Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kelzsoca
üzenetére
Hát..
A notebookok közt eligazodok, már ami a hardvert illeti, de tabletben semennyire sem vagyok otthon. Persze a PH-s cikkeket elolvasom, innét ismerősek ezek a Cortex, stb nevek, de ezen kívül nem nagyon vágok semmit.A felhasználás az nagyjából annyi lenne, h képek megosztása bizonyos Facebook csoportokban óránként/félóránként.
Előtte/közben képek keresése különböző témákban az internet bugyraiban.
Esetleg képek retusálása (ha lehet egyáltalán ilyen alkalmazást futtatni Tabletes hardveren.
Mert az így elég gáz, h nem lehet elmenni itthonról, mert osztani kell folyamatosan; és kitalálták, h egy tablet lesz a megoldás.
És hát egy iPad biztosan sokkal jobb, de annyi tabletet hirdetnek ilyen 20-30-40-50-60 ezerért is.. hát csak nem lehetnek olyan sz×rok..
Bár az Intel féle Atom procis netbookok se használhatók szinte semmire, (hacsak nincs mellette ION chipset). De akkor már inkább AMD Brazos E-350/E-450. De ez meg már szinte annyiba kerül, mint az Core i3-as noti...
Szóval a tabletek közt is vannak ilyen hardveres kategóriák? Ami alatt nem érdemes venni, mert nem fogja vinni a Youtube videokat sem?
Szóval egyelőre a legolcsóbbat keresem, aztán ha azok nagyon nem jók, akkor mehetünk feljebb az árral, csak egyáltalán nem értek hozzá.
Kábé egyszer láttam élőben ilyet; egy buszon előttem ült egy csaj, annak volt ilyen (fogalmam sincs róla, milyen lehetett), tetszett ahogy nyomkodta
nagyjából ennyit tudok elmondani róla..
Nekem ugye hát notim van, én ehhez értek, ezt ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- iPad 11 128GB Wifi Kék Karcmentes/2027.10.02.Gar./Akku 100%/p4662
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Újszerű, makulátlan Galaxy TAB 10 ULTRA 14.6" 12 GB/256 GB WiFi holdszürke AZONNALI CSEREGARANCIÁVAL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747
- Nvidia Quadro P4000 // Nvidia Quadro P5000 --- Budapest MPL Foxpost
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nagyjából ennyit tudok elmondani róla..
Dr.NX