- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
Hirdetés
Aktív témák
-
philoxenia
MODERÁTOR
Tedd fel a linkelt topikban a kérdésed, ezt zárom
-
Lucif-R
senior tag
[link] - Kérdésednek ez a megfelelő hely.
Ha csipgni sem csipog ( ha van rajta pittyegő ) akkor valószínűsítem hogy az alaplap kakukkolt meg. Minden egyéb hibára van standard csipogás... de ha halott a lap akkor még az senem van. Bővebben fognak talán válaszolni neked a fent említett topicban, bár én azt mondom alaplap kuka.
-
Antamed
csendes tag
Sziasztok!
Ma hozzámkerült egy régi gép, és amit sikerült kiderítenem az alaplapról, nagy valószínűséggel egy PM-8500 - AMPTRON-ról van szó TX pro chipset-tel. Ehhez egy S3 Virge van párosítva. A következő a probléma: elindítom a gépet, és nem jön be kép. Akárhányszor indítom el, soha semmi nem jött még be, csak a no signal felirat. Már amelyik monitoron, mert 3-al próbáltam.
Hallom, hogy startol a rendszer, nem pittyeg, nincs hibajelzés, egyszerűen csak nincs kép. A BIOS resetet ajánlották, de nem segített, PCI vga lévén viszont nem nagyon van másik ilyen kártya kéznél. Persze nem drágák, de ha mégsem az a gond, akkor, ha valaki tudna segíteni más ötlettel, azt megköszönném.
Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Vicces képek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elektromos autók - motorok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Windows XP
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest