-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumpen_stex
aktív tag
válasz
philoxenia #1569 üzenetére
a valóságban a kinaiak gerneálják. nézd meg majd minden app kinai szerzőtöl jön.
-
Gakocsis
tag
válasz
philoxenia #1569 üzenetére
Természetesen! Tökéletesen egyetértek.
Ezek szerint kicsit pongyolán fogalmaztam. Alapvetően arra gondoltam, és erre is akartam utalni, hogy amikor a google kijött az android oprendszerrel, akkor már a Google körül volt egy divathullám, aminek voltak lelkes tagjai (sztereotípiák nélkül a 20-as, 30-as fiatal, technológia függő fiatalok, a modern kockák) Ezek az emberek azomban már rendelkeztek azzal a technikai tudással, ami találkozott a cég azon lépésével, hogy a platformot nyitottá teszi, és így katalizátorként szolgálhatott a technológiai fejlődésnek.
Alapvetően nem az Aple visszafogott terjeszkedéspolitikáját követik, hanem egy jól körülírt technikai alap melett, ezek teljesülése esetén lehet minden funkciót kihasználni, fejleszteni rá.. Ha jól láttam, akkor a kicsipuha is ezt vette át..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Apple Ipad 10.generáció
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest