Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
krisztian922
üzenetére
Nekem volt Viewsonic G tablet, ami elvileg ugyanaz, mint a Mobii Tegra2. Egy nap után viszavittem a kijelző miatt. Rettenetes. Nem lehet úgy tartani, nincs olyan szög, amiben ne fordulna át valamelyik szín az inverzébe. Illetve van, de abban a kb. 2 fokos szögtartományban megtartani huzamosabb ideig vagy izmos háthoz, vagy durva gerincferdüléshez vezetne. Most TF101 van. Ennek teljesen korrekt a kijelzője. Különbség: látószög, színek száma. De fényévnyi. Főleg sötétben látványos az eltérés.
-
tboldi
nagyúr
válasz
krisztian922
üzenetére
Sok app/játék még nincs is optimalizálva 2 magra - persze ez idővel változik majd, de addigra a tab úgyis elavul, tönkremegy,... és jön egy újabb.
Egy 1 magossal is szépen mennek a játékok - főleg ha egy erős grafikus gyorsító is van mellette. Szvsz aki komolyan akar játszani, az nem tabot vesz, hanem vmilyen konzolt. Filmre is elég (lehet, hogy egy mkv-val már meggyűlne a baja, de a kisebb kijelzőn felesleges is), netezésre meg pláne.
A kijelző meg nekem nagyban számít, mert hiába a teljesítmény, ha a felhasználói élmény oda a ronda színek/életlenség miatt.
-
Sanzaa
senior tag
válasz
krisztian922
üzenetére
Nagy dilemma:-) Szerintem akkor térjünk vissza erre, ha már tudunk árat a Concorde 9.7 IPS-nek. A Tab 10.1 nem játszik? Én a Folio 100-on és a két Concorde-on filózok. A Tab 10.1-ben nagyon csábít, hogy nem kell USB modemmel szenvedni, csak belerakom a SIM kártyát...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Getac ZX70 - Ütésálló tablet- Androidos - GPS /4G - Több darab érkezik - Új ára 580.000Ft
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Lenovo Tab M10 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3758, 100% Akkumulátor
- Xbox One S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Dr.NX