- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Megtörtént a csere,bekerült az új alaplapba a proci és bár még nem terheltem most olyan 46-48 C körül mozog a hőmérséklete.
Amit furcsának találok az az hogy 2 féle alaplapba próbáltam ki,egy 8RDA3+ illetve egy 8RDA+ ba és míg az előzőbe sajnos fagyott vagy nagy nehezen ment akkor is 58 C felé ment,a 8RDA+-ba viszont a fenti hőmérsékletet mutatja.
Néztem alapból a Biosba illetve a sisoft sandrával,ezek gondolom elég megbízhatóak.Elképzelhető hogy azért mért a 8RDA3+ 58 C felett,mert az alaplapon lévő érzékelő (ami a socket foglalatban van) mert közelebb volt a procihoz mint a mostani? -
Tomi13
senior tag
Köszi,ez jól hangzik.Mindenféleképp megnézem hogy mennyire fog melegedni,mert ha nem muszály nem költök rá pénzt?
Egyébként mennyi a normális illetve elviselhető hőmérséklete egy xp 2600-nak? -
Tomi13
senior tag
Sziasztok
Gyorsan vázolom a helyzetet.
Adva van egy Spire Whisperrock 4 hűtő,ami eddig egy amd xp2000-t hűtött.Kicsit felhúzva használom a procit így tulajdonképp xp2200-nek ismeri fel az alaplap.Most azonban lecseréltem a procit egy xp2600-re, és ha minden igaz akkor holnap lesz új alaplapom is.Jelenleg az új proci a régi alaplapomban dolgozik 1.87Ghz-en,és így 50-53 fokos.A kérdésem az lenne hogyha holnap az új alaplapba ''normális'' sebességgel fogom használni a procit (2187Hz) akkor elég lesz ez a hűtés vagy számoljak azzal hogy ventilátort is kell cserélnem?Szívem szerint megtartanám ezt mert olyan jó csendes és az elmúlt 1.5 évben semmi baj nem volt vele.
Ha cserélnem kell tudtok vmi jó ventilátort ajánlani ami szintén csendes,de normálisan hűt?
Köszi:Tomi
Uiocs ha hosszú lettem.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Kerékpársportok
- Háztartási gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest