- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
hamyka
senior tag
válasz
pinnacle #20772 üzenetére
ja csak aztán fizessem rá a gatyámat is mi?
és melyik csomag ez??
Bocs, nem akarlak-akartalak le hurrogni, bocs ha megbántottalak tudom csak segíteni próbálsz ami hálásan köszönök is csak próbálom megtalálni a legmegfelelőbbet (már ha létezik ilyen))
Írj továbbra is és a többiek is
-
-
hamyka
senior tag
válasz
hamyka #20763 üzenetére
(Bocsi lejárt a szerkesztési időm de ezt még hozzá írom)
Játszani is jó lenne rajta.....
Nah várom a sok sok segítséget mint mobil net ben hogy melyik lenne számomra a legjobb illetve hogy melyik tablet....
Azt tudom hogy a tablet teljesen másvilág mint az asztali pc, a telenornál mutogattak ezt-azt a tableten, arra kérdeztem rá hogy hogy lehet vírus írtot feltenni rá, bement a tableten valami web áruházba vagy mibe és ott volt a rengeteg virusírtó.....
a Tabletek már ilyenek hogy van rajta 1 web áruház aminek a keresőjébe beírom hogy mit is keresek és megtalálja? tehát nem olyan mint az xp hogy mindent úgy kell hozzá külön megkeresni?
Jah és azt is tudom hogy az összes Android izé az az Linuxot használ vagy mit ( Operációs rendszerre gondolok)
Ill mondták a telenornál hogy más játékok is működnek rajta csak emulátor kell hozzá és a kérdésem az lenne ezzel kapcsolatosan hogy ha emulatorral használok 1 játékot nem fogok vírust bekapni??
Telenornál azt mondták hogy én magam nem hozhatom helyre csak is a szervíz hozhassa helyre ha vírust kaptam be vele....
Androidra (gondolom az összes tablet ilyen rendszerű és Linuxos vagy tévedek?) kell egyáltalán vírus írto?
A Telenornál azt mondták hogy ajánlani szokták, a neten azt olvastam hogy teljesen felesleges rá vírus írto....
Ill pl: Msn-ni akarok akkor csak belépek abba a bizonyos web áruházba be írom hogy: Msn Messenger és meg találja és tölthetem is lefele??
Ill mindenféle jó tanácsot szívesen veszek
-
hamyka
senior tag
Sziasztok!!
Nem olvastam végig az összes hozzászólást,de láttam 1 ilyen tabletet:
Tablet Series9 916DCC egyik oldalon 70.000 ft.....
Ha jól értelmeztem 2 magos procival és 4 magos videó kártyával?
Hogy nekem minek is tablet?
Nos elárulom...
Ha, mondom ha kipróbálom a mobilnetet és beválik nálam akkor jó lenne mindenhol netezni meg tv-t nézzni
Ill melyik mobil netet javasolnátok??
én idáig kettővel szemezek:
egyik:
Telenor: hípernet 42, állítólag működne is itt Szegváron, havídíja: 8090 ft, kicsit uhh az ára, ezé a pénzért napközbeni: 20 gigát kapunk +100 gb éjszakai adatforgalmat....
másik:
Upc mobil internet 1 gb max havi 2000 ft-ért+ sebesség növelő opcióval ez 600 ft....
Miután meg ettem az 1 giga adat forgalmat tudom lassítanak hogy ne legyen túl forgalmazási díj..... vagy esetleg a 6 gb-os adat forgalmi korlátosat érdemes a upc-töl megvenni? megeszem a 6 giga adatforgalmat utánna lassítás de ennél jobb a sebesség?
nekem erre kellene a mobil net: első sorban net rádió (állítólag 1,5/2 mb/ perc fogyaszt ez igaz??
tehát: olyan netes rádíot szoktaam hallgatni aminek csetje is van, a sok smiley eszi az adat forgalmat?
+skype+face(ezek tudom nem esznek sokat mert lemértem Netmeter nevű programmal)
tudom torrent kilöve, torrent helyett arra gondoltam hogy valahol megnézni a neten ha ez lehetséges... (film+mese nézése+ zenék)
+ hoxa ez csak fórum+haverok.hu ez is csak fórum.....+ xatos rádio ennek csetje is van
youtube azt olvastam hogy eléggé sok adatforgalmat generál....
Már utána jártam a dolgoknak és a telenor az ami működne itt, a vodafone mobilnetje itt nem jó szegváron....
Amit hiányolok a készülékből az a gps vagy micsoda amivel lehet navigálni....
Nah várom a véleményeiteket, hozzászolásaitokat és a sok segítséget, mind készülék ajánlásban mind mobilnetben....
ui: a mobilnetet az asztali gépemen probálnám ki, a telenornál van csak olyan lehetőség hogy vissza veszik, csak ugye ki kell fizetni a havídíjat, ez még mindig jobb megoldás mint az hogy oh hát aláírtam 1-2 év hűséggel csak jó lesz de ha nem jó akkor bizony fizethetem potyára.... nah értitek...
a többi mobilnet szolgáltatót azért sem próbálom ki mert hűség időhöz van kötve, de érdekelne akinek van....... nah értitek remélem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Asus Rog Strix G16
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest