- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Azonnali navigációs kérdések órája
- 8300 mAh, maradhat?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Synthwave #31 üzenetére
Fejben végiggondoltam, és jobb is a másik oldalon: ha gépelek akkor ugye mindkét kezem használom (10 ujjas vakon) de ha a jobb kezem az egéren és kattintgatok pl. excell táblázatban bal kezemmel pedig tudom közben pötyögni be a számokat.
Plusz a jobb vállnak, felkarnak, alkarnak, csuklónak, kézfnek is jobb hogy a testhez közelebb dolgozhat.
Azt sem szeretem, amikor az egér és/vagy a bill. alacsonyabb vagy magasabb felületen van.Persze ezek nagy része:
- egyéni preferencia
-megszokás
- plusz nyakamat rá hogy a "megtapasztalás" hiánya: amikor valaki megszokja a gagyi membrános billt, az 1500ft-os Genius egeret, majd elé teszik a létező egyik legjobb anyaghasználatú egérpadot, és minőségi szenzorral és mikrokapcsolókkal szerelt egeret teflon talpakkal (vagy ami még annál is jobb nem tudom mi a trendi) és persze egy jó kis mechanikus billt pl. barna switch-el amit aranyközépútnak gondolok.
Csak hát ha ez nincs megtapasztalva akkor hiába.
Arról nem is beszélve hogy pl. ujjbegy fogással fogja a dög nagy ergonomikus egeret ahelyett hogy egy kicsi ambidextrous egeret használna.
Ehhez felismerés, nyitottság, próbálkozás, utánaolvasás kell.
Nekwm is egy nagyobb ergonomikus egerem volt (A4 tech valami "géming" anno, felüdülés volt utána egy Razer Abyssus 2014, ujjbegy/karom szwrű módon használom, egy extrém kicsi egérpad is elég minimális mozgástér kell) -
Alaaf Pi
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Suzuki topik
- Lexus, Toyota topik
- Crypto Trade
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest