- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Synthwave #31 üzenetére
Fejben végiggondoltam, és jobb is a másik oldalon: ha gépelek akkor ugye mindkét kezem használom (10 ujjas vakon) de ha a jobb kezem az egéren és kattintgatok pl. excell táblázatban bal kezemmel pedig tudom közben pötyögni be a számokat.
Plusz a jobb vállnak, felkarnak, alkarnak, csuklónak, kézfnek is jobb hogy a testhez közelebb dolgozhat.
Azt sem szeretem, amikor az egér és/vagy a bill. alacsonyabb vagy magasabb felületen van.Persze ezek nagy része:
- egyéni preferencia
-megszokás
- plusz nyakamat rá hogy a "megtapasztalás" hiánya: amikor valaki megszokja a gagyi membrános billt, az 1500ft-os Genius egeret, majd elé teszik a létező egyik legjobb anyaghasználatú egérpadot, és minőségi szenzorral és mikrokapcsolókkal szerelt egeret teflon talpakkal (vagy ami még annál is jobb nem tudom mi a trendi) és persze egy jó kis mechanikus billt pl. barna switch-el amit aranyközépútnak gondolok.
Csak hát ha ez nincs megtapasztalva akkor hiába.
Arról nem is beszélve hogy pl. ujjbegy fogással fogja a dög nagy ergonomikus egeret ahelyett hogy egy kicsi ambidextrous egeret használna.
Ehhez felismerés, nyitottság, próbálkozás, utánaolvasás kell.
Nekwm is egy nagyobb ergonomikus egerem volt (A4 tech valami "géming" anno, felüdülés volt utána egy Razer Abyssus 2014, ujjbegy/karom szwrű módon használom, egy extrém kicsi egérpad is elég minimális mozgástér kell) -
Alaaf Pi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Windows 11
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest