Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
KFA2 GeForce GTX 1060 6 GB GDDR5X Review [link]
-
Dark KillerX
addikt
válasz
Petykemano #16602 üzenetére
Azért nem kell temetni az AMD-t, itt ugy gondolom vmi driver bug lehet, és ezért szerepelnek ennyire gyengén
-
Dark KillerX
addikt
A FX proci témával kapcsolatban, még annyit, amióta lecseréltem a 7950-et ami ment 1150/1600Mhz-et is, mindezek ellenére, egy GTX960-ra, jóval kiegyensúlyozottabbak lettek a játékok, és bizony ez FPS ugrás számokban is megmutatkozik, mert pl a GTA, vagy akár az F1 2015, kb 15-20%-al lett gyorsabb, de pl a Dyning Light , simán 30%-al, ott nagyon látszott a CPU limit, ami köszönhető amúgy is gyenge 1 szálas teljesítménynek,amit a driveres optimalizálatlanság tovább rombolt.
Lehet majd csinálok pár mérést, hogy lássuk számokba, kb mekkora CPU- limit van driveresen a Catalystba építve
-
Dark KillerX
addikt
válasz
#Morcosmedve #10671 üzenetére
Nálam is csak ennyi, itt van leírás,hogy tudod consollal futtatni [link]
-
Dark KillerX
addikt
Esetleg van kedve vkinek kipróbálni az Unreal Engine 4 - Infiltrator Tech Demo-t , ami működik Dx12 alatt.[link]
-
Dark KillerX
addikt
Nem persze nem, de az sem szebb dolog AMD részéről, ami nem ment a termék vonallal, azaz eladást termelni, most egy olyan szoftverkörnyezetet akarnak kialakítani MS-el karöltve, aminek csak az AMD felel meg.Kb csak ezt veheted, különben marad a pasziánsz, nekem nem jön be ez, hogy vmit lenyomnak a torkomon, már bocsi.
-
Dark KillerX
addikt
Nem akarom megbántani a Prohardver szerkesztőségét, de lassan olyanok lesztek mint a HVG, vagy Index.
, csak kicsit vagytok elfogultak
Mert amíg vkinek szabad mindent, itt gondolok AMD-re,mert ők szabványt készítenek, azaz lehet zárt forrás kód náluk ( persze azt mondják nem az, csak éppen az aktuális csúcs hardverén Nv-nél gyakorlatilag használhatatlan ) ,gondolok itt a VR-re,és az Aszikron compute-re
Addig ezzel ellentétbe, ment a cirkusz a Physix-el, vagy a akár a Cuda programozással kapcsolatban, vagy a Gamerworks idején.
Az AMD ilyen hozzáállással nem fog vásárlókat szerezni,és ők sem különbek mint, mint a "gonosz" NV
2 nap alatt két Nv-t nem éppen jó fényben feltüntető cikk [link] , [link]
És ez szigorúan magán vélemény
de ez nagyon részre hajló szvsz
-
Dark KillerX
addikt
Elvileg az új Deus Ex is támogatni fogja a Dx12-őt. [link]
-
Dark KillerX
addikt
Nvidia esetén driverben bekapcsolt Vsync-el, mért csökken a 3d-s teljesítmény, pl Firestrike alatt?
Mert ezelőtt 5 évig használtam AMD-t ( nem volt különösebb gond
) és ott a sriverben bekapcsolt Sync-el , ugyanannyit kaptam a 3d-s tesztek alatt Viszont ha alapértelmezettre állítom , a GPU nem megy 100%-on, és ez nem jó (kb 90%-on megy )
AMD vs NVidia összehasonlítás szempontjából is érdekes lehet ez
-
Dark KillerX
addikt
Marketing bullshit [link]
, szinte ordít az első képen az Intel felírat a lapon
Remélem nem volt,elvileg "új" képek
-
Dark KillerX
addikt
válasz
daveoff #8783 üzenetére
Ha van kedved csinálhatsz,legalább összehasonlítási alapnak elmenne egynek,és elfér itt a topicban sztem.
Én megnéztem kíváncsiságból,és win10 hiánya miatt ( megvan,de nem érzem szükségét még),csak 11 alatt tudtam megnézni.
7950 Boost 1150/1500Mhz-en ennyit dobott
2015-08-07 12:45:32 - UE4Game
Frames: 8028 - Time: 152578ms - Avg: 52.616 - Min: 31 - Max: 83A minimum egy egyszeri töltésnél alakult ki
Ja és érdekes,hogy nagyon jól jön a motornak a Vram órajel emelés
-
Dark KillerX
addikt
Unreal Engine 4 Elemental Tech Demo DX12 [link]
-
Dark KillerX
addikt
MSI 980Ti teszt [link]
Érdekes,hogy ebben a review-ben,nagyon közel került a Fury a 980Ti-hoz (GTA5-öt leszámítva),mert a korábbi tesztekben,jóval jobban le volt maradva
-
Dark KillerX
addikt
-
Dark KillerX
addikt
válasz
#35434496 #1045 üzenetére
AMD tulajként mondok ,tényleg tökgáz amit az AMD csinál,marketing terén.
Pl. GNC ,azt mire megyek vele,vagy anno a Fusion projekt,aztán abból se lett semmi,most meg a Mantle,megy már november óta,és persze a csoda driverek,mint pl 14.1 béta.
Tiszta szégyen szvsz amit művelnek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged