Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
stoon :
jó a kép én szeretem az öniróniát is MÉMben.Tényleg nincs kép? Mert én látom.
LINK
Megjött az első Custom Vega eredmény ezt akartam megosztani veletek.
Elképesztő fogyasztási anomáliák vannak még a történetben.
MSI gaming x 1080 alá jön 2 FPSel a Strix vega 64 , vele egyenlő FPS-re meg a MAX, de ne tudjátok meg az a 2 FPS mennyi fogyasztás növekedést okoz
Egyenlőre van egy Bugos Driverünk ami nem kezeli rendesen a húzást, amint rendesen lehet majd OC-olni jelentkezem
-
-
carl18
addikt
Omg
Lesz olyan aki befog dölni neki ?
Rossz nézni hogy mik vannak manapsgág! 
Pali madarat keres? vagy ő tényleg ilyen hülye hogy nem tudja mit árul és mi a dobozza, volt az a film a hülyék paradicsoma ahol az idő teltével nem okosodtak hanem visszafele fejlődtek az emberek, lassan ott tartunk mi is

-
Loha
veterán
Azt tippelném, hogy nálad a most emlegetett RGB beállításokkal lesz a baj, itt állítsd át limitált RGB-ről teljes RGB-re.
janos666: A YouTube amit feltöltesz még 4-8 Mbit körülire tömöríti/konvertálja 1080p-s videó esetén, ami nem túl sok, ezért fölösleges túlvariálni az ezt megelőző lépéseket.
-
-Solt-
veterán
Az használt, 2 év garival. A Gigáról nincs teszt sehol, így maradnak a fórum tapasztalatok, ami alapján nem az igazi a hűtése, és hangos is, ráadásul voltage lock-s. Nem kommentálnám, mert nincs tapasztalatom vele, de jártam már úgy, hogy amit fórumokon élhetetlen kártyának tartottak, azzal én hűtés szempontjából teljesen elégedett voltam, a közelébe nem ment a mások által leírt értékeknek, de ez csak egy ellenvélemény.
Amazon hozzászólások vannak esetleg még, de azt sem tartom többre, mint bármely más fórumot. [link]
105K-ért van Sapphire, szerintem ennyiért ez jó vétel, még a 2 év garancia ellenére is. [link] Mondjuk, ha van türelmed esetleg a visszaküldéssel járó macerához is, akkor lehet érdemes lenne kipróbálnod a Gigát, aztán, ha nem vagy elégedett, visszaküldöd. De ez csak egy észrevétel.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-book olvasók
- iPhone topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- M1 iMac 2021 24" - 16GB RAM, 512 GB/ 1TB SSD 27% ÁFÁS
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- Razer Cobra Lightweight Minecraft Edition RGB Gaming Egér!
- 27% - GIGABYTE RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest