- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Rogiii #86997 üzenetére
Nincs olyan böngésző, ami le tudja játszani Androidon? Chrome-al bejön, csak az alkalmazás telepítését kéri. Csak az nem kompatibilis az X96 Max+-al. Aptoide-on sem találtam. Vodafone TV-t nem lehet telefonról, tablettről lementeni, majd a boxra telepíteni?
trance89, hogy telepíttetted? Ha nem tetszik vissza lehet tenni az eredetit?
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
Rogiii #65130 üzenetére
Honnan rendelted (link)? Én is szemezek vele egy ideje. Elvileg Wechip V1 lenne az eredeti neve, de millió átszitázott (és lehet csak klón-os is köztük) változata létezik. Olvastam már párról azt is, hogy nem működik az IR tanító funkció egyáltalán (ez mondjuk sok minden miatt lehet). Még jobb lenne a Wechip V2, amin már mikrofon is van, de cserébe lehagyták róla a Home gombot, így az egy blamázs.
A kérdés: neked a hangerő állító gombok alapból jól működnek CE és Android alatt is? Erről is olvastam már panaszokat. És persze azt is, hogy ha be van dugva a rádiós vevője, akkor az IR módja egyáltalán nem működik.
2. Kérdés, ha már betanítottad: A ki/be kapcsoló gomb IR-esen legalább működik így, hogy közben a rádiós mód is aktív?
Köszi, ha ezek lecsekkolod! (A válasz jöhet Privátba is, de szerintem ez még nem annyira OFF).
(#65136) Csicsóka : Oké megpróbálom. De ebből tuti vissza lehet kapcsolni majd a Box-ot? (Legalább a dugó ki/be módszerrel?) Csak már itt semmiben nem vagyok olyan biztos ennek ügyében ezzel a FW-el
...
-
válasz
Rogiii #65130 üzenetére
az OK és a POWER gombot tartsd nyomva 5.másodpercig(ha jól csináltad miután el engded a kék led folyamatosan világít) ezután megnyomod a power gombot(vagy bármelyik másikat mivel az előlapon lévő összes gomb tanítható infra kódra, legalábbis az enyémen) és a betanítandó távot szembe fordítod vele (max 3.centi legyen a 2.táv között a távolság) és megnyomod azon is a power gombot(vagy bármit amit be akarsz tanítani) mikor gyorsan villog 3x egymás után a kék led kész vagy, vársz kb 15.másodpercet amíg magától kilép a tanító funkcióból a táv és kész vagy.
-
cof
veterán
válasz
Rogiii #65132 üzenetére
Mi a típus? Azt látom, hogy 2 LED is van a tetején, talán tanítható.
Mondjuk ha telefon elé tartod és nyomogatod a power gombot, akkor látszik a kamera előnézeten a villogás.
Aztán próbáld meg nyomva tartani hosszan a bekapcsoló gombot, ha villog valamelyik LED akkor várja a jelet, és fordítsd felé azt a távirányítót amit be akarsz tanítani, és nyomd meg rajta a power gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kuponkunyeráló
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi haladó szinten
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged