- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
A "nincs rajta HDMI" leginkább csak azt jelenti, hogy nincs rajta külön HDMI.
iPad Mini esetében Lightning to HDMI kábellel (oké, ez drága), Nexus 7 esetében MHL átalakítóval megoldható és biztos vagyok abban, hogy a Samsung-nak is van valamilyen saját kábele a HDMI használatához.
Tudom persze, hogy egyik sem annyira olcsó/kényelmes, mint a dedikált HDMI port + kábel.
-
Tim82
félisten
válasz
Real_Necro #36628 üzenetére
Eperkutyus nagyobb felbontású tabletet keres.
-
Tim82
félisten
válasz
#40935168 #36626 üzenetére
Architektúra nagyjából ok ? (Proci, ram).
1.5 GHz OMAP4470 Dual-Core + PowerVR SGX544 + 1 GB RAM. Szerintem ha nem játszol nagyon 3D-s játékokkal, akkor bőven elegendő a teljesítménye. (Ilyenkor sajnálom, hogy csak itt a topikban említés után figyeltem rá fel, május elején meg tudtam volna venni Londonban.)
-
Tim82
félisten
válasz
#40935168 #36624 üzenetére
Ha nem gond, hogy
1. nem kapható Magyarországon (de eBay-ről beszerezhető, persze így nincs itthon garancia rá),
2. HDMI helyett egyedi rendszercsatlakozót használ (viszont azon keresztül ki lehet kötni átalakítóval HDMI-s TV-re/monitorra),
akkor esetleg egy Nook HD+?Mert amúgy 10" körüli méretű, IPS, 1920x1280 (!) felbontású, jól bírja akkuval, normál Android-os és teljes értékű tablet, bővíthető microSD-vel. Gyárilag azt hiszem, ICS van rajta, de akár CM10-et (Jelly Bean) is lehet rá tenni.
-
Tim82
félisten
válasz
tjb007 #36262 üzenetére
Akkor úgy fogalmazok, hogy nem sikerült túl szerencsésre a mondatod, amivel kapcsolatban az észrevételt tettem, ugyanis első (és második) látásra is az jön le belőle, hogy csak a céleszköz (mobilnet router/MiFi/hotspot, hívjuk, ahogy akarjuk) képes több kliens számára is megosztani wifin a mobilnetet. Ez és a (hotspot funkció működése közbeni) üzemidő pedig számomra két különböző dolog. Remélem, így már egyértelmű, mivel kapcsolatban tettem észrevételt. Amennyiben félreértettelek, elnézést.
Ahogy írtam, nem kötekedésnek szántam, de nem először olvastam a fórumon ezt az érvet, hogy a céleszköz képes több eszközt kiszolgálni - ezt jónak láttam tisztázni, hogy ez nem a céleszköz egyedi sajátossága, előnye, ezt tudják a mobilnet-megosztásra képes telefonok, tabletek is.
Ami az üzemidőt illeti, egy jobb akkuval rendelkező mobilnet-képes tablet azért még így is többet tud 4-5 óránál hotspot-ként működve. Itt az iPad Mini-vel kapcsolatban 12 óra körüli üzemidőt írnak pl. (szerintem inkább 8-9 óra volna a reális, de még az is bőven jó), személyes tapasztalatom alapján egy Samsung Galaxy Tab P1000 7 óra alatt kb. 70%-ot merült hotspot-üzemmódban (és mellette használtam magát a tab-ot is böngészésre). Nem hiszem persze, hogy a kínai mobilnet-képes tabletek tudnának ennyit.
Mindezzel nem akarom kétségbe vonni a céleszközök létjogosultságát, a levont következtetéseddel pedig egyetértek.
-
Tim82
félisten
válasz
zsolt19900 #36256 üzenetére
Szerintem kb. 4-5 óra alatt teljesen lemeríti az akkut telefon esetében. Sem az SGS-em, sem a Palm Pixi nem bírja tovább, igaz, egyikben sem új állapotú már az akku.
-
Tim82
félisten
válasz
tjb007 #36250 üzenetére
bár megjegyzem, lehet kapni mobilinternet zsebrouetereket, amikkel egyszerre több eszközzel is meg lehet osztani a netet
Mindig meglepődöm az ilyen mondatokon, mert azt sugallják, hogy telefon/3G-s tablet esetében nem lehet több eszközzel is megosztani a netet. Bár eddig nekem mindig sikerült úgy 3-4 kliensnek egyszerre osztani.
(Btw, nem kötekedésnek szántam, csak arra akartam rámutatni, hogy - ha jól rémlik, 5 kliensig biztosan - ugyanerre képes tapasztalataim alapján egy Android-os telefon (Samsung Galaxy S), egy 3G-s Android-os tablet (Samsung Galaxy Tab P1000), egy WebOS-os telefon (Palm Pixi Plus -> freeTether alkalmazással, mert ott gyárilag nincsen beépítve az OS-be a hotspot funkció), meg most az iPad Mini LTE is, szóval nincsen olyan limitáció, hogy telefon/tablet hotspot funkcióját használva csak 1 kliens kiszolgálása lehetséges.)
-
Tim82
félisten
válasz
b0bcat #35809 üzenetére
Majd másfél év múlva térjünk vissza erre is, meg az akkuidőre is. Nekem kb. akkor kezdett drasztikusan csökkenni (még mindig kibírt két napot napi 3-4 óra aktív használat mellett 3G-n/wifin vegyesen, de ez már látványosan rosszabb volt az újkori üzemidejénél). A recsegésre az volt a tippem, hogy valami ragasztás kiszáradhatott annál a saroknál az érintő és az oldalkeret között (nem elengedett, mert nem érzékeltem illesztési hézagot, nem volt benyomható stb.) és az okozhatta.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
nagypasztor #35658 üzenetére
Ha jól olvasom az általad mondott program honlapján, akkor ott azt írják, hogy FAT formátumban tud írni a készülék a pendrivera!
Valószínű, hogy licenszproblémák és nem pedig valamilyen hibás kernel miatt nem tudják úgy általában írni az Android-os kütyük az NTFS-re formázott pendrive-okat/külső vinyókat.
Amiben nem vagyok biztos, hogy az exFAT-ot kezelik-e a droidos cuccok (nekem úgy rémlik, a régebbi tabletem főzött ROM-mal tudott írni/olvasni exFAT-re formázott micro SD-kártyát). Mind az exFAT, mind az NTFS Microsoft-szabvány.
Probléma akkor lesz csak a FAT32-vel, ha 4 GB-ot meghaladó méretű fájlt akarsz rámásolni a FAT32-re formázott cuccra, mert azt nem kezeli. (Az NTFS, exFAT igen.)
-
Tim82
félisten
válasz
nagypasztor #35654 üzenetére
Ezt nyilvánvalóan a topikjában érdemes megkérdezni.
-
Tim82
félisten
válasz
this is life #35631 üzenetére
A Galaxy S Wifi/Galaxy Player termékvonal meg a Samsung iPod Touch-kihívója, btw...
rii: mire használnád a GPS-en kívül?
-
Tim82
félisten
válasz
nagypasztor #35109 üzenetére
Igaz, csakhogy eddig egy szóval nem említetted, hogy vennétek mellé billentyűzetet. Amúgy azért az már elvesz valamennyit a hordozhatóságból.
-
Tim82
félisten
válasz
nagypasztor #35107 üzenetére
Egyébként csak a gépelés nehézsége miatt mondja, vagy mert nincs hozzá megfelelő app?
Szerintem érintőkijelzőn csak mazochisták szeretnék hosszabban (értsd: egy 10-15 soros emailnél hosszabb levelet/dokumentumot) begépelni.
-
Tim82
félisten
Régebbi Samsung tabletekhez (pl. a legelső Tab-juk, a P1000 / P1010) volt multimédiás dokkoló, HDMI kimenettel, nem tudom, hogy a P3110-hoz van-e. Szintén volt (utángyártott) kábel, egyik végén a tipikus Samsung csatlakozóval, másik végén USB-vel és kompozit csatlakozókkal.
-
Tim82
félisten
válasz
Mr. Teddy #34501 üzenetére
Belenéztem, valóban szaggat egy HP Touchpad-en (CyanogenMod 9 / Android 4.0.4 + MX Player). (Hardveresen kb. a Huawei Mediapad/Vodafone Smart Tab 7-tel egyenlő tablet.)
-
Tim82
félisten
Sziasztok!
Szerintetek megéri cserélni egy Samsung Galaxy Tab P1000-et (16 GB, T-függő, + 16 GB micro SD) egy HP Touchpad 32 GB-ra? A P1000 kezd lassan kevés lenni, májusban lesz helyette majd egy iPad Mini Wifi + 4G a T-től a tervek szerint, viszont addig is/amellé szeretnék egy 4:3-os, IPS kijelzős tabletet. 32 GB belső háttértár nekem bőven elég (most is elférek egy 16 GB-os micro SD-n + Dropbox), a Touchpad hardveresen még mindig elég jó (1 GB RAM, két mag, Adreno 220), valamint eleve tud WebOS / CM 9 vagy 10 dual boot-ot. (A WebOS nekem egyáltalán nem hátrány amúgy - szeretem azt a OS-t, de jó, hogy van teljes értékű CM is, nem vesznek el az Android-on eddig megvett app-jaim sem így.)
Mivel főleg olvasásra (ebook és e-képregény egyaránt) és böngészésre használnám, a 4:3 nekem sokkal jobb, mint a 16:10 vagy 16:9. (Annak idején 2011 első felében kb. a Tab volt megfizethető és értelmes alternatíva az iPad mellett, így a 16:9 ellenére ezt vettem, és a fenti kompromisszummal együtt jól szolgált mostanáig.)
Elvileg nekem kellene ráfizetnem a Tab-omra még 8000 Ft-ot. Az enyém megvannak a tartozékok, doboz, még másfél hónapig garanciális. A Touchpad-hoz csak töltő van, de elvileg karcmentes állapotú.
Köszi előre is.
-
-
Tim82
félisten
válasz
randras #33864 üzenetére
Akkor úgy fogom meg: miért jó felülbírálni a saját szempontjaid alapján más szempontjait és az alapján "ajánlani" valamit? Neki ez az egyik szempont, a többi is fontos, amit te figyelmen kívül hagysz.
Amúgy meg nyilván nem gondolsz arra a nagyon életszerűtlen
helyzetre, hogy nyaralásra pl. pár filmet visz magával az ember tableten (ha nem akar "nagy és nehéz" laptopot cipelni).
Mondom, ne vedd kötekedésnek, nem annak szánom.
-
Tim82
félisten
válasz
randras #33861 üzenetére
Nem kötekedés a szándékom, de azt sem nézted meg, hogy akinek írtál, milyen kritériumokat jelölt meg (memóriakártyával bővíthető legyen, HDMI stb.). Azoknak meg az iPad Mini nem mindenben felel meg.
Nekem pl. meg fog felelni az iPad Mini, de én bőven elférek a cuccaimmal egy 16 GB-os memóriakártyán.
-
Tim82
félisten
válasz
Buster17 #32667 üzenetére
Ha a Google Play-en keresztül vettél játékokat, azok a Google-account-odhoz vannak kötve, úgyhogy újra le tudod onnan tölteni (és nem kell őket újra kifizetni).
Ha mondjuk a Gamelofttól vettél játékot, akkor amíg megvan az sms-ben kapott letöltőlink, addig újra le tudod ingyenesen és legálisan tölteni az appot. (Mondjuk ez nem jelent túl sokat, én pl. megszívtam a P1000-em ROM-frissítésével, ugyanis a Gameloft régebbi játékai - Dungeon Hunter HD 1-2. - Gingerbread fölötti Android-verzión már nem futnak.)
A játékmentéseid persze valóban törlődnek, azzal nincs mit kezdeni, ha nem csináltál róluk backupot.
-
Tim82
félisten
válasz
orbano #29636 üzenetére
3G-ről és BT-ről biztosan. Viszont szinte mindegyik tabletnek van ebben az árkategóriában micro SD-bővíthetősége és HDMI-kimenete, OTG-vel tudsz rá USB-s billentyűzetet/USB mobilnet modemet kötni.
Ja igen, a P1000-nek nincs HDMI-kimenete (de van dokkolója, amin van). Illetve van olyan kábel, amivel rá lehet kötni kompozitra.
-
-
Tim82
félisten
Az előbb volt egy idézet, ami szerint iOS-ra mégiscsak van Silverlight (nem tudom, nincs Apple cuccom).
Téves. OS X-re (desktop Apple oprendszer) van Silverlight, iOS-ra (mobil Apple oprendszer) nincsen. (Btw, a Microsoft évtizedek óta gyárt Mac OS-ra/OS X-re Office-t, Explorert stb., mellesleg elég komoly részvénytulajdonnal is rendelkezik az Apple-ban.) Innen kell átgondolnod akkor az előtte és utána írtakat is.
Viszont a tartalomszolgáltató érdeke kellene legyen, hogy - ha már terjed egy olyan platform, amin nem lehet nézni az általa készített/sugárzott tartalmat - olyan formátumban állítsa elő az adott tartalmat, amit a lehető legtöbben tudnának nézni.
Innentől máris hirtelen nem a mobil eszköz (és OS) gyártójánál, hanem a netes tartalom szolgáltatójánál pattog a labda, nem gondolod?
buta29030: csak egy kérdés: PH! TV Silverlight-os adásai is mennek? Meg úgy általában, olvasol te bármilyen topikot a Moonlight-tal kapcsolatban, ahol meglehetősen sok hibára panaszkodnak? (Még mindig nem tekinthető relevánsnak, hogy nálad éppen nincsen vele probléma, hiszen akár hazudhatsz is - hogy régi és visszatérő érvedet idézzem.) És ugyan már rajtad kívül ki is beszélt jogsértésről a Moonlight-tal kapcsolatban?
-
Tim82
félisten
iOS-ra sincsen Silverlight, desktop Linuxra meg csak úgy-ahogy működő 3rd party megoldás van (OS X-re bezzeg van hivatalos), szóval igenis kellene, hogy érdekeljen, hogy ebből mennyi az MS "sara" (szerintem jól felfogott üzletpolitikai érdekről volt szó, hogy lehetőleg csak saját OS-en fusson). Amúgy meg ha jól rémlik, az MS sem fejleszti tovább.
-
Tim82
félisten
válasz
maxika2004 #28057 üzenetére
Inkább úgy gondold át, hogy mire kell. Laptop elsősorban produktív munkára jobb, tablet pedig tartalomfogyasztásra, szórakozásra, már csak a beviteli eszközök különbségei miatt is...
-
Tim82
félisten
válasz
public73 #26964 üzenetére
Szolgáltatótól vettem, 30k + mobilinternet előfizetés (amit akkor ki is használtam, más történet, hogy egy ideje már nem annyira hasznos számomra). Másrészt a Prestigio két maggal és ICS/Jelly Bean-nel valószínűleg köröket ver teljesítményben a P1000-re, de ettől még az akkuidő kritikán alulinak mondható, ha valóban ennyit bír csak.
Ne keverjük már össze a teljesítményt meg a gyémántköveket meg mittomén még mit az akkuidővel, ami konkrétan talán tényleg fontos minden mobil, hordozható eszköznél.
-
Tim82
félisten
válasz
public73 #26952 üzenetére
Két és fél órányi akkuidő aktív használat mellett nekem nagyon kevésnek tűnik.
(Viszonyításként a több mint másfél éve használatban lévő Samsung Galaxy Tab P1000-em bekapcsolt 3G és wifivel, 25-30% körülire belőtt fényerővel bír aktív nyúzás (Opera Mobile, képregényolvasás, Facebook) mellett olyan 7-8 órát úgy, hogy az utóbbi időben érezhetően csökkent az akkumulátoros üzemidő.)
-
Tim82
félisten
válasz
Stauffenberg #26347 üzenetére
Pont az imént volt szó egy Concorde táblagéprőlm, olvass vissza. Kijelző: 9.7", IPS, 1024*768, dupla magos, rögtön 4.1 Jelly Bean van rá.
Igen, csak épp beépített 3G-vel nem rendelkezik, az meg feltétel volt...
-
Tim82
félisten
válasz
Tomix24 #26344 üzenetére
Újonnan biztos nincsen, használtan iPad 1 esetleg, vagy régebbi Galaxy Tab-ok (bár utóbbiak inkább PLS kijelzővel vannak szerelve), de a kifogásához türelem és szerencse kell. Esetleg kínaiaknál, mintha lenne pl. Sanei N10 3G verzió (~ 250 USD-nek megfelelő árért). Amúgy az IPS paneltípus, a LED pedig háttérvilágítás-típus és azt hiszem, nincs is olyan tablet, amelyik ne LED-es lenne.
Amennyiben az adott tablet Telenor-függő vagy kártyafüggetlen, semmi akadálya nincs annak, hogy a meglévő USB-stick-ben lévő mobilnetes sim-edet használd benne.
-
Tim82
félisten
válasz
em_laci #26329 üzenetére
Vettem hozzá USB-s billentyűzetes tokot + OTG USB host kábelt.
A bill rendesen működik laptopra dugva, tabon semmi, még a led sem
világít rajta, pendrive-okat sem ismeri fel. (kell hozzá vmi alkalmazás?)Szerintem P1000 (még) nem képes OTG-re, a későbbi Samsung tablet-ekkel ellentétben. Elvileg valamelyik főzött ROM-ba bele van hegesztve, hogy tudja, de akkor is kellene hozzá külső táp, mert magától nem ad le/ki semmit ehhez a csatlakozóján.
olyan valakit,
aki ért hozzá és profin kicseréli, akár Bp-en, hogy ne kelljen postázni...Samsung szervíz nem játszik? (Westend)
-
Tim82
félisten
válasz
Adamis #26131 üzenetére
Én úgy csináltam anno, hogy telepítettem valamit, megnéztem utána a méretét, majd áttettem a microSD-re. Amúgy szerintem játékoknál kb. ott számít, hogy hova van telepítve, hogy mennyi ideig tart a menü, egy pálya stb. betöltése - magában a játékmenetben nincs különbség.
-
Tim82
félisten
válasz
z0d1AK #25506 üzenetére
Szerintem meg saját, a telefonos Blackberry OS-től eltérő, QNX alapú Playbook OS van rajtuk. Bár az új 'berry-k állítólag ugyanilyen alapú rendszert fognak használni.
A Playbook OS-en lehet droidos app-okat futtatni - elvileg... gyakorlatban ez nem ilyen egyszerű, rengeteg kompatibilitási és stabilitási gond van velük.
Mintha a kijelző sem IPS lenne, hanem (jobb minőségű) TN, kb. mint a Samsung Galaxy Tab P1000-ben.
-
Tim82
félisten
válasz
tevike #25179 üzenetére
Galaxy Tab P1000 saját topik (ha nem találtad, annak az lesz az oka, hogy valamilyen oknál fogva ez még az Okostelefonok szekcióban van)
Mycso részletes bejegyzése P1000 ROM-frissítéssel kapcsolatban (a bejegyzés és a kolléga fórumtopik-beli ROM-frissítéses hozzászólásai alapján kétlem, hogy annyira problémamentes úgy telepíteni custom ROM-ot, mint ahogy a CM10 oldalán írják)
-
Tim82
félisten
válasz
zebede #23774 üzenetére
Üdv, van tablet beárazós topik is.
-
-
Tim82
félisten
válasz
JoceeHunt #21284 üzenetére
És akkor eddig vagy most hogyan működik a nyomtatás a tabletekről és ipad-ról?
Olvastam, hogy pdf-ben gondolkodsz, de mind iPad-en, mind Android-os tableteken lehet wifi-s nyomtatóra közvetlenül is nyomtatni, ha az mégis kényelmesebb volna. Minden nevesebb nyomtatógyártó adott ki app-ot, amivel működik. Én Samsung Galaxy Tab P1000-ről nyomtattam így HP Deskjet 3050-re, a HP hivatalos app-jával (HP eBiz).
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
szabi__memo #17260 üzenetére
Valószínűleg a Huawei S7 Slim.
-
Tim82
félisten
válasz
mercenaire #15498 üzenetére
Lehet, hogy itt inkább tudnak segíteni. Személyes tipp: Nook Simple Touch.
-
Tim82
félisten
válasz
Quaresma #14714 üzenetére
Mármint a teljes 12 GB a gyári specifikációk alapján 16 GB háttértárral rendelkező Smart Tab-odból?
-
Tim82
félisten
válasz
ATM_automata #14401 üzenetére
Tudtommal kernel-szinten is probléma van az Androidnál az ilyen adapterek, illetve az ethernet-csatlakozás támogatásával általában (alapból nincsen benne ezekhez támogatás).
Érdekes módon azonban egy rakat régebbi, olcsóbb kínai tablet (Zenithink modellek pl.) rendelkezik RJ-45 csatlakozóval. Valószínűleg ott a ROM-ban is meg van oldva valahogy a dolog.
(Bakker, lassú vagyok.
)
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
z0d1AK #14069 üzenetére
Az biztos, én is P1000-ről fórumozok most. De nem is írtam, hogy az olcsó kínai tabletekkel volna egy súlycsoport.
Viszont ha már amúgy is tablet-topikban vagyok, akkor létezik olyan tablet, amelyik:
- unibody vagy legalább fém hátlapos kivitellel elérhető?
- van rá vagy hamarosan jön az ICS?
- legalább 1024 x 768-as felbontású, IPS kijelzővel rendelkezik?
- van benne BT és tud OTG-t?
- van hozzá magyarországi garancia/support?Eddig egy ilyet találtam, az a POV ProTab 2. A Wayteq és a Concorde modelljeinél vagy a BT, vagy a fém kasztni hiányzik. Szolgáltatótól talán még lehetne Huawei Mediapad-et venni, de jelenleg hűségszerződést nem vállalnék be - egy év múlva jár le a jelenlegi - és inkább 9,7" körüli modell érdekelne (a 7" sokszor kicsi képregényolvasáshoz, igazából ez a fő okom, ami miatt elkezdtem körülnézni, ráadásul nem fontos a beépített 3G).
-
Tim82
félisten
válasz
parkasz #14065 üzenetére
Nincsen rá hivatalos ICS, nem is lesz, csak főzött. Jelen pillanatban kb. az alsóbb árkategóriás márkás tabletekkel van a hardveres tudása egy szinten (kivéve a 3G-t), ezt tükrözi a használt ára is.
Hordozásra amúgy az egyik legjobb választás, az elfogadható méret/felbontás/súly/üzemidő arány miatt.
-
Tim82
félisten
válasz
Mittu88 #13725 üzenetére
Ha tévedek, majd kijavít valaki, de tudtommal egyetlen tablet sem ad le önmagában elegendő kraftot USB-n egy 2,5" HDD ellátásához. Oda kell még legalább egy másik áramforrás, pl. aktív hub hálózatra kötve...
Az 1,8" vinyókkal érdemes inkább próbálkozni, azoknak kisebb a fogyasztásuk.
-
Tim82
félisten
nemrég volt szerencsém egymás mellett látni egy Galaxy Tab 7 Plust és egy Huawei Mediapadot a Telenornál és meglepődtem, mert a Plus kijelzője nekem jobban tetszett. Direkt megnéztem a fényerőt mindkettőben, nem-e csak az van rosszul beállítva...szóval nem is annyira nagy szám az IPS , én úgy tapasztaltam.
A Galaxy Tab 7 Plus az IPS-nél egyértelműen jobb (Super PLS) panelt kapott.
-
Tim82
félisten
válasz
Alliterato #11207 üzenetére
Képregényt szerintem teljesen élvezhetően lehet 7"-on olvasni. Az alá nem mennék, érzésem szerint a felbontás jobban számít (nálam: Galaxy Tab P1000@1024*600-on teljesen kényelmes).
-
Tim82
félisten
válasz
tvamos #11195 üzenetére
Ja, értem, a Skype-ot még sohasem használtam rajta videohívásra (nincsen olyan partnerem, aki rendelkezne webcammel). Hanghívás pár hónapja nem volt rajta az igazi (BT fülessel voltak csúnya késések), de ezeket betudtam a Skype hibáinak. Amúgyis kényelmetlennek találok bármilyen messenger-szerűséget fizikai billentyűzet nélkül használni.
-
Tim82
félisten
válasz
tvamos #11174 üzenetére
Nem értem, mi a gond a Froyóval egy jó tableten. Galaxy Tab P1000-met a gyári T-s 2.2-vel használom, mert a T is lusta volt kiadni újabbat, meg én is lusta vagyok főzött ROM-okat keresgélni, ha egyszer ezzel is teljesen jó mindarra, amire vettem (alkalmankénti játék mellett általában email, böngészés, ebook, képregény - filmnézéshez azért 12" alá nem mennék szívesen).
-
Tim82
félisten
válasz
Gutenberger #7684 üzenetére
Én pont az ellenkező eset vagyok. Amikor megvettem a Galaxy Tab P1000-et, lelkesen rátettem az e-book-jaim nagy részét, majd két-három hónap után úgy találtam, hogy nagyon fárasztja a szememet a Tab-on való olvasás levett fényerővel is.
Úgyhogy most fontolgatok egy e-inkes dedikált e-book readert. Ár-érték arányban persze a Kindle a legjobb, de az nem ismeri az epub-ot (az e-book-jaim túlnyomórészt ebben a formátumban vannak) és nincs igazából szükségem az extra funkciókra és szolgáltatáskínálatra (wifi, 3G, online könyváruház). Netezésre és képregényolvasásra még mindig ott a Tab.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Suzuki topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest