-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
leglowbudgetebb (asszem megyek nyelvújítónak) 8-as itthon, amit érdemes megvenni az a Wayteq xTab-8x, 36-ért, viszont tudja a 3G-t is, ami felesleges lehet neked a mesenézéshez.
ha ez sok, akkor inkább maradnék a helyedben 7"-on
Wayteq 7X
Wayteq 7Q
Lenovo A7-40 (A3500)
Lenovo A7-10 (Adam)kis akcióval 25 körül megkapható bármelyik, de akció nélkül is 30 alatt vannak. a 7X itt is tudja a 3G-t.
némelyiknek csak 1024×600 a felbontása. én a 1280×800 miatt inkább a Lenovo A3500-ra vadásznék.esetleg egy refurbished Asus ME173, de ez már régi modell több mint 2 éves (ugyanakkor ha 25 alatt megkapod valami csoda folytán valami akcióban, akkor összemérhető a többivel - már ha nem lesz agyon izzasztva)
-
cidalain
veterán
válasz
zaskar #60394 üzenetére
A face es msg appok azert szoktak menni intel procin. Bar annyira nem ertem a lelki vilagukat, lehet hogy a proci tipusa is szamit. Mondjuk itt ezt meg feszegetnem a helyedben ezeknek azert mennie kellene. Uninstall, majd frissen telepiteni play-bol?
De osszessegeben ilyen problemakra lehet szamitani. Foleg jatekok teren, vagy komolyabb appoknal. De ez csak varhato problema. Nem biztos hogy lesz... -
cidalain
veterán
válasz
Shade45 #60361 üzenetére
Csak 7 col johet szoba.
Lenovo A7-40 (A3500), Lenovo A7-10 (Adam), Wayteq 7x, Wayteq 7q
Ezek kozul en azt vennem amelyik 1280x800-as felbontasu. 25-28 korul vannak, de mindig ki lehet fogni akcioban. Ha nem surgos akkor kivarnek valahol egy Lenovo A3500 akciot.
Ha surgos, akkor Wayteq 7q most az edigitalban 25 alatt van kicsivel. -
cidalain
veterán
válasz
alex devil #60342 üzenetére
A kartya biztosan mukodokepes? Hasznaltad mar korabban masik keszulekben?
Vagy vadiuj a kartya, csak esetleg elfelejtettek aktivalni? (A mobilos cegek rendszeresen eljatsszak hogy elfelejtik aktivalni a mobilnet csomagot...)(#60346) smokiii1
Van valami igeny? Vagy csak egy altalanos jo tab kell 30-ig?
Ennyibol 7"-os gep jon ki:
Lenovo A3500, Lenovo A7-10, Wayteq 7x, Wayteq 7q
Ha makod van kifoghatod akcioban valamelyiket 25 alatt is. En azt vennem inkabb amelyiknek 1280x800-as felbontasa van ezek kozul.Viber? Mindket eszkozon legyen feltelepitve, legyen net mindegyiken, legyen elolapi kamera (hatlapi nem lenyeg!). Asszem ennyi
-
cidalain
veterán
válasz
Gebriel #60273 üzenetére
Nem valoszinu hogy a frissites rontotta el. Plane hogy mas kartyaval megy. A masik kartya azonos szolgaltatotol van?
Ami nem megy kartya probald ki teloban. Ha ott se megy akkor a kartya a ludas.A kartya upgrade-et nem veszed eszre. Csak ugy hogy egyszer csak majd mukodik.
Ha holnapig nem javul meg akkor tablettel, kartyaval szolgaltatohoz menj be. Hogy ellenorizzek a kartyat, ha kell csereljek ki a kartyat - a kartya fizikai csereje ingyenes! A kartya el tud romlani, kaphat tulfeszultseget, vahy kikopik az erintkezo felulete. Ezert is lenne jo tesztelni masik keszulekben.
-
cidalain
veterán
válasz
zolipapa74 #60244 üzenetére
Expansys-rol nem irtak rosszakat, ajanlottak ebben a topicban is mas markaju tablet beszerzeshez. Be lehet vallalni ugy gondolom.
(Aterzem egyebkent a lelektani hatart nalam is annyi volt. Viszont a szemelyes velemenyem az, hogy minden fillert megert. Nemcsak hogy azt kaptam amit vartam, hanem tobbet. Ezelott nem ilyen tabokhoz voltam szokva, igaz nem nagyon hasonlithato ossze egy az egyben egy regebbi konstrukcioval. De hasznalhatosagban mindenkepp jobb mint a korabbi gepeim)
-
cidalain
veterán
válasz
zolipapa74 #60229 üzenetére
Viszont az Asus kompromisszumosabb jatek teren. Jo irod hogy egyszerubb jatekok kellenek, de ez kesobb is igy marad, vagy fenetudja?
Az LG jobb valasztas lehet, de szerintem 40-ert megkapod itthonrol is, nem kell romaniabol rendelni...Viszont ha nem lesz durvabb grafikat igenylo jatek, hanem csak ilyen logokain egyszerubb angry birdsn akkor az asus a nagyobb tarhely es kisebb ara miatt lehet a jo valasztas.
Lenovo a leggyengebb ezek kozul. Mivel a penz eleg a masik kettore, nincs ertelme sporolnin mert azzal teljesitmenyt is sporolsz
-
cidalain
veterán
Lenovo A3500-hoz (a7-40) kepest (korabban ezt beszeltem vele)
De meg a Lenovo Adam (a7-10) is jobb.Az a Samu (t110) egy rakas szar. 2 magos gyenge processzor. Gyenge kijelzo (bar az adam-nak is olyan kicsi felbontasu). Regi konstrukcio, tobb mint 1 eves. A Lenovo A3500 csak osszel jelent meg, az Adam meg most 1 honapja.
Szoval ar-ertek aranyban mindketto lenovo jobb nala ami most szoba johetett.
-
cidalain
veterán
válasz
Voice24 #60194 üzenetére
13 a kulonbseg (ha a terkep nelkuli wayteq-et nezem)
Wayteq pro: 3g, olcso
Lg pro: 16gb hatter, nagyon szep kep, kicsit jobb proci es vga teljesitmeny, nagyon jol optimalizalt android, android 5.0Ha a 3g nem kell, es a penz "nem szamit" akkor szerintem egyertelmu, hisz e ket szempotot kiveve az lg a jobb a ketto kozul.
-
cidalain
veterán
szerintem a felhasználás módja miatt (sok olvasás/böngészés) én az 1280×800-as felbontás felé nézelődnék. ebben az árkategóriában azonban ilyenből nincs nagy választék.
A Lenovo A3500 szerintem az, amit nézegess (néhol Lenovo A7-40 néven fut). Most Joy kuponnal még a keretedbe is belefér Edigitalnal. Viszont ez a kuponakció csak május 7-9 közt van szóval igyekezz.
Ennél jobbat most hirtelen nem találsz ennyi pénzért, ilyen felbontással.
(#60180) Riegerr
Bevenném a listádba még elkondolkozásra az LG G Tab 10.1 V700 nevű tabletet is...
Samu nagyon drága az LG-hez, és az Asushoz képest. Annyival nem jobb. Sőt szerintem nem is jobb, ez a 3 tablet kb egy kategória. -
cidalain
veterán
válasz
INCUBUS01 #60141 üzenetére
akkor jól értettem mit szeretnél. olyan nincs.
de asztali gépeknél sincs olyan. amikor bekapcsolod az is elindul jelszó nélkül. amikor a jelszót kérik már javában fut az operációs rendszer. amikor beírod akkor csak egy user kezelőfelületet kapsz.
pontosan ugyanígy működik a képernyőzár jelszó a tableten.szóval az "elindítás előtt" résszel van a baj. ilyen nincs. "elindulás után" van jelszókérés "használat előtt"
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
[CS]Blade2 #60071 üzenetére
vegyél olyat amiben van 1 GB ram, 4 magos proci, kijelző 1024×600, és aktuálisan a legolcsóbb. pl ez a Concorde Tab Ray 20-ért
esetleg kétmagos intelt vehetsz még, ha az a spéci program ami kell a Vivarohoz elfut Intel rendszeren.én még NEM láttam jó tablet tartót kocsiba elérhető áron ami fennt is maradt volna a szélvédőn.
amit én vettem 3000-ért az egy kalap szar. namost lehet hogy az 5-8000 Ft-os fennt maradna, de nem hiszem hogy a tablet árának harmadát tartóra akarod költeniViszont pl 30-ért kapsz full európa térképes navigációval együtt pl egy kicsit jobb masinát is (térkép nélkül is van ez kb 25-ért.)
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
anonym1s #60024 üzenetére
Elso korben a ramot vinnem lejjebb 1GB-ra. Hatter 8GB. Kepatlo fix 7. Kamera olyan amilyen, hdmi nem lesz. Fules kimenet viszont igen.
Ebbe a keretbe ilyesmi felszereltseg fer bele csak itthoni beszerzessel. Viszont ez mar nevesebb cucc.
Hdmi altalaban kivalthato Dlna, vagy Miracast segitsegevel.
A jatek mennyire komoly? Egyszerubb logikai vagy komoly 3d is lenne? -
cidalain
veterán
válasz
royal63 #60017 üzenetére
Mas kulonbseg nem igazan van koztuk. Adam kicsit ujabb.
Azt vedd amelyiket jobb aron megkapod (mar ha a felbontas nem fontos szempont). Ha nem surgos ki lehet fogni 25 korul vagy alatta akarmelyiket.
Vasarnap az MM-ben az A3500 volt online akcios 24000 valamennyiert. Erdemes majd most vasarnap is odanezni a honlapjukra. -
cidalain
veterán
válasz
Redcaster #60004 üzenetére
Igen, lg-nel a felet elviszi a rendszer. De minden tabon arra szamithatsz hogy 3-4 gb-ot elvisz a rendszer. Igy a 8 gigas taboknal keves sajat hely marad. Lg mar kiadta az android 5-ot aminel mar gyarilag hasznalhato az SD kartya nem kell rootolni.
A keretedbe a Samubol is csak a 8 gigas fer be, nagyjabol hasonlo szabad hely lesz mint LG-nel.
Asus az intel rendszer miatt nem ajanlott jatekos felhasznalasra. Ha barmi masra hasznalnad ez lenne ajanlott foleg ugy hogy ez 35-ert mar viheto. De jateknal belefuthatsz kompatibilitasi problemakba. -
cidalain
veterán
válasz
Redcaster #60002 üzenetére
Alternativa: Lg g tab 7.0
Kicsot jobb a soc, a grafikus egyseg. A kevesebb ram ne tevesszen meg, hasznalatban ez nem jelet hatranyt az adott Samsunghoz kepest.
Ez a ketto jonevu marka ami szoba johet jatekra az adott ertekhatarban. Bar lehet hogy mindegyik felulrol nyalja a 40-et. -
cidalain
veterán
Ez hulyeseg. A ket teve belul tokegyforma.
Tv-n smart menu/screen share, ezutan tableten miracast be, eszkozok keresese. Ha megtalalja a tevet akkor rakapcsolodsz.
Ha nem talalja akkor nem tudom. Talan meg a teve beallitasok menujeben kell esetleg megismertetni egymassal eloszor a ketto kutyut.
-
cidalain
veterán
válasz
h1ght3chzor #59915 üzenetére
Frissitesekkel nem szamolnek, ugyse adnak ki hozzajuk a cegek.
Lg-re most kijott az 5.02. A topicjaban jokat irnak rola. Atlagos hasznalat mellett 3-400 szabad ram van az a tapasztalat. (Nalam 4.4-nel most 331 szabad)
A szabad ramot tekintve Samunal sincs sokkal tobb: ami azt jelenti hogy ott sincs nagyon tartalek.
A mostani kozepkategorias tabokat mostanra terveztek. Nem a jovore. Addig tervezz veluk amig a gyari garit adjak ra: 2 ev. (2 eve ilyenkor 2 magos 512 ramos tabok voltak droid 4.0-val. Azok ma mar alig hasznalhatok, jo esetben 4.2-t meg megkaptak. Kisebb noname tabok sosem kapnak frissitest) -
cidalain
veterán
válasz
h1ght3chzor #59913 üzenetére
A memoriaval ket modon lehet banni:
1. Jol optimalizalsz es akkor a kevesebb is eleg
2. Szarsz az optimalizalasra es belecseszel meg fel gigat
Vegeredmenyben ugyanott vagy.
Melyik a hasznalhatobb megoldas szerinted? Melyik a merketing szempontjabol jobb huzas? Melyikkel jarsz valojaban jobban? -
cidalain
veterán
válasz
cinemazealot #59901 üzenetére
Igen de te alkalmazkodtal az adott rendszerhez: 32gb-os sd kartyara gondolok, es nem 1-2 terras kulso tapos hdd-re
Az ugy meg tenyleg egyszeru: bepattintod a kartyat aztan hajra.
De itt szarakodas van a fajlrendszerrel, kulso tappal, szerencses esetben meg a hdd-re irassal is lesz... -
cidalain
veterán
válasz
cidalain #59899 üzenetére
Vagy ezt úgy gondoltad, hogy FAT-ként felismerteted, aztán után a tablettel formáznád NTFS-re, és a tablet wifijén keresztül használnád Torrent letöltésre?
Ez így elég meredeken hangzik. Ha a tablet nem ismeri fel a HDD-t NTFS rendszerrel, akkor nem ismeri. Innen a második fele nem kivitelezhető.OFF-OFF: Sokkal jobban járnál egy olcsó letöltős géppel. Vagy egy olyan routerrel ami tud torrentezni, és USB-n rádughatsz winyót. De még a Windowsos tablettel is megoldható lenne. De miért pont android jutott eszedbe?
-
cidalain
veterán
válasz
Baga1983 #59898 üzenetére
Utána? Hogy gondolod? Fél évig használod FAT-tal tablettel, utána meg NTFS-sel? Persze.
De ha úgy hogy reggel 8-9 között tablet FAT, utána egy kis torrent NTFS, aztán este megint tablet, az nem jó. A formázással minden adat veszik, fájlrendszert átállítani csak formázással lehet. Nem mellesleg elég kényelmetlen lenne naponta többször formázni.
-
cidalain
veterán
A gyakorlatban sehol.
(Bár a kisebb felbontású kijelzőt a kicsit erősebb belső kicsit könnyebben meg tudja hajtani. Ez mondjuk minimál előny lehet)De a szépérzékben, illetve látványban már lehetnek különbségek. Nem mindegy hogy pl egy ferde vonal széle rohadt éles, vagy "fűrészfogas". Van aki simán kilátja ezt kis felbontáson. Ha van lehetőséged, akkor nézd meg mindakettőt élőben.
-
cidalain
veterán
válasz
maxika2004 #59890 üzenetére
csak 7"-nál kisebbre lehet.
benne van a rendszerkövetelményekbe. -
cidalain
veterán
válasz
h1ght3chzor #59867 üzenetére
Meddig tart az "olcso" nalad?
-
cidalain
veterán
válasz
csendes #59801 üzenetére
Ez mondjuk igaz.
De ami itthon kaphato az azert nem szokott szar lenni. Multkor 1000 korul Fsp adaptert vettem telohoz 1A-eset munkahelyre.
De itthon pl mindent a tabletem toltojevel toltunk: telefonok, tablet, nincs elo 5 tolto.
Kocsiban is van egy nokia szett ott arrol nyomunk mindent. -
cidalain
veterán
válasz
Linda1 #59764 üzenetére
van rá gyári 4.4.
Láttam a 2 GB ramot, viszont csak kétmagos, és intel a procija. és a 3000mAh-s akku sem acélos.
Meg nem értem a 2 GB ramot sem igazából, vagy az árát. Ha ezt úgy tudja ami a specifikációban van simán adhatnák 35-ért is: 7"-os 2 GB Ramos tab 50 fölött kezdődik. Ezek meg odaadnák fele alatt? Valami nem stimmel...(#59765) tjb007:
tudom-tudom, viszont ez minden webshopban szerepel. így tudod hogy a hatféle néven árult cucc tulajdonképpen ugyanaz. -
cidalain
veterán
válasz
Linda1 #59761 üzenetére
van jobb:
Wayteq 7Q
Lenovo A7-10 vagy A7-10F, vagy Adam néven fut. Típuskódja: 59-434734
Lenovo A7-40 vagy másnéven A3500FL esetleg ilyen néven is szokott lenni A3500. Típuskódja: 59-410282Alapesetben mind kicsit fölötte van a limiten, de valamelyiket mindig ki lehet fogni akciósan, akkor bele szokott férni 25-be.
Ebből az A7-40-nek van a legjobb felbontása, legszebb képe. Annak az akkuja is jó, de a másik kettő is jól teljesít. 1 nap folyamatos csesztetést viszont egyik sem fog bírni. olyan 8 órát tudnak elmenni 100% kijelzőidővel. De ha a gyerkőc néha leteszi a kezéből, és olykor 1-2 órát is nyugiba van a tab, akkor menni fog az 1 nap.
-
cidalain
veterán
válasz
maggi1886076 #59757 üzenetére
8as van, de biztosan van nagyobb is.
Guglizd ki vagy Bing ha az a szimpibb -
cidalain
veterán
válasz
maggi1886076 #59753 üzenetére
Pont ilyet nem, de wpower neven nagyon hasonlot kapni itthon is 2-3000 korul. Magyar kiosztassal. Pl [link]
Az eleg jo cucc, annyit meger. Egyedul ott van gebasz hogy altgr gombra behoz valami android menut, es igy nem lehet a speci karaktereket beirni, peldaul a kukac jelet. Ez mar tobbszor elojott, es kicsit bosszanto. -
cidalain
veterán
válasz
spiritex #59704 üzenetére
Nem erre gondoltam...
Az elejen olyan volt a 10%-os akcio, hogy teljes aron kaptad meg es a 10%-ot visszaadtak ajandekkartyan. Aztan ha elromlik a kutyu 1 ev mulva akkor vissza kellett volna fizetni a kedvezmenyt is. Valami ilyen baromsag volt(#59705) Djsaba
Ez erosen windows tablet igenynek tunik. 60-bol (amennyi az asus) mar kapni normalis 8-as win-es tabot. Teljes erteku office lehetoseggel.Androidos office messze nem olyan mint amit megyzokott az ember. Bar van MS office droidra is, elmegy a hasznalata is, de az asus inteles procijan nem fog menni!
Szerintem valami fain dual bootos eszkoz kellene. De abban nem tudok segiteni
-
cidalain
veterán
válasz
spiritex #59695 üzenetére
Minden progit érinthet persze, de játékoknál kényesebb.
Mert progiból lehet másikat ugyanolyan feature-ökkel találni, de az aszfalt 8-at nem tudod kiváltani a beton 10.2-vel.De annyira azért nem szar a helyzet ám. ahhoz nagyon "lúzernek" kell lenni, hogy aki nem játszik csak használ általános dolgokra egy tabot, az a 10 megszokott programjából 5-nél mondjuk problémába ütközzön.
Office (már ha a MS Office alkalmazásokra gondolsz) nagyon sok helyen nem megy: pl az android verzió sem mindegy, képátló sem. És igen a proci sem. Aki ilyet akar használni, ez a fő szempontja, akkor annak el kell olvasni a rendszerkövetelményeket, és itt jeleznie kell hogy ezzel kompatibilis tabot ajánljunk neki.
Általános használatra ajánlott tabnál nem lehet kitérni minden esetre. Képtelenség.
-
cidalain
veterán
válasz
RocknRoller #59689 üzenetére
Mindig várhatóak újabb modellek
De azok rendszerint drágábban jönnek be mint a régiek:
Pl az Asus ME176CX fél éve még 45-47 körül jött be a piacra, ami most 35-ért akciós.
De az LG meglepően jól tartja az árát, az fél éve is 40 volt, meg most is annyi - ha lehet kapni... -
cidalain
veterán
válasz
eddieke666 #59626 üzenetére
ártani nem árt.
kb 3 óra alatt fel lehetne tölteni közel maximumra, ha tovább marad rajta akkor csepptöltéssel talán kicsit jobban. néhanapján nem árt kicsit tovább rajtahagyni a töltőn a dolgokat, de nem is kell túlzásba vinni évente 2-3 alkalommal elegendő szerintem.hogy ezt te nem az első alkalommal teszed meg, hanem csak mondjuk a jövőhéten, vagy a következő töltésnél, annak nem nagyon van jelentősége.
a régi beidegződés a formázás:
nem szabad totál lemeríteni, majd maxra feltölteni.
a modern akkuk nem bírják a teljes lemerítést, teljesítménycsökkenést okozhat. 10% környékén már illik felrakni töltőre a kütyüt... -
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
eddieke666 #59568 üzenetére
Most egy értelmes boltban sem látom az LG-t.
Alternatíva: Asus ME176CX 35-ért Edigitalból. Komoly játékra nem okés, az Intel soc miatt. -
cidalain
veterán
válasz
eddieke666 #59560 üzenetére
Ragaszkodsz a 8"-hoz, és az euronicshez?
Ahogy nézem, jelenleg nincs a kínálatukban olyan 8-as tábla ami ajánlható és 40-be belefér.
De ha eltekintünk az euronicstől, akkor sincs nagy választék 8"-ban ebből a keretből.Viszont 7"-osat 40-ért már nagyon jókat lehetne venni, de persze nem az euronicsban, hanem mondjuk másik nagy megbízható áruházból (ingyen postával)
Mire szeretnéd pontosan használni a tabot?
Ui: ja látom írtad
Asus ME176CX 35-ért Edigitalból most elég jó vétel: viszont csak 7 colos! Egyszerűbb játékok menni fognak, de mert Intel platformos a komolyabb játékra nem ajánlott.
Esetleg LG G Pad 7.0, ez 40 körül van, ha van, de most értelmes boltban nem látom... de ez is 7-es csak. -
cidalain
veterán
válasz
gdavid007 #59551 üzenetére
"Samsung és LG előnyben"
Akkor vedd az LG G Pad-ot. Ez amúgy is ajánlott tablet.7"-osat már 40 körül megkapod. 50-be a 8"-os is belefér (wifi only).
(Ezek hivatalos, magyarországi LG oldalon feltüntetett viszonteladók árai. Ennél olcsóbban is meg lehet venni itthon, de ott lehet hogy bolti garancia van, stbstb.)Samunak is van hasonlója 7"-ban, a Galaxy Tab 4 7. Szerintem az LG jobb.
Asus ME176CX vagy ME176C (jobb kamera mint a CX-ben) is beleférhet, bár ez nem a két preferált márka, de jónevű.Valahol nyomkodd meg mindhármat, úgy könnyebb dönteni.
-
cidalain
veterán
válasz
underdark #59548 üzenetére
fú, hát ennyire már nem tudok segíteni
Van itt topicja a típusnak, kérdezd meg a tapasztalatokat a HayDay-jel is, meg a Wifi erősségével kapcsolatban is.Hosszútávra mindenképpen olyat vennék ami gyárilag 2 év garanciás. Ennél hosszabb távra nem nagyon lehet most még tervezni.
Annak az Asusnak jó a kijelzője nagyon, meg 2 giga ram számíthat 2 év múlva.
Kisebb felbontású 1 GB-os verziók vannak még ajánlott kategóriában, akár Asusból is, de ez mindenképpen erősebb vas. -
cidalain
veterán
ha nem kell a hátlapi kamera akkor talán inkább a Lenovo.
ha növelhető a keret akkor a 176CX
ha kell a kamera, és a keret is fix akkor csak a 173X maradde menjetek el személyesen, nézzétek meg, tapizzátok meg, sokat segít a döntésben. sokszor van olyan érzete az embernek hogy ilyenkor azt mondja:
-simán megéri a többletpénzt, és kifizeti mert tapasztalja hogy jobb.
-vagy semmivel sem jobb, inkább az olcsóbbat veszem -
cidalain
veterán
ezt mindig is utáltam, hogy a honlapon van kiírva. ha holnap megváltozik a honlapon, akkor mit csinálok? az lenne a legtutibb ha a nálam lévő gyári doksin 2 év lenne.
amikor megveszem (vagy akár most), akkor viszont lehet reklamálni hogy hahó a honlapon 2 év van a papíron meg egy. tessék küldeni nekem postán egy 2 éves garijegyet, köszi. -
cidalain
veterán
Többféle kiépítése van ennek a Lenovonak, amik általában nálunk kaphatóak, az az A7-40 vagy másnéven A3500FL típus. Ezeknek nincs hátlapi kamerájuk. Tjb007 összeszedte nemrég a verziókat. A típust rendszerint elrontják a webshopok, mert A7-50-ként hírdetik a 40-est aminek meg lenne ugye. Vagy csak simán A3500-nak, de olyan meg nincs is mert utána kell még egy betű legalább.
Jó cucc egyébként, ha oké ha nem lesz hátlapi kamera. 1 év gariAsus Memopad ME173CX már lassan 2 éves modell. Akkor jó volt, most is vannak nála szarabbak, még drágábban is... 1 év gari
Most Edigitalban akciós az Asus ME176CX 35-ért, szerintem az most a legjobb vétel, ha nem kell komolyabb játszásra. Előlapi/hátlapi kamera van, de jelzés értékű: csak skypolni jó, hátlapi meg arra hogy valamit hirtelen lefotózzak, de a családi összejövetelek megörökítésére alkalmatlan. 2 év gari
Szerintem ez utóbbi a másikakhoz képest megéri a felárat: erős proci, fél éves tab kb, 2 év garancia.
-
cidalain
veterán
válasz
Attila xy #59458 üzenetére
van olyan hogy bizonyos taboknál fel volt osztva a tárhely, és azok egy része doksiknak van egy rész meg a telepítésekre. volt olyan felosztás hogy csak 1 GB-nyi hely volt kb telepíteni... De ezt hogy hogyan van nem szokták feltüntetni.
a 8/16 GB-ból az android kapásból levesz 3-at (vagy 5-öt ha sok szart rárak a gyártó), a maradék lehet felosztva telepítési célból/user háttértárnak. -
cidalain
veterán
válasz
gyurasz #59449 üzenetére
Ennyi penzert nem nagyon van jobb valasztas
Olyat kell jatszani ami elfut rajta. A topicjaban irogatnak mindenfelet hogy mivel jatszanak, akad koztuk komolyabb jatek is. Oda kell menni megkerdezni toluk hogy mi hogyan fut rajta. Biztos lesz visszajelzes. -
cidalain
veterán
válasz
Attila xy #59440 üzenetére
például LG G-Pad 8.0 V480: Edigitalnal 49900 most akcióban.
Jó wifi, szép kép, nagyon jó akku. játszogatni is lehet vele (akár komolyabbakkal is, bővebb infóért látogass a topicjába utánakérdezni). Van rá android 5.0 is gyárilag.
Szerintem ezzel meg lennél elégedve. Ha lehet nyomogasd meg valahol ahol ki van állítva.Vannak olcsóbb 8-asok, de szerintem ez megéri a több pénzt.
Wayteq 8x: 40000 (+3G)
Lenovo A8: 45000Illetve Acer/Asus is van de azok meg Intelesek, ami nem fekszik komolyabb játékra.
-
cidalain
veterán
válasz
kisza25 #59426 üzenetére
Csináltak utódot. A Lenovo azért szeret futószalagon gyártani.
Most hogy ez miért van nem tudom: simán lehet hogy ők nem gondolkoznak előre, és megveszik az elfekvő alkatrészeket potom áron, 67000 darab procit mondjuk, és abból csinálnak gépet. azt ha elfogy a proci nem vesznek utána, mert az úgy már drága lenne. Mit gondolsz az újba miért került kisebb felbontású kijelző? Hát mert ilyet kaptak olcsón nagy tételben...
Mig egy másik gyártó mondjuk Asus vagy LG meg nem így gondolkozik, hanem hogy el akar adni x darabot, akkor azt legyártatja, aztán ha másfél év alatt adja el akkor annyi. Most jöttek be 2-3 hete a Refurbished Asus ME173C tabok. Amit 2 éve mutattak be lassan. Fél éve kivonták a piacról az ME176 miatt. Most meg újra visszakerültek, kb 5-tel olcsóbban mint szeptemberben voltak. Miért? mert még volt raktáron nekik egy csomó...
Lenovo alulbecsülte az igényeket, az Asus meg túl. Az biztos hogy hiába van valamire kereslet, ha elfogyott akkor egy új sorozatot legyártatni ugyanabból nem olcsóbb mint egy teljesen más sorozatot legyártatni. Ellenben fontos hogy ugyanazok az alkatrészek is rendelkezésre álljanak. Itt szokott bukni a sztori, és lesz inkább egy új modell
-
cidalain
veterán
válasz
#34322688 #59398 üzenetére
Mindjárt más a helyzet.
1. Lenovo A7-40 (A3500 másnéven) jó, nagy szép kijelző, jó akku. 30 alatt van. nincs hátlapi kamera
2. Asus ME176CX: 35 ED-ben akciósan most. Erős, Intel proci (játékoknál problémás lehet, de ez nálad kiesik mert játszani pont nem kell), 2 év gari. Színválaszték: 4-5 fajta külső, hátha szempont.
3. LG G Pad 7.0 v400: 40 körül hivatalos helyről (35 külföldi székhelyű webshopból postával együtt). Hiperszuper optimalizáció, gördülékeny használat. Szép kép, nagyon jó akku. Jön rá hivatalosan Android 5.0. Hivatalos helyről véve 2 év gyári gari.Mindegyik megéri a pénzét, de egymáshoz képest annyival jobb is amivel többe kerül. De ha játék tényleg nem akkor talán az Asus most az akciós árral a bestbuy.
Ha lehet, menj el olyan helyre ahol mindhármat meg tudod tapogatni, kipróbálni.
Sokat segíthet a döntésben -
-
cidalain
veterán
válasz
Ramoskaa #59384 üzenetére
igen, így van. 8-asok kb 35-től kezdődnek.
ami 35 alatt van és 8-as azzal nem érdemes foglalkozni.De nagyjából a 7-esekre is vonatkozik hogy 25-40 között vannak, ami 25 alatt van az felejtős.
A legolcsóbb normálisnak a Lenovo A7-40 tűnik, aminél van újabb Lenovo típus ugyan de ennek jobb a kijelzője ez ma 28-30 körül kapható itthon. -
cidalain
veterán
Még nincs. De lesz. A 8-asra már kijött. Gondolom nem egyszerre tolják át az összes tablet szériára, és a G2, G3 telefon szériákra. Azért írtam mert lehet hogy ez valakinek előny. Én nem tudom hogy milyen
Nem tudom kik szidják és miért, és milyen telójuk van - de ezeket fenntartással kezelném: valaki a francia kocsikat szidja valaki az olaszt, valaki a windowst valaki az android 5-öt, valaki az apple-t. ez egy ilyen világ, fikázni kell
.
(#59378) Ramoskaa:
7"-hoz 1280×800 pixeles kijelző illik. ez alatt "gagyi". e fölötti meg csak csúcskategóriában van ha van (=azaz rohadt drága). -
cidalain
veterán
válasz
Ramoskaa #59374 üzenetére
Ebből a keretből HP/Dell/Sony nem igazán jön ki.
Ennyiből talán a Lenovo A7-40 ami vállalható itthonról.
Vagy kicsit többért LG G Pad 7.0 (külfödről 30-35 között meg lehet postával).
Asus ME176CX lehet még jó vétel szintén 30-35 között, de ez játszásnál problémás lehet az Intel soc miatt.Én megpróbálnék összegyúrni elég zsetont egy LG-re.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Egyedi ékszerdobozka
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest