- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Buster17 #32667 üzenetére
Ha a Google Play-en keresztül vettél játékokat, azok a Google-account-odhoz vannak kötve, úgyhogy újra le tudod onnan tölteni (és nem kell őket újra kifizetni).
Ha mondjuk a Gamelofttól vettél játékot, akkor amíg megvan az sms-ben kapott letöltőlink, addig újra le tudod ingyenesen és legálisan tölteni az appot. (Mondjuk ez nem jelent túl sokat, én pl. megszívtam a P1000-em ROM-frissítésével, ugyanis a Gameloft régebbi játékai - Dungeon Hunter HD 1-2. - Gingerbread fölötti Android-verzión már nem futnak.)
A játékmentéseid persze valóban törlődnek, azzal nincs mit kezdeni, ha nem csináltál róluk backupot.
-
Marcika80
tag
válasz
Buster17 #32667 üzenetére
Hali! Nem tudom hogy milyen táblagéped van, de itt egy Teljes full újra telepítés fog kelleni pcn keresztül, már ha megoldható, kel egy program, egy firmware verzió hozzá, és a többi levan írva vagy nem, de ha meg mondod hogy milyen géped van, körbe nézek a neten!
Nekem is volt gondom hasonló, de én akkor azt hittem hogy végleg tacsra vágtam a gépem, mégcsak be sem kapcsolt, sokszori baszakodás után sikerült feléleszteni, aztán csak kiderült, hogy én voltam a bén@.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 2042
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- World of Tanks - MMO
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB Silver - 100% EREDETI AKKU - 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest