hogy én voltam a bén@.
Dr.NX