- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
mipityu
tag
Biztosan van jobb. Nekem USA-ból hoztak ajándékba egy kb. 6.000 Ft-ba kerülő - kimondottan iPod-hoz dedikált tollat. Ennyit az életben nem adnék érte :-) Nos az valamivel érzékenyebb, mint a gagyi, de a gagyi is használható.
Azért írtam, hogy hasonlítsd össze a linkelt képen levővel, mert tapasztalatom szerint (régebben vettem egy másmilyet, na az sz.r) az a használható.
Most csak a Sensationom-mel tudtam kipróbálni, hiba nélkül működött (ahhoz alapban nem használom, mert GG és egy mozdulattal lejönnek róla az ujjnyomok).
A W17 Pro várhatóan csak hétfőn lesz meg, na ahhoz használni fogom. Utálom, ha tele van a képernyő ujjnyomokkal :-) Félgömbölyű, puha, gumiszerű anyag a hegye, de teljesen jól pozicionálható és nem kell rányomni. Nincs is miért rányomni, ha az érintésre nem reagál a kütyü, nyomásra sem fog - kapacitív :-)Még mindig fennáll az ajánlatom, ha jársz Angyalföld felé szívesen adok egyet (van 5 db). Eladni nem akarom, mert több lenne vele a gond, mint a haszon (nem is azért vettem). Egy barátom, mikor mondtam neki, hogy fogalmam sincs miért vettem utoljára még 4-et (plusz kaptam egyet a forgatható tokhoz, plusz a cégnek is rendeltem 4-et, egy abból is maradt nekem is 1), nos Ő azt mondta, hogy legyen mit osztogatnod :-). Igaza volt, egyet már elajándékoztam :-)
14706 Unbaised-Ben: három adat jellemzi az androidos kütyük tároláshoz, futtatáshoz használt memóriájat.
ROM, RAM és SD mérete.
A ROM és a RAM funkciója: az egyiken futnak a programok, ha megtelik, na akkor szokott újraindulni az aktuális launcher, mert mint a legrégebben betöltött és használt programot, azt fogja kilőni a rendszer, hogy futtatni tudja az utoljára elindított programot.
A másikra tudod telepíteni a programjaidat. Soha nem tudom hogy melyik melyik (a neve), mert ráadásul a ROM az Read Only Memory-t jelentene, ami nem igaz.
Ezeket nem szabad összetéveszteni a tárolásra használt SD-vel, ami lehet belső és külső is, mert azt csak korlátozottan lehet telepítésre használni, általában segédprogramokkal.
A komolyabb kütyükben (pl. Acer 500) a teljes belső SD-t teljes értékűen lehet használni (tárolásra és telepítésre is), egyébként csak tárolásra.Remélem jól fogalmaztam meg, ha nem javítsatok ki :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Mini A17Pro (2024) 128Gb Cellular 5G+Smart Folio
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest