- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
Az nv a pc piac iphone-ja, mert bár csak trendkövető, de mindig megoldja, hogy jobb legyen. Én befürödtem az fx5200-zal, miután megvettem, mint ajánlott kártya, rá egy hónappal már lehúzták, mint a..., majd 2600xt, mert ez a jövő, és ezután lecseréltem egy 8800gtx-et nagy bánatomra egy 4770-re, mert az a jövő.
Most öregkoromra megtanúltam, hogy egy jól bevált használt vga, ami már bizonyított, pont elég mindenre 1080p-ben.Abunak a szakértelmében nincs semmi kifogásolható, viszont ez is olyan politika, ahol a lobby, kenőpénzek sokkal többet számítanak, az amd meg kanadai becsülettel próbál talpon maradni.
-
Depression
veterán
válasz
#85552128 #12931 üzenetére
Mindegy, pont most váltottam vissza nvidiára röpke 13 év után. Elegem lett az ati-s szívásokból. Folyton csak azt olvastam, hogy az ati/amd mennyire előremutató. Persze az is volt, csak mire tényleg bejött az új technológia, addigra édeskevés lett a megvásárolt kari teljesítménye.
Ráadásul már nem is olcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest