Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
Tetszetős darab. 👍
iPhone 15 iPhone 8 Plus • Redmi Buds 4 Active • Mercedes Benz W124 200D
-
Nekem gyenge. De türelmesebb, ráérős, nyugodt természetű, emberkéknek, talán jó lehet.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
veterán
T616
Mindenhol T606-ot olvasok...
Nekem van egy picivel ( 0,2 collal) kisebb verzió, az Oscal Pad 13. 98%-ban ugyanez a hardverkészlet, az enyémben az oprendszer az android12-re épülő DokeOS3.0. Az 140 dollár volt billentyűzettel és PEN-nel együtt.
Megvan vagy fél éve, semmi frissítés sem jött rá, pedig van pár dolog, amit nagyon kellene frissíteni.
Pl. nincs benne automatikus fényerőszabályozás, illetve a kameraszoftver is siralmas, ezeken nagyon segítene egy frissítés
Az internet sötét bugyraiban biztosan fellelhető frissítés, amit nyúlmáj és varjúháj keverékével megkent kábellel rá lehet tölteni, de OTA frissítás az nincs
[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Örni
senior tag
Az sült lízs maga ploli!
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
kbyte1024
veterán
válasz Donki Hóte #4 üzenetére
Jogos bocsi elirtam így még sz.... bb
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
kbyte1024
veterán
válasz Donki Hóte #4 üzenetére
Az ilyen b, c brand gyártóktól ne is várj frissítést. KB soha nem fognak kapni.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Eggyel kisebb méretben most vevő is lennék egy ilyenre, úgy 8" körül, mert munkám kapcsán szükség lett tabletre, de mindössze csak egy böngészőt kell kezelnem ,adminisztrálni.
Körbenézek, hátha van valami 100 dollár körül.
De lehet Alldocube lesz belőle.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
kovjoe
aktív tag
"és most leindult a Pad 15 nemzetközi karrierje". A leírtak alapján hosszú karriert nem jósolsz neki .
Xiaomi 11 lite 5G NE (8/256) (Xiaomi HyperOS 1.0.9.0 UKOEUXM) - Békéscsaba
-
veterán
Nem is lesz neki hosszú karrierje. Májusban vettem egy Oscal Pad 13 tabletet, ez a 15-ös verzió pontosan annak az utódja (98 %-ban ugyanazon komponensekből van összerakva), szóval max fél évig tartja a BlackView kínálatban ezeket a tableteket.
-
SkyLine3000
addikt
Nekem Realme Pad 10,4 van. Lassan egy éve. Kapott kb 2 biztonsági frissítést/javítást és ennyi. 11-es droid van rajta. Nem lesz ebből már 12 sem. Pedig azért a Realme-től többet vártam volna. Ettől függetlenül nincs bajom a cuccal .Amire kell, arra tökéletes és sokat bír az aksija.
-
kbyte1024
veterán
válasz SkyLine3000 #15 üzenetére
Durva..... Görény egy cég ez a Realme. Menjenek a...... ba, hogy 1foverzat se adnak ki. Pfuj.
-
kat
tag
Alldocube iplay mini.. esetleg a pro
3210, 3310, 3330, 6610, 6230, 6600, 6630, 5700, N95, n97, n8, lumia 610, 920, k-touch Nibiru, kingzone k1, sony xperia z ultra, lenovo a369, Sony xperia z2, Sony Xperia z3, sams s7 edge, sams note 8, Huawei p30Pro, sams note 10p, sams s21 ultra . A fejlődés megállíthatatlan, de vannak mérföldkövek
-
kbyte1024
veterán
Jaja gondoltam. Én mondjuk nem is gondolkodtam egy pillanatig sem ilyen Realme meg hasonló tabletet vasarlasan.
Mindig leírom egyszer kell venni de az normális legyen és le van tudva egy darabig. Amikor ilyen dolgokkal jönnek, hogy de csak netezni kell még filmezni stb, attól kapok agyfaszt. Attól hogy olcsó valami nem lesz jó! És wazze nem értik meg[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
kbyte1024
veterán
Kinek mi a fontos. Nekem pl nem hiányzik a GPS egy tabletböl. Van másik tabomon gps de soha nem használtam. Az erősebb vas, jó kijelző és support többet nyom a latba nálam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
-
kbyte1024
veterán
válasz Donki Hóte #30 üzenetére
Oké de mégis lehet osztani a netet és akkor gond letudva.
-
válasz Donki Hóte #30 üzenetére
Gps meg van a telefonba, hazatalálsz.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
veterán
Csak arra akartam utalni, hogy nem lehet bestbuynak kikiáltani egy tabletet, ha alapvető szolgáltatások objektíven hiányoznak belőle, akkor sem ha szubjektíven egyeseknek nem is hiányoznak ezek a szolgáltatások.
De ha csak én gondolom így, akkor befejezem a szélmalomharcot
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Donki Hóte #35 üzenetére
Egy terméket a paraméterei alapján helyezünk el.
A kezdetek óta léteznek bizonyos szolgáltatásokat nélkülöző termékek, amik kiesnek bizonyos userek vásárlási szokásaiból. Legyél ez most Te.
Illetve tudvalévő, hogy ezek a szolgáltatások pénzt érő dolgok, tehát attól lesz drágább egy termék, mert többet tud.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
válasz Donki Hóte #35 üzenetére
A PAD 6 Pro kap GPS-t és Lte , mert akkor meg van a megoldás?
-
veterán
válasz pusszycat #39 üzenetére
Ha tényleg kap, akkor igen, csakhogy a GSMArena szerint abban sem lesz se GPS, se SIM kártya slot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- 3D nyomtatás
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest