- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
stoon :
jó a kép én szeretem az öniróniát is MÉMben.
Tényleg nincs kép? Mert én látom.
LINK
Megjött az első Custom Vega eredmény ezt akartam megosztani veletek.
Elképesztő fogyasztási anomáliák vannak még a történetben.
MSI gaming x 1080 alá jön 2 FPSel a Strix vega 64 , vele egyenlő FPS-re meg a MAX, de ne tudjátok meg az a 2 FPS mennyi fogyasztás növekedést okoz
Egyenlőre van egy Bugos Driverünk ami nem kezeli rendesen a húzást, amint rendesen lehet majd OC-olni jelentkezem -
-
carl18
addikt
Omg
Lesz olyan aki befog dölni neki ?
Rossz nézni hogy mik vannak manapsgág!
Pali madarat keres? vagy ő tényleg ilyen hülye hogy nem tudja mit árul és mi a dobozza, volt az a film a hülyék paradicsoma ahol az idő teltével nem okosodtak hanem visszafele fejlődtek az emberek, lassan ott tartunk mi is -
Loha
veterán
Azt tippelném, hogy nálad a most emlegetett RGB beállításokkal lesz a baj, itt állítsd át limitált RGB-ről teljes RGB-re.
janos666: A YouTube amit feltöltesz még 4-8 Mbit körülire tömöríti/konvertálja 1080p-s videó esetén, ami nem túl sok, ezért fölösleges túlvariálni az ezt megelőző lépéseket.
-
-Solt-
veterán
Az használt, 2 év garival. A Gigáról nincs teszt sehol, így maradnak a fórum tapasztalatok, ami alapján nem az igazi a hűtése, és hangos is, ráadásul voltage lock-s. Nem kommentálnám, mert nincs tapasztalatom vele, de jártam már úgy, hogy amit fórumokon élhetetlen kártyának tartottak, azzal én hűtés szempontjából teljesen elégedett voltam, a közelébe nem ment a mások által leírt értékeknek, de ez csak egy ellenvélemény.
Amazon hozzászólások vannak esetleg még, de azt sem tartom többre, mint bármely más fórumot. [link]
105K-ért van Sapphire, szerintem ennyiért ez jó vétel, még a 2 év garancia ellenére is. [link] Mondjuk, ha van türelmed esetleg a visszaküldéssel járó macerához is, akkor lehet érdemes lenne kipróbálnod a Gigát, aztán, ha nem vagy elégedett, visszaküldöd. De ez csak egy észrevétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 Ti OC 6GB GDDR6 192bit
- ASUS Dual RTX 4070 SUPER EVO OC Edition 12GB - AQUA garancia 2027.12.19.
- Gainward RTX 4080 Phoenix 16GB - 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ASRock RX 5700 XT 8GB GDDR6 Phantom Gaming Elite Eladó!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest