- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Mobil flották
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Március 17-én jön a Poco X8 Pro és a Pro Max is
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsirfecske
addikt
válasz
Sanchez638
üzenetére
vettem hozzá, de nem tudtam felrakni, TopTon NAS alaplap, olyannyia nem szabvány az egész hogy az egyik sarka nem fért volna el valami smd alkatrész miatt. cserébe az i3-13100 passzívan megy benne idle 40 fok, tehelve 60 fok alatt
-
Sanchez638
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
A kérdés inkább csak az, hogyha nincs olyan merevítő kereted, akkor a hűtése a procit áttolja-e a lapon..
-
zsirfecske
addikt
nyilván kellett hozzá egy donor lga1700 bracket a lap hátára, de mivel am5 rendszereim vannak, azok cpu hűtőjéről bőven volt tartalékban ilyesmi. ezen kívül csak 4 alátét és 4 megfelelő csavar kellett. persze ez a Ninja felfogatása miatt lehetséges csak, elég univerzális a bracket.
szóval ja, 99%-ban cseszheted megfelelő kit nélkül
-
Sanchez638
addikt
Egy rakat hűtés használja a két nagyobb rögzítő megoldást. Noctua MP83 / MP78. Komplett tálcát lehet rendelni 10eFT környékén.. Nekem többször is jól jött.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
zsirfecske
üzenetére
"a múlt héten hakkoltam fel egy 14 éves Scythe Ninja 2 s775 hűtőbordát egy lga1700-as lapra gond nélkül, akkor nem is olyan nagyon kell ez az egész"

Azért a valamit tákoltam és a gyárilag kompatibilis ingyenszereléket használtam között nem kis különbség van.
Akkor most jöhet az LGA2066.
-
zsirfecske
addikt
nekem AM4 hűtőhöz küldtek így AM5 kit-et mikor kijött az új platform. ráadásul tök gyors volt, eu-ból, respect
mondjuk ha azt nézem, hogy épp a múlt héten hakkoltam fel egy 14 éves Scythe Ninja 2 s775 hűtőbordát egy lga1700-as lapra gond nélkül, akkor nem is olyan nagyon kell ez az egész
-
Azért ez nem egyedi szolgáltatás. A BeQuiet is küldött ingyen és bérmentve lefogatót a Dark Rock Pro 4 hűtőmhöz, amikor megjelent az LGA1700 foglalat, amit nem támogatott eredetileg.
-
tibaimp
nagyúr
Gratula nekik! Csak így tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest