-
Mobilarena
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halihólaci
tag
válasz
DoItYourself #782 üzenetére
Igen, én is ezt gondolom,h vmi nagyon egyszerű dolgot nem értek, de tényleg nem megy! Kb két hete ezen agyalok, annyi cikket elolvastam (külön köszönet Zsigusnak), és még sem megy...
-
feket663
tag
válasz
DoItYourself #771 üzenetére
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #628 üzenetére
Futottam egy kört a PVR IPTV Simple Client kiegészítővel openelec alatt.
Ajánlottak egy 64 bitesre fordított verziót belőle, innen.
A moviesharkos leírást megcsináltam a Csatorna ikonok fül:-ig. Ötletem se volt hol kellene megjelenni a tv csatornáknak, a főmenüben se láttam semmi erre utalót.
Ezután valahol bekapcsoltam, hogy a TV legyen a kezdőképernyőm (pontosan nem emlékszek, hogy hol, talán a skin beállításoknál). Ezután újraindítottam jobb ötlet híján. Újraindult a gép, bejött a háttér, de nem volt menüszalag.
A menüt végül a webes interfészről tudtam nagy nehezen előcsalogatni...
Ha vki küzd még ezzel, akkor jelentkezzen. Valószínű rosszul csináltam valamit, mert az amlinuxon azt írták működik a fenti kiegészítő, csak az EPG nem. -
hcol7
senior tag
válasz
DoItYourself #760 üzenetére
koszi a valaszt!
volt ujrainditas, nem is egy
es az androidban sem megy rendesen a funkciok 90%-a, nem csak a kodi-ban.
amugy sosem probaltam ezelott airmouse-t es ez eleg rossz kezdo elmeny hozza, hogy ne szeressem, lehet elallok a vasarlastol(neten rendeltem), es veszek helyette egy logitech k400plus-t..
gondoltam elore, hogy majd gombokat kell felprogramozni/tanitgatni, de eleg lehangolo, hogy meg a home gomb sem megy out of the box.. meg ugy osszeseegeben egyelore nagyon kenyelmetlen ilyen modon iranyitani az egerkurzort. varok azert 1-2 napot.az mx mini-t meg factory resetelem, es megnezem ugy minden oke-e.
-
Schaten
csendes tag
válasz
DoItYourself #727 üzenetére
Most olvasom az S2 vásárlói vissza jelzéseket ennél találtam a legtöbb eladott Boxot , valószínű ez eredeti termék. Mindkét terméknél Brand Name: memobox jelzés van
http://www.aliexpress.com/store/product/Android-tv-box-K1-OTT-DVB-S2-Amlogic-S805-Quad-core-2GHz-1GB-8GB-Android-4/211609_32419021362.html
http://www.aliexpress.com/store/product/K1-S2-KI-S2-DVB-S2-Satellite-Receiver-hybrid-system-Android-TV-BOX-Amlogic-S805-Quad/211609_32657988478.html
türelemmel lehet olvasgatni , nálam a vételnél az árat megelőzi a vásárlói visszajelzések száma és minősége.
Az S2/T2 ről még nincs sok vélemény , ha sikerül valami több eladott számú vélemeényt találnom majd jelzem.
Az általam megadott előző linkeken (nem itt) mindenhol OEM a megjegyzés még az ACEMAX változatnál is.
-
Schaten
csendes tag
válasz
DoItYourself #723 üzenetére
Még nem találkozram dupla tuneressel de most felkeltetted érdeklődésem majd kutakodom.
Itt viszont ne sok jó olvasható: - It was delivered in 18 days. - It works fine DVB-T2 / DVB-S2 / apps. - CCcam works fine - It seems to be stable and relative fast. There are some bugs or problems: - Button DTV does not swith between S2/T2. You must everytime exit to applications and then to press a button DTV. - It supports recording to a USB flash only. If you connect USB HDD, there is bug, that free space is 10 MB only, so you cannot record, but you can read (play movies/photos) only. - It does not suport any network storage (LAN HDD, NAS etc). It is supported by some android apps only (Plex, Kodi, DS Video). - Remote Control is low quality - It does support mostly only stereo sounds, not 5.1 / 7.1 / DTS, what is problem on DVB-S2. - Some movies in H.265/HEVC dont work in 10-bit colors. It supports 8-bit colors only. How ever, rate price : quality is adequate. You cant expect it will be a device in value 600$ for 60$ :-)
-
Fatraktor
csendes tag
válasz
DoItYourself #723 üzenetére
Köszee a shark-ot ismerem, filmecske es Sb nagyon jok...neha rtl-be is bele lesek.
-
Fatraktor
csendes tag
válasz
DoItYourself #697 üzenetére
Valóban azt írtam , de nem, a mini mix van rajta, este probáltam felrakni a m18-ast de nem ment..ugyhogy vissza raktam a mini mx-et.
Azt vettem észre hogy némelyik kiegészítőtől kifagy a gép. de azt mondjuk csinalta droid-on is. Pl a kép kiegészitőknél mikor diavetítést kapcsolok.
Magyar tv-ket szeretném még összehozni valahogy hogy a gyereknek oda tudjam adni az iptv box-ot.
Tényleg, a meglévő iptv előfizut nem lehet valahogy rá tuszmákolni a box-ra? -
gabywap
tag
válasz
DoItYourself #715 üzenetére
Hát én is csak remélem aki meg vette juzerkodott.
Na majd kiderül, ha megjön, remélem a héten sikerül megrendelni, az alienexpress nem tudok paypalal fizetni most utalhatok vissza.
ez lenne majd: [link] -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #710 üzenetére
Hát pontosan ezt válaszolta, hogy hiába raknék bele dvc-b modult a mostani távval nem sokra mennék. Kicsit furcsán fogalmaztam.
-
nm485
csendes újonc
válasz
DoItYourself #685 üzenetére
Igen igazad van az SMB-vel kapcsolatban ma fogom megnézni hogy is van .
ÉS akkor lesz a meglepi ,hogy olyan egyszerű lesz beállítani mint a faék , én meg szívok a többi media-server alkalmazással. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #707 üzenetére
Hát igen most jobban megnéztem a távot az a tv funkciók végett rendelkezik több gombbal. Habár nekem is mint tudod k1plus van de táv nélkül sokat nem érnék.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #705 üzenetére
Igen én is láttam, hogy ott a hely és a csati. lehetne szerezni és mennyiért egy modult? Gondolom cserélni kellene a rendszert. DVB-C tuner van hozzá?
Mindegyiken ferdén van a hűtő borda még az enyémen is ragasztva.
Bocs de az angol nem az én asztalom. (gugli tr) -
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #696 üzenetére
Köszönöm az ajánlást, uraim!
-
JEEMBO
aktív tag
válasz
DoItYourself #677 üzenetére
THX! Igy már látom.
Nem tűnik túl rossznak, állítólag 35000 antutu pötty fölött teljesít...:
https://www.youtube.com/watch?v=cHlqkQ1iRew -
JEEMBO
aktív tag
válasz
DoItYourself #648 üzenetére
Nem talál az oldal keresője MXQ plus-os hozzászólást
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #674 üzenetére
Azt hittem, hogy OE alatt sem megy a táv. Na mindegy, a lényeg, hogy most már mki ért mindent!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #672 üzenetére
Ja, hogy a PVR IPTV Simple Client. Akkor érthető miért nem jutottam túl a leírás 0.-ik pontján.
Bocs az értetlenkedésért, sokféle témáról volt szó az elmúlt 2-3 napban, volt benne minden.A távirányítós megjegyzésedet viszont továbbra sem értem. Recovery-ben nem megy a távirányító, azt írtam. Ha a gépedre való oE build-et teszel fel, akkor természetesen működik a távirányító.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #672 üzenetére
Az előzményben kérdezted, hogy másnak is hiányzik-e OE alatt a PVR IPTV Simple Client Add-On.
A távirányító külön téma.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #628 üzenetére
Megnéztem neked az SD-kártyás OE-verzió alatt, Mini MX-en, és ebből is hiányzik.
Viszont a távirányító működik OE alatt is! Mélyebb tesztelgetésre most nincs időm, meg magát a mini PC-t sem magamnak rendeltem, szóval lehet, hogy később sem fogok nagyon belemélyedni, de ez az SD kártyás, dual bootos vonal nagyon tetszik!
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #649 üzenetére
Felraktam tegnap este a 6.95.3-as openELEC frissítést az M18-ra. Bekapcsoltam az AFRS-t, a tévém ugyan nem írja ki a képfrissítési frekvenciát, csak a felbontást, de film indításkor lehet látni ha vált.
Mintha szebb, egyenletesebb lenne a kép. Még tesztelem. -
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #662 üzenetére
"SD kártyás Mini MX verziót utoljára április 25-én* készített Alex (OpenELEC-Amlogic.aarch64-MiniMX-6.95.2.1.img.gz"
Ez honnan szedhető le? Ma jött meg a Mini MX-em, kipróbálnám rajta.
Bár ha igaz, amit Freaktabon olvastam ("No automatic refresh rate switch, and audio problems."), akkor ez is csak annyival tud többet a korábbi amlogicos cuccoknál, hogy simán és erőlködés nélkül mennek rajta a 4K anyagok.
Most látom, hogy a fenti idézetet Envagyok kolléga írta.
-
lacko6
senior tag
válasz
DoItYourself #665 üzenetére
akkor nem en benaztam hanem bug
-
lacko6
senior tag
válasz
DoItYourself #662 üzenetére
Csak masolni kell a dtb.img t a megitrt sdre?
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #650 üzenetére
Pedig nekem van USB 3.0 AA kábelem, olyat kaptam a 2.5" külső házamhoz. Direkt ezt választottam mert stabilabb mint a mini, vagy micro usb kapcsolatok.
-
Fatraktor
csendes tag
válasz
DoItYourself #650 üzenetére
nem kell ám tülspilázni ezt a kábel kérdést, a 3000ft-os külső vinyóhoz olyat adtak, az egyik fele Y dupla a másik sima..
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #602 üzenetére
Az Alex féle 6.95.3 oE megjelenése felgyorsította a munkát M18 / MX64-en is. Most rakta ki emberünk ezekre a frissítést. Automata képfreki váltás és új CEC driver. Keresek is egy gyufaszálat.
-
ÖregMackó
tag
válasz
DoItYourself #644 üzenetére
Az MXQ Pro-t nem tudom, hogy lehet ráakasztani PC-re. Nincs csak USB host rajta és úgy tudom, hogy mind csak az eszköz oldaláról látható. Nincs rajta mikro sem mini USB és más sem ami a szabványos USB kábel eszköz felőli végét fogadná.
-
ÖregMackó
tag
válasz
DoItYourself #639 üzenetére
Köszönöm a választ. Letöltöttem már FW-t és olvastam a Burning Tool-ról, úgy értettem fel kell írni egy hordozóra a megfelelő struktúrában a bootoláshoz a fileokat és betéve a lejátszóba szintén recovery gomb nyomást kér. De ha az nem működik akkor itt is kútba ugrott a mutatvány. Méregettem a gomb lábait és sajnos levegőben van a láb ami nyomáskor kap kontaktust. És mintha hiányozna egy felhúzó ellenállás a panelről. És így sajnos nem tudja jelezni hogy be van nyomva a gomb.
Azt hiszem mig ezt nem tudom megoldani csinálhatok bármit, ha viszont ezt sikerül, akkor egy factory reset nyomással ujra tudom építtetni az egészet.
-
8zabi
őstag
válasz
DoItYourself #638 üzenetére
igazából tegnap majdnem megvettem kuponnal 85$-ért a Tronsmart Vega S95 Telos-t, de így azt hiszem várok még pár hónapot, lassan csak megindul a tömeggyártás
végülis egy PCB már kész van és az SDK sincs sehol
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #464 üzenetére
Beelink Mini MXIII 2G/16G youtube teszt.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #558 üzenetére
Na még egyszer, hátha most szerencsém lesz:
Próbálom beállítani a PVR IPTV Simple Client-et, de nem találom a kiegészítők között. Lehetséges, hogy ez hiányzik az oE buildekből? Használja ezt valaki oE alatt?
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #620 üzenetére
Már csak dts-hd passtrough kell,aztán végképp lekerül a polcról.
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #616 üzenetére
Ahogy alex fabrikál sd verziót, már tesztelem is
-
lacko6
senior tag
válasz
6.95.3 ?
-
Beni2360
félisten
válasz
Ok értettem.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #613 üzenetére
Nincs helyzet,
mert nem reagált a válaszomra. De felraktam és múkodik
a váltás, csak az a baj, hogy fránya szememmel nem látom a különbséget köztük. és nem tudom, hogy itt be kell-e pipálni a képernyőhöz való igazítást? csak az a fránya kikapcs, bekeacs ne volna olyan fárasztó. Elfogyott a távos aljzatom, csak billenős van és ahhoz oda kell ballagni, vagyis fel kell emelnem a sehaj....t.
Azért az eddigi sok segítségeket még 1X köszönöm.
-
Fatraktor
csendes tag
válasz
DoItYourself #609 üzenetére
Köszönöm szépen, igen ez egy Quick Play. A gyár aki gyártotta több cégnek is gyártja a box-okat, roofull-nak pl. Nemrossz kütyü amugy csak ez az android......
CeC amugy megy fainul tv-t kapcsolja ha bekapcsolom, Samsung UE46C8000. Képe szép, full hd-t nem nagyon nézek rajta max 720, de lehet lerántgatok egy 50-es BD hogy mit mutat..
A rom-ra rálesek szerintem. Láttam valami olyat is , hogy egy app-al lehet az android es az OpenELEC közt válltani, arrol van infotok?
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #602 üzenetére
http://openlinux.amlogic.com:8000/download/ARM/
Amlogicnál sem pihentek. Több kernel,gpu, stb driver is frissítve lett május 4-én
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #603 üzenetére
Hopp, elrontottam a linket, itt a jó.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #593 üzenetére
Bocs, meg kell kérdeznem: a zip-et ugye nem csomagoltad ki?
Mint írtam már csináltam ilyet.
rarban - mappa -mappa tartalom másolása penre. (sd) a leírtak szerint.
1. Download the zip file and unzip it, there will be 4 files.
2. Copy these 4 files directly into U Pendrive(have to be at least 4GB or above, and genuine U drive,format the u pendrive first,
and do not put these 4 files into folder)
3. Power off the box, and insert the U drive into box's USB port.
4. Power on the box, press Buttton 3 on the IR remote at once, and keep clicking Button 3 around 40 seconds. the box will be into upgrading guide automatically.
then stop clicking Button 3.
5. When upgrading bar 100% finished. the box will automatically reboot. and rebooting will take around 4-5 minutes. Now upgrading finish.Note: if your box not buy from we acemax, we can not guarantee updrading succeed. Check with us how to buy genuine ACEMAX Products.
A 4. pontól másképpen csináltam magából a droidból az updaténél tallóztam be.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #577 üzenetére
Ok köszi, gondolom sd kártyáról is megy.Holnap kipróbálom.Jó éjt mindenkinek.
-
gabywap
tag
válasz
DoItYourself #581 üzenetére
Szia ezt találtam....
Ennél ez a szöveg azt jelenti Spanyol raktárban van?
http://www.geekbuying.com/item/-Spain-Stock-K1-PLUS-DVB-S2-T2-Amlogic-S905-Quad-Core-64Bit-TV-Box-Android-5-1-1-1G-8G-2-4G-WiFi-LAN-HDMI2-0-3D-DLNA-AirPlay-Miracast-Netflix-365872.htmlAttention:
GeekBuying's ES warehouse only ships to the following EU countries:
Spain/Portugal, France, Germany, Austria, Belgium, Netherlands, Italy, UK, Denmark, Slovakia, Slovenia, Czech republic, Finland, Hungary, Sweden, Poland, Ireland, Romania, Bulgaria, Estonia, Greece, Latvia, Lithuania -
gabywap
tag
válasz
DoItYourself #579 üzenetére
Aha, hogy ezt nem tünt fel egybőll a tuner, köszönöm! Már annyit megnéztem szinte össze mosódnak.
Igen nekem a tuner számit mivel sat vadász is vagyok kicsiben.
wetek-ről már lemeradtam egyelőre, ez lesz próba cseresznye. Egyet hiányolok esetleg, a kártyaolvasót majd ebből. Ha bejönne többen is vennének még az ismerőseim között. És volna tapasztalat is. Mi egyébként a tapasztalat aki innét már rendelt, lesz vám is aliexpress? -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #573 üzenetére
6. ACEMAX KI PLUS Amlogic S905 SW
k1 plus 20160311 software
https://mega.nz/#!wx9GBTSZ!fzUHAEOURGWZPS47vFBZZkLVXQTgDOZtjQGZlBvvtoA (By USB Burning tool connected with PC)
https://mega.nz/#!Z9cRjASD!lfwiUJcy3xoum2d2HSeIzZhRumzik6YcAB7h50gIIFA (By USB Pendrive)
Ezek vannak.a 2. töltöm lefele. csak azt nem értem mit jelentenek a zárójelben levő megjegyzések? -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #571 üzenetére
Ok már elfelejtettem olyan régen volt.
Legalább láttam, hogy az enyém nem másolat.
Csak azt nem értem miért nem ment fel a droid frissítés? És melyiket a kettő közül? Ha jól értelmezem akkor a másodikat csak penre kell másolni és onnan ????? memória kártyás rendszert már cseréltem az MXGIII Q gépen.
És akkor linkelt oldalról letöltött cucc frissítés vagy teljesen új rendszer?
Bocs, hogy ilyen sokat kérdezek de nem szeretnék téglát csinálni belőle mert már van egy tábla-téglám és nem szándékozom építkezni. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #569 üzenetére
Köszi átnéztem az oldalra és ott figyelmeztetnek, hogy vannak hamisítványok, na mérgembe szét szedtem de okosabb nem lettem.Ezt találtam az alap lapon: K1_905 REV2.0 , 2015.09.15 De írtam nekik egy e-mailt a gép adataival MAC szám, meg s/n,stb meg, hogy a gearbest-től vettem remélem sikerül azonosítani és megtudom végre mi az igazság.
Ez az alaplap képe.
Esetleg arra tudnál valami magyarázatot, hogy miért csak kettő proci megy? vagy én nem jól értelmezem a sorokat? Eddig a legalsó sorban CPU0, CPU1, CPU2 volt látható négyet eddig még nem láttam dolgozni. De a kodiban négy processzort mutat.
Elnézést ha mobilosokat nagyon terheltem. Igyekeztem a képeket kicsire váltani. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #502 üzenetére
Ha nem baj újból reagálnék a tanácsaidra, ma De körbe jártam a témet figyelembe véve a másik topikon adott segítségedet.
Beni2360: ha a K1 Plus-ról van szó, akkor szerintem az 1080p60-at állítsd be mindenhol, hacsak nem találsz rá olyan fw-t, amiben már működik az automata freki váltás. Amire jó esély van az S905 lejátszóknál, de ez már inkább a topikjába való, nem ide.1: Itt egy android fw frissítés, ha még nincs fent. - hát ezt nem engedte telepíteni fél úton kifeküdt a droi és hibával leállt,de szerencsére vissza jött az előző verzió.
2: Termékoldalon ezt találtam egyebek közt : Power Supply DC 5V/2A, de az én gépem 12V/1A -rel müködik. Ezt nem tudom, hogy hogyan befolyásolja a későbbi esetleges room cseréket?
3: Na most a beállításokról: átállítottam 1080p-60hz ment minden rendesen amíg nem akartam bele pörgetni vagy léptetni. Azonnal fekete kép fogadott és alig tudtam vissza hozni a képet. Ha beállítottam az 50hz és az automata funkciót (habár minden film 50hz ment, legalább is a Tv kiírása szerint) nem voltak ezek a gondok simán lehetett léptetni vagy tekerni az MKV filmet, 4K demo filmet is könnyebben játszotta le 50hz beállításnál. Ki érti ezt. -
feket663
tag
válasz
DoItYourself #562 üzenetére
Köszönöm, megtekintem!
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #556 üzenetére
Az odroid, nem MiniMX
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #553 üzenetére
Nekem minimx-en nem megy a legújabb openeleccel sem.
Ez egy egész mondat -
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #551 üzenetére
Kis buggal
Magyarul mégsem -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #459 üzenetére
Úgy tűnik a bebukott Indiegogo kampány ellenére mégis kapható lesz az Unuiga U1 Remix OS készülék 2G/32G verziója: kuponnal ~70$ körüli áron előrendelhető a geekbuying-on, ingyenes szállítással.
Egy rendes tesztet azért megnéznék, mennyire használható ez a gyakorlatban, mint asztali rendszer.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #81 üzenetére
Kezd használható állapotba kerülni az ODROID-C2-re fejlesztett LibreELEC is.
Letöltés, további részletek a saját oldalukon. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #516 üzenetére
Ahogy olvasom a hozzászólásokat, jelenlegi állapotában a Mini MX ubuntu build inkább kísérletezésre alkalmas.
-
lacko6
senior tag
válasz
DoItYourself #533 üzenetére
Tronsmarton mar megy az auto fps vidonon.Es a hd hang is elmeletileg.
-
envagyok
veterán
válasz
DoItYourself #530 üzenetére
Ha tudná végre az automatikus refresh rate váltást, és a dts-hd passtroughot, már használnám, nem csak tesztelném.
Tudom kézzel is lehet frissítést váltogatni, meg lehet csak dts core-t hallgatni, de akkor marad inkább a pi, meg a braswell htpc. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #494 üzenetére
Ismét van új Mini MX build Alex-től, eMMC és SD kártyás formátumban is. Mindkét gépre jó (1 és 2 GB).
Changelog:
Kodi 16.1
4K resolution - fixed
add autoupdate (OTA) (only for internal storage version)poweroff - shutdown only
suspend/wakeup - not working
bluetooth - not workingMiniMX-1G
wifi - working
ram - 1gbMiniMX-2G
wifi - working
ram - 2gb -
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #527 üzenetére
Most nincs OE-et futtató eszközöm, de korábban többször is futottam bele feliratletöltési hibába. 3 kiegészítőt szoktam használni (OpenSubtitles, OpenSubtitles Unofficial és SuperSubtitles), ezek közül legalább az egyik mindig működött (ill. talán egyszer előfordult, hogy egyik sem ment).
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #520 üzenetére
Áh, ha valamire vannak jó romok, akkor azt ki szoktam próbálni, nem várok másra.
A leginkább arra lennék kíváncsi, hogy a Mini MX-en futtatott linuxra telepíthető-e Plex Media Server. Amikor az MX809III-asra tettem linuxot, akkor nem ment fel rá.
Rendelnék egy Mini MX-et, de valami nem tiszta. Itt még ingyenes a szállítás (Magyarországra is, mielőtt valaki lámának nézne), de kifizetés közben, miután bejelentkeztem a Paypalra és véglegesíteni kellene a megrendelést, akkor már fizetős. Nem azon a 6-8 USD-n múlik a családi költségvetés, de azért nyitottam egy ticketet.
A 2 GB-os verzió sajnos nincs EU raktárban.
-
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #518 üzenetére
És szerinted ez az 1 GB RAM-mal szerelt verzión is eldöcög, vagy a 2 GB-os kell neki?
-
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #516 üzenetére
Csinálhatna M18/MX64-re is
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #512 üzenetére
Az S905X egy olcsósított verziója lesz a sima S905-nek: integrált 10/100 MBit-es hálózati vezérlő van benne, tehát nem kell hozzá különálló chip mint az elődhöz, ahol ez általában gigabites volt.
2 rétegű nyák elég hozzá, valószínű ez a magyarázata az 1,5GHz-re csökkentett magfrekvenciának. -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #507 üzenetére
Köszi, hagy figyelmen kívül az elelőző válaszomat. Majd el leszek valahogy vele.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #507 üzenetére
Köszi, biztos átsiklottam felette.
De akkor mitől van, hogy legalább két fajta videót látni a menü rendszeréről? Az enyim olyan puritán a másik meg színes grafikával van mint az MXII G készülékem volt? A gearbest-nél ahol vettem volt egy támogatás aztán annyi. -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #497 üzenetére
Ez a legujabb tronsmart rom a 15.2 xbmc-vel?
Ki lesz az első tesztelő? -
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #502 üzenetére
Köszi a segítséget de nem tudom, hogyan tudom megállapítani nekem melyik modell van.
Itt azt írják, hogy: Model: Videostrong / Acemax KI Plus TV Box én ilyen meghatározást nem látok a beállításokban, nekem csak
Model: K1 plus
versio:5.1.
kernel : 3.14.29
Mon nov.23.18:37:21 CST 2015
Build: p20x-userdebug 5.1.1 LMY47V 2015.11.23. 183302.V1031 test-keys
Erre is kell és jó-e lesz ez a frissítés?
Openelecet meg nem akarok rá mert van Rpi2 -
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #486 üzenetére
Nekem is jött új, M18 107L1. Április 16-án.
-
Space marine
aktív tag
válasz
DoItYourself #483 üzenetére
igazából nem filmezni kéne hanem olyan kis tv okositó, "nemkapcsolombeaszgépetmenjenez" dologra gondoltam..
-
Space marine
aktív tag
válasz
Szia! Érdemes lehet előrendelni? Szted lehet valami különbség MX ver 1.0-hoz képest? Próbáltam összehasonlítani, de sztem full ugyanaz..
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #466 üzenetére
Jó lenne vmi típus, mert amit próbáltam azzal nem megy.
-
Extracsaba
tag
válasz
DoItYourself #476 üzenetére
Már mindent probáltam.
Még rendszer visszaállitást is csináltam.
Pedig amikor beüzemeltem akkor még tudtam telepiteni az apk fájlokat -
Extracsaba
tag
válasz
DoItYourself #474 üzenetére
Play áruházbol megy.
De vannak olyan programok amik nincsenek a play áruházban. -
Debilon
addikt
válasz
ez jónak néz ki, kár, hogy a promo kódot nem fogadja el, bár a rendes $50.85-ös ár (jelenleg 14k) sem olyan rossz érte
szerk: a cikk alján van írva a jó kupon kód, GBMXI, a cikk elején levő nem jó (B nélkül)
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #466 üzenetére
Köszi, kipróbálom
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #468 üzenetére
Ja, olyat szoktam én is látni a filmek végén.
-
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #460 üzenetére
Megjelent egy új fajta Mini MX 2G/16G változatban: Beelink Mini MXIII. Előrendelésben, kupon kóddal 44$ állítólag.
Jelenlegi ismeretek szerinti Mini MX S905 változatok megjelenésük időrendjében:
- Mini MX 1G/8G, wifi: AP6212
- Mini MX Ver 1.0 2G/16G, wifi: AP6330
- Mini MXIII 2G/16G, wifi: AP6212 (?) Beelink logó a burkolaton. -
DoItYourself
Topikgazda
válasz
DoItYourself #172 üzenetére
Bebukott az Unuiga S905 Remix OS kampánya, a várt összeg 17%-át sikerült csak begyűjteni, 140 potenciális vásárlótól.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
DoItYourself #457 üzenetére
Sajnos későn vettem észre, hogy nincs rajta, majd kiprobalom.
Amugy nem rossz az mini mx, konnyen kezelheto. Ugyhogy nekem megert 15k-t. Tapasztaltam kisebb bugokat, de nem zavarnak(mondjuk lehet a bill. miatt van),
Koszi a linkeket, eddig direkt androidhoz nem lattam.
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz
DoItYourself #448 üzenetére
Igen.
-
Extracsaba
tag
válasz
DoItYourself #450 üzenetére
Amikor először elindítottam a készüléket, rögtön felkínálta a frissítést, és el is fogadtam, így 106L1fw van rajta.
Igaz így is tökéletesen működik, de szerettem volna kipróbálni az OE-t.
Egy gondom van most, de az a fluiddal, nem szedi teljes sebességgel a torrenteket, először megy rendesen, de aztán belassul, sőt a seedereket sem ismeri fel.
Azért leírom, hogy próbáltam recoverybe menni.
SD Kártya nem volt benne.
1. Táp Kihúz
2 . Reset nyomva tartása, (ezen a készüléken Mini MX-G alján van a reset gomb)
3 Táp bedug, reset még mindig nyomva tartva, el sem engedtem amíg be nem bootolt.
Mégsem lépett be a recoverybe. -
Dikri
aktív tag
válasz
DoItYourself #438 üzenetére
Erősítőbe nem ruháznék most be, ezek az eszközök mennyire használhatók?
Az első 2rca csatis a második 6rca (5.1)
Ugyanis van egy régi genius 5.1 rendszerem.
-
Beni2360
félisten
válasz
DoItYourself #437 üzenetére
Nekem pont ilyen 2 db kábelt adtak az új SENCOR tv-hez, hogy minek azt nem tudom.
--------------------------
Csabi a válaszomban ott van, hogy mit kellett volna válaszolnod de egy kicsit halványan. -
garrotter
tag
válasz
DoItYourself #435 üzenetére
Néztem már, ki is akarom próbálni (főleg, hogy vissza tudom tenni az eredetit), de igazából az is csak egy android. Viszont tegnap este hiba nélkül működött a 105L-el a billentyűzet, nem tudom, hogy mi akadhatott be ami OE-t is befolyásolta.
-
Extracsaba
tag
válasz
DoItYourself #437 üzenetére
Nekem semmi gondom a billentyűzettel!
Tökéletesen működik rajta minden!
És a weboldalak is jól jönnek be, az alapértelmezett böngészővel!A másikra meg annyit, hogy segítő szándékból írtam!
Lehet hogy nem teljesen pontos, de azért nem kell leoltanod a másikat!
És biztos nem akar drágább készüléket vásárolni, pláne ami alapból melegszik is! -
dni
őstag
válasz
DoItYourself #430 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
-
Extracsaba
tag
válasz
DoItYourself #422 üzenetére
Megtaláltam a reset gombot, de nem lép be a recovery-be
-
Extracsaba
tag
válasz
DoItYourself #420 üzenetére
És hová dujam a gyufaszálat
?
Nincs av kimenet rajta. -
Extracsaba
tag
válasz
DoItYourself #418 üzenetére
Nekem Mini MX-em van
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #412 üzenetére
Hagyok meg neki időt, egyelőre a vidon.me tényleg szuper. Minden gond nélkül tudok filmet nézni, ha nem extrém kodolasrol van szó. Nem tudom hogy csinálja a tv-lejatszo parosom, de 60hz-en a 23,976 Hz filmekben sincs semmi észlelhető akadas.
Marad ez, varok. -
Dikri
aktív tag
válasz
DoItYourself #389 üzenetére
Azért ez igy nem igaz, nálam tökéletesen működik.
Tronsmart s95 telo -
interstate76
addikt
válasz
DoItYourself #395 üzenetére
Felhasználófüggő. Így, hogy bőven 100 USD alatt vannak windowsos mini pécék, és hogy androidon nem lehet Plex Media Szervert futtatni, én is leépítettem itthon a droidos kütyüket, de évekig használtam őket nagy megelégedéssel: mentek rajtuk a letöltések, néhanap androidos játékok, LAN-on belül médiaszerverként is használtuk őket, rengetegszer ment rajtuk a Tune In Radio, az asszony tornázgatott a fitvideo.hu-ra, kismillió sorozatepizódot megnéztünk rajtuk, és a Horizon Go-t és a Digi Online-t is sokkal jobb androidon futtatni, mint windowsos gépen böngészőből nézni. De van még egy csomó dolog, amire használhatók, mindez úgy, hogy még kevesebbet fogyasztanak, mint pl. a wintelem.
Az, hogy teljesen médiaplayer-topik lett az amlogic cpu-s eszközök topikjaiból, az egy másik dolog: én pl. egy MK808B Plus-on ismerkedtem meg az OpenELEC-kel/Kodival, ami szintén tök jó, de teljesen másik kávéház.
-
garrotter
tag
válasz
Hát nem
A böngésző és a miracast jó lett volna. De a miracast gyakran megszakad, a Logitech vezetéknélküli egér/billentyűzet párosomat hol látja hol nem, főleg KODI alatt használnám, de néha nem is érzékeli.
@junkpod Ha azt a szintet hozza, amit a PI2 (billentyűzet, nem akadozó KODI) már megéri.
Jelenleg kidobott pénznek érzem, egy PI2-t akartam kiváltani vele, de lehet, hogy naiv voltam
(pedig a gearbest még rendes is volt, uk-t rendeletem és külön kérés és felár nélkül küldtek átalakítót is)
-
Beni2360
félisten
válasz
+1
-
satel
tag
válasz
DoItYourself #387 üzenetére
köszönöm
-
Extracsaba
tag
válasz
DoItYourself #385 üzenetére
Nekem nem kell térhtású hang, csak a 30-40GB-os fullhd filmek menjenek rajta szaggatás nélkül és tudja kezelni a DTS hangot
Csak azért kérdeztem mert minden fw-re bellink van irva,és nem tudom hogy erre fel lehet-e azokat tenni -
Arolotifar
őstag
válasz
DoItYourself #382 üzenetére
Nagyon köszönöm, holnap megpróbálom
-
junkpod
veterán
válasz
DoItYourself #377 üzenetére
Na de a lenyeg: működik-e SD card boot formában is?
Van-e HD audio pt és 24p autos witch? -
satel
tag
válasz
MiniMX-re is van ilyen megoldás?
-
Arolotifar
őstag
válasz
Kérhetnék egy leírást tőled, ami alapján megcsináltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Asztali PC , R5 5500 , RX 5700 XT , 16GB RAM , 256GB NVME , 1TB HDD
- Mac mini (2023 with M2)
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest