Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
Új hozzászólás Aktív témák
-
dqdb
nagyúr
Ez kiegészítő perifériának készült, mint egy gamepad: amikor kell, előveszed, amikor nem, elteszed. Ezt játékhoz a normál billentyűzeted helyére teszel, hogy jobb kéznél legyen jó sok hely az egérnek.
Szerintem sokkal többen vennék, ha a normáll billzetet két darabra szednék, és lenne jobb és balkezes fele egyszerre (+ szükség esetén összeilleszthető).
Ha hagyományos kiosztású és szétszedhető billentyűzet kell, akkor házon belül ott van a Keychron Q11 például, ha csak ergo, akkor egy rakás Alice-szerű kialakítású Keychron érhető el, vagy egy árkategóriával feljebb ott van a Neo Ergo, egy árkategóriával lejjebb a Feker Alice variánsok, ha split ergo, akkor QK Alice Duo.A kereslet sem biztos, a Q11 a Keychron egyik legrosszabbul teljesítő darabja lehet, mert azon 2-3 modell egyike, amelyikből nem készült sem Pro (BT), sem Max (BT+2.4G) változat, csak az eredeti vezetékes modellváltozat kapható.
Tök kellemetlen, hogy ha jobbkézre való gombokat kell nyomkodni, akkor vissza kell térni a nagy billentyűzethez.
A billentyűzet teljes mértékben programozható, legalább 4 réteged van, szóval extrém esetében négy játék billentyűit tudod balra kézre programozni. Ha olyan játékkal játszol, aminek egy komplett billentyűzet sem elég, akkor persze nem ez az ideális választás, bár balra beforgatva ez, középen egy ilyen mind a 30 gombjával az adott játékhoz konfigurálva és jobb oldalon az egér egészen jó lehet.
+ szükség esetén összeilleszthető
A numerikus részleg meg valami mechanikával rakható lenne a jobb oldali jobb szélére vagy a bal oldali bal szélére
Ezek nagyon praktikusnak tűnnek elméletben, a gyakorlatban azonban inkább az ergonómia ellen dolgoznak.Az összetolhatóság azt jelenti, hogy hagyományos row staggered kiosztáshoz vagy kötve, nincsen columnar stagger, nincsen meg az ergo kiosztások szokásos dupla B-je a jobb oldalon, amit a neked optimális funkcióra kötsz, de legjobban az alsó sorra van rossz hatással: enyhén beforgatott billentyűzetnél a space jobban kézre esik, ha jobbra kissé el van tolva. Nagyon hasznos tud lenni a rövid space-től jobbra még a space-től jobbra egy plusz billentyű (mint a Q10 esetében), amire szintén azt programozol, ami neked fontos, lehet layerváltó, lehet enter, lehet backspace, szóval olyasmi, amit gyakran használsz, hogy közel legyen.
Az átpakolható numpad jó dolog, de egy nem fixen rögzített, különálló numpad még annál is jobb dolog. Ha nincsen rá szükséged, akkor félrerakod, így jobb oldalon használva az egér közelebb esik, ha pedig használod, akkor be tudod enyhén forgatni, hogy kényelmesebb legyen, akár bal, akár jobb kézzel használnád.
Ha már split, akkor inkább tenting-tilting és ilyesmi (HE-ben is előbb-utóbb jönni fog), ahol játék előtt a bal oldalt átváltod a játékos rétegre, a jobb oldalt pedig elpakolod, hogy legyen hely az egérnek (vagy balkezes egérhasználóként fordítva), de még inkább columnar stagger és ilyesmi.
------------
A billentyűzet ára amúgy nevetségesen magas. -
vaakuum
addikt
Szerintem a legnagyobb hiba, hogy csak egy darab fél billzetet csináltak ezek is, mint a tartarus. Tök kellemetlen, hogy ha jobbkézre való gombokat kell nyomkodni, akkor vissza kell térni a nagy billentyűzethez.
Szerintem sokkal többen vennék, ha a normáll billzetet két darabra szednék, és lenne jobb és balkezes fele egyszerre (+ szükség esetén összeilleszthető). A numerikus részleg meg valami mechanikával rakható lenne a jobb oldali jobb szélére vagy a bal oldali bal szélére. (A külön férfi és női ergonómiára kialakítást már nem is merem kívánni) Akinek már van egy komplett billzet az asztalán, az nem feltétlen akar még egy olyat venni, ami funkcionálisan átfedés, de ha én vennék, én biztosan osztott billzetet vennék már csak, a mostanit meg kukáznám. Tény, hogy jól bírja, 26 éve teszi a dolgát
-
Keksz01
lelkes újonc
Jó kis cucc, de inkább rétegtermék (szerintem), amúgy nagyon tetszik ez a megoldás.
-
Mostly Harmless
tag
na, akkor mondom, mi a következő feladat, amit szeretnék, Keychron:
OSA profilos PBT kupak szett, lehetőleg fehér, ilyen fényáteresztő PC réssel. -
Csandi
őstag
Kismillió éve volt egy Logitech G13-mam, azt akkor tökre szerettem, az jut róla eszembe. Szerintem fasza meg ötletes, elfér a piacon, jól is néz ki, jobban mint egy G13 / Tartarus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 8400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 500GB SSD
- Prémium Hordozható Razer Blade Stealth Gamer Laptop 13" Karcmentes Állapotban
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14" 2.8K OLED 90Hz - Ryzen 7-5825U - 16GB - 1TB - Win11 - MAGYAR
- Eladó AM5 DDR5 Konfig Ryzen 5 8400F 16GB DDR5 512GB SSD RX5700XT 8GB!
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon - Awesome Mint - mentazöld színű
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest