- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Segítsetek nekem pls...
Van egy ALFAWISE S92 TV BOXOM amin LibreELEC 8.x.x verzióját használtam egy Sony PS3 BR-es távirányítóval amin tökéletesen működött az, hogy ha kikapcsoltam a tv-t, lement alvósba majd ha újra bekapcsoltam elindult a Kodi (az is lehet, hogy a távirányítón kellett gombot nyomnom és a tv-t kapcsolta be de ebben nem vagyok teljesen biztos). Ez elég komfortos volt így
Megkívántam a 9-es verziót de mivel a Libre nem vitte tovább az Amlogic vonalat CoreELEC-re tértem át. Sajnos ez az alvásból felébresztés CoreELEC óta nem megy. Hallottam erről a inject_bl301 dologról de nem vagyok benne biztos, hogy nekem erre szükségem van és ha igen egyáltalán megcsinálhatom-e ezt a TVBOX-ommal mert szétcseszni nem akarom
sleep.conf-ban kitöröltem a Suspend sort, meg is jelent a menü de nem éled úgy sem. Android-ot nem használom rajta, belső tárra másoltam a cuccokat a kártyáról.
Próbálkoztam a cec-client parancsokkal de azok nekem kicsit szeszélyesen működnek. Legvégső esetben egy CEC ébresztés is megfelelne ha egy távgombra be tudnám állítani... Max bekapcsolha hagyom a boxot.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Szeretném az Alfawise S92 TVBOXomat LibreELEC 9-es verzióra frissíteni de sehol sem lelek hozzá romot... Most egy 8.2.x.x van rajta
-
tomi7711
aktív tag
Sziasztok! Van egy Alfawise S92-m és folyamatosan leáll a Google Play áruház. Esetleg tud valaki megoldást rá? Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest