- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Peugeot308 #29776 üzenetére
Ha a XI./ XXII. kerület neked útba esik, és elhoznád, akkor én belenéznék. Ha javítható, akkor ingyen megcsinálom.
-
Piedon
tag
válasz
Peugeot308 #29776 üzenetére
Ha pesti vagy keress meg privátban, megnézem neked.
-
TCr
veterán
válasz
Peugeot308 #29752 üzenetére
Mi baja lett?
-
hunaqua
addikt
válasz
Peugeot308 #29752 üzenetére
Én ilyet használok,azokra amiket írtál+ folyamatosan megy a transmission. A 4K is akadás mentesen megy Nas-ról is. (Beelink_GT1_Ultimate)
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Peugeot308 #29652 üzenetére
Összefoglaló 31b. pont.
-
Martin Eden
tag
válasz
Peugeot308 #29632 üzenetére
Hát sajnos ez lehetséges. Esetleg Amlogic burning tool-lal még lehetne próbálkozni, bár nekem nincs tapasztalatom vele, talán valaki rutinosabb még tud majd mondani valamit, hogy van-e remény...
-
Martin Eden
tag
válasz
Peugeot308 #29568 üzenetére
Nem csak a tápja halt meg esetleg? Nincs ugyanolyan Volt/Amper értékű másik táp a közelben, amivel ki tudnád próbálni?
-
dugesz77
őstag
válasz
Peugeot308 #15234 üzenetére
Innen bármelyik leszedhető zip-ben a Kodinál a kiegészítő hozzáadásánál "telepítés zip fájlból". Kezdésnek egy Movieshark és/vagy Exodus+ ajánlanék.
-
dugesz77
őstag
válasz
Peugeot308 #15232 üzenetére
Ezt a topikot ajánlom. Az összefoglalót elolvasni kötelező .
-
junkpod
veterán
válasz
Peugeot308 #14190 üzenetére
A nézőtől 2-3 méterre lévő tv egyáltalán nem alkalmas internetes böngészésre, nehézkes az olvasása és a navigáció is. Erre tablet, telefon vagy laptop (ebben a sorrendben) a legalkalmasabb.
Szigorúan magán véleményem ez és nem vagyok hajlandó ezen a véleményemen változtatni de akár még csak vitatkozni sem erről.
blakey: milyen VP9 tesztfájlt játszottál le S905-ösön? Nekem ez KODIval a hw gyorrsítás hiánya miatt eléggé szaggatottan megy, de legalább nincs ilye formátumú filmem egy sem
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
Peugeot308 #14193 üzenetére
A Beelink M18-at is fontold meg, még lehet kapni.
A hsz-ekhez pedig próbáld összeszedni a gondolataidat, 5 percen belül szerkeszthető az előző is, ha valami kimaradt belőle.
-
Peugeot308
csendes tag
válasz
Peugeot308 #14192 üzenetére
Már csak azt kellene eldöntenem,hogy GT1 vagy MXIII II legyen
-
Beni2360
félisten
válasz
Peugeot308 #14186 üzenetére
Szerintem a linken található táv az nem egy gagyi jól tanítható lesz a számsor.
Egy egyszerű rádiós egér is csodákra képes ezen boxokon. Ilyet mindenképpen beszerezné de gy vezetékes is megfelel ha elég közel vagy a boxhoz. Billentyűvel hasonló a helyzet.
Vagy egy univerzális MXIII &T3 2.4G Wireless Remote Control Keyboard Air Mouse for TV box Mini PC -
junkpod
veterán
válasz
Peugeot308 #14184 üzenetére
Mit jelent az "alap dolog"? Androidos appok vagy médai player funkció kell?
Ha android kell akkor 912-esek jobbak, mert van olyan típus ahol szoftverek telepítésével jó lejátszóvá lehet faragni és megmarad a droid is, viszont droid esetén légegér elengedhetetlen és játékokhoz valamilyen kontroller.
Csak médiaplayerhez jobb a 905 vagy 905x és ahhoz a gyri távirányító is elég. -
adi1234
tag
válasz
Peugeot308 #14180 üzenetére
Szia . Én vettem egy légegeret de a CEC-t jobban szeretem Samu távja szépen visz mindent .
-
kmarci25
veterán
válasz
Peugeot308 #14179 üzenetére
Biztos S912-es processzorral szereltet akarsz? S905X nem lenne jobb? Mini MXIII II
Egyébként tök fura, hogy a nov. 11-én Ali-ról rendelt MXIII II-t és a dec. végén gearbest kínai raktárból rendelt MXIII II-t totál eltérő táviránytóval szállították. Minden teljesen megegyezik, kivéve a távirányítót. Nem is értem...
-
Peugeot308
csendes tag
válasz
Peugeot308 #14179 üzenetére
Még abban is kérnék segítséget,hogy milyen megoldást tudnátok ajánlani a gyári távirányító helyett,amit eddig olvastam róla,ez a készülék gyenge pontja...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Magisk
- Gaming notebook topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Lenovo ThinkCentre M710q TINY PC
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- Asztali PC , R5 5500 , 1080 Ti 11GB , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Új / Újszerű /Gamer / Munka PC i7-14700KF RTX 4060 Ti DDR5 32GB Garanciális
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest