Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Telefon LEGÁLIS függetlenítése szolgáltatónál
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
upszilon
üzenetére
Van egy ilyen nem használt 19" monitorom, ha esetleg érdekel, crt, hogy cipekedhess is
De annyira már nem voltam kibékülve a képével sem, ezért cseréltem egy 22" 1680-as felbontásra (meg lcd). Többen mondták, hogy ennyi pénzért van már fHD, de direkt nem akarta akkorát, mert ezen szerintem sokkal kényelmesebb olvasni, szóval megértem a problémád 
Amiért nekem jó lenne egy ilyen cucc, hogy ne kelljen a notit cipelnem magammal, hanem csak ilyen kis deszkát, és valahol leülve olvashassak róla, első körben (+mail, net, naptár, képek, stb). Karnyújtásnyi távolságból pedig szerintem megfelelő lenne, tehát azért mások a távolgások, mint egy asztali monitornál, vagy akár notinál.
De igazából a legjobb lenne egy napig kipróbálni mindkét méretben egy ilyen gépet, sokat segítene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- iPad 9 Wi-Fi + Cellular + AJÁNDÉK iPad Pro Leather tok
- iPhone 15 Pro Max 512GB Független Karcmentes/2028.03.04.Gar./Akku 100%/p4634
- Apple iPad 8 128 GB Wi Fi + Apple Pencil 1 + Epico tok
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Motorola Moto G31 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10G I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
De annyira már nem voltam kibékülve a képével sem, ezért cseréltem egy 22" 1680-as felbontásra (meg lcd). Többen mondták, hogy ennyi pénzért van már fHD, de direkt nem akarta akkorát, mert ezen szerintem sokkal kényelmesebb olvasni, szóval megértem a problémád 
Dr.NX