- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike1334
veterán
válasz
tjb007 #40631 üzenetére
Köszönöm
this is life:
Az általad felsorolt asus memopad smart, asus memopad 10 fhd, toshiba excite, acer a1-810 között melyiknek a legszebb a kijelzője (felbontás nem lényeg, inkább a színek stb.) leghosszabb az üzemideje, és legjobb a teljesítménye pl játékok terén?
Köszönöm előre is. -
mike1334
veterán
válasz
tjb007 #40590 üzenetére
Köszönöm.
A felsoroltak közül szerinted melyik lenne a legjobb választás? Összhatás alapján, gyorsaság, játékélmény, aksiidő stb.
Igazából a Nexus, a Tf201 és a Memopad Smart között vacillálok, mindhez van vagy dokkoló, vagy billentyűzetes tok. Még esetleg annyi, hogy a Tf201nek tényleg sokkal szebb a kijelzője (színek) mint a Tf300nak? Mert vhol ezt hallottam, és ezért húz a 201 felé a szívem jobban. -
mike1334
veterán
Sziasztok. Tőletek, mint tapasztaltabbaktól kérnék tanácsot.
10.1-es tabletet szeretnék venni, és az Asus mellett döntöttem, de azon belül még nem tudom melyiket. Ezek versenyeznek:
-Tf201
-Tf300
-Tf700
-Memopad Smart
-Memopad FHD (ez tudom még nem jelent meg)
A felbontás annyira nem fontos, de a minél szebb színek, kijelző igen. Fontos még a gördülékenység, akadásmentesség (már amennyire lehet androidnál) és a minél hosszabb üzemidő. Főleg filmnézésre és pdf-ek olvasására fogom használni, játékból csak azt szeretném, ha a körökre osztott játékok menjenek rajta (mondjuk abból van 3d-s azt hiszem), nem fontos, hogy fps játékok hasítsanak, persze az se hátrány.
Melyik ebből a legjobb választás? Árban minél olcsóbb annál jobb elv érvényesül, lehet használt is, bár nem tudom, hogy mennyire hibásodnak ezek a típusok, láttam garancia nélkülit is viszonylag jó áron, de nem tudom, hogy megéri-e, mennyire megbízhatóak.Bónusz kérdés: a fenti kritériumoknak jobban megfelelne-e egy Nexus 10? Az Asus felé azért hajlok, mert vagy alapból dokkolóval venném, vagy később ruháznék be egyre, persze ha sokkal jobb a Nexus, akkor nem ezen fog múlni. Azért mert ragaszkodnék a dokkolóhoz nem jelenti, hogy netbookot vennék inkább, kifejezetten androidot akarok, és olyan amit szét lehet kapni csak táblagépnek.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki veszi a fáradtságot és válaszol, nagy segítség lenne, régóta spórolok és nem szeretnék mellé nyúlni.
-
mike1334
veterán
válasz
tjb007 #40225 üzenetére
Akkor meg is van, mi lesz a következő amire majd spórolhatok, de azt már tényleg cska akkor veszem meg, ha indokolt lesz, per pillanat nem túl sokat kell mozogni munka közben...
Egy naiv kérdés..ha 45-50ért vannak Chuwi (öö klónok? egy klónt lehet e tovább klónozni, és akkor az mi lesz? na mindegy) amikre ráadásul van hazai support és garancia, akkor miért üzlet külföldről rendelni? Bár gondolom az az 5-10e van akinek megéri a reckírozást. -
mike1334
veterán
Most 10.1es tabletet keresek, elsősorban a laptop esténkénti használatát kerülendő, de hosszabb távon egy mobilabb eszközben is gondolkozom...a Chuwi v88-at fogják "magyarítani", azaz van e róla vmi infó, hogy vmelyik B brand megvenné az alapot, és kidobna egy magyar garanciásat?
(offba is rakom, mert nyilvánvalóan nincs ilyen hír, mert akkor már leírtátok volna itt)
-
mike1334
veterán
válasz
z0d1AK #40202 üzenetére
Juhé, köszönöm és neked is köszönöm tjb007
Nem egyszerű dolog tabletet választani, van millió féle...már fél éve tervezem, hogy veszek egyet, de az a baj ezekkel, hogy mire kinézek egyet jön hat hír újabb, jobbakról...ezért is tettem le arról, hogy új "márkás" modellt vegyek, mert az is elavul fél-egy év alatt, akkor inkább majd' flee pénzen veszek egy B kategóriást, és egy-másfél év múlva szintén...pénzben kb ugyanott vagyok, és ugye garancia meg minden indul elölről...
Még annyit, hogy Ti tapasztaltabb emberek nem tudjátok mikor szokott "lefutni" az őszi kínálat frissítés? Mert, ha megint akkor lesz vmi új hír, hogy még kis idő és 6 magos processzorral jelennek meg retina kijelzős tabletek, akkor megmarom magam -
mike1334
veterán
válasz
tjb007 #40195 üzenetére
Mindenképpen megnézem majd MM-ban, ha ott van.
Ezekről nincs vmi infó mikor érkeznek?
Ha a MultiPad 4 Quantum 10.1 60e körül lesz, és nincsenek majd vele nagyobb bajok, akkor nyert. A Wayteq 100dci-t vettem volna meg, ha nem lenne olyan az aksija, amilyennek sok helyen leírják, remélem ennek jobb lesz. -
mike1334
veterán
Sziasztok. Tabletet vennék, de nem tudom melyiket érdemes.
Szempontok:
- 10.1-es legalább 1280*800, mindenképpen 16:10 és IPS, minél szebb a képe és a színek, annál jobb
- feliratos filmeket akadás nélkül képes legyen lejátszani
- hosszabb pdf-eket gond nélkül lehessen rajta olvasni
- az üzemideje minél nagyobb legyen (7-8 ó+)
- ha nem túl nehéz, vastag az is előny
- 2 év garancia, de nagy duzzogva lehet 1 is
- lehet használt is
- legfontosabb: én nem nagyon értek az android buherálásához, tehát bolondbiztos legyen, én megveszem, használom boldogan évekig és kész, tehát ezzel a kínai kilőve. Jah és tudom mind akadozik stb, de ne kelljen fél percenként várni, hogy fog e vmi történni végre.
- játék elenyésző, apróbb kis körökre osztott stratégia max, semmi komoly grafikai teljesítményre nem vágyok
- ár: minél olcsóbb(a léc az vhol 80 körül már nagyon rezeg, inkább kevesebb, ha lehet)
Illetve érdemes-e még várni vele egy kicsit? Ha jól tudom most sok új fog megjelenni, várható-e, hogy a régiek ára csökken, vagy jön ebben a kategóriában egy nekem megfelelő.
Örök hálám minden segítőkész embernek.
-
mike1334
veterán
Köszönöm szépen!
És ha az Asus Tf300at is bevenném az összehasonlításba? -
mike1334
veterán
Sziasztok.
Melyik a jobb választás?
Asus MeMopad Smart vagy Sony Tablet S?
Szempontok:
- újabb játékok futtatása
- üzemidő
- kijelző minősége
- "általános használati élmény", gördülékenység.
Kösziui.: más jobb választás ebben az árkategóriában?
-
mike1334
veterán
Elnézést lejárt az 5 perc.
Egy teoretikus kérdés, mert annyi kp-m úgysincs, csak kíváncsi vagyok.
Ti melyiket választanátok, ha kb egy árban lennének, és csak a felhasználási élményt kellene figyelembe venni:
- Nexus 10
- Asus Tf700 Transformer Infinity
- Kindle Fire Hd 8.9
- Asus MeMo Pad FHD (tudom ez még meg se nagyon jelent Magyarországon) -
mike1334
veterán
Sziasztok.
Tudtok ajánlani tabletet a következő kritériumok alapján?
- 10.1 col IPS 16:10es aránnyal (4:3 semmiképpen sem)
- minél hosszabb üzemidő
- elsősorban filmnézésre, pdf olvasásra és 3d-s játékokra használnám
- ár: 75-80e (+/-5-10e, de inkább lefelé haladjunk)
- lehet használt is, de jobb az új garanciával
- ha FHD felbontású, akkor az szuper lenneKöszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Sorozatok
- Hyundai, Kia topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Google Pixel topik
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Nem lett arányos a fogyókúra
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest