- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Krissz5435 #17595 üzenetére
Igen, tölt USB-ről
logout.hu-n nekem is van cikkem róla, ha esetleg nem vagy benne biztos, hogy ezt akarod akkor azt is olvasd el.A 4.1-es frissítés be van igérve és szerintem hamarosan meg is lesz rá...
Ja és ha kellene mobilnet akkor jópár sticket fogad, többek között a telenoros mf110-et is. Én azzal szoktam netezni rajta, ha nincs wifi...
-
Sanzaa
senior tag
válasz
Krissz5435 #17595 üzenetére
Már kifutottam a szerkesztési időből. Az iPonnál sajnos már 30500 körül van és most nincs is raktáron.
De a kommentek közt is látható, hogy egy időben 29900 Ft volt.
30e alatt van még a hasonló kategóriás Ghoo tablet, a Navon Platinum, meg az említett PoV. Ezek egy kaptafára készültek, de csak a ConCorde-nál van kilátás a Jelly Bean frissítésre.
Olcsóbban Kínából rendelhetsz, talán még a 7collosaknálmeg is éri. Pl a pandawill.com-ról. Ott erősebb kétmagos, IPS kijelzős gépek között válogathatsz, ugyanennyiért vagy olcsóbban.
Sajnos ott sem fenékig tejfel minden, ha esetleg hibást példányt kapsz, kell az angol tudás a garancia intézése miatt és még a vámon is át kell csúszni.
Itthonról még a WayteQ Xtab70i-t, az Xtab 70w-t, a Myaudio Series 8 DC az ajánlható, de ezek már magasabb árkategóriába tartoznak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mobiltelefon, konzol és TV felvásárlás gyorsan, biztonságosan!
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest