- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
"A jövőbe kell tekinteniük, hogy mindig egy lépéssel előrébb legyenek, mint a konkurencia."
Sokat nyernek vele ebben az éveben amikor még szinte elérhetetlen hozzá a hardver esetünkben egy ilyen monitor. Most ez a szuper technológiája csak idegesítő jelenség ahogy látom."akkor biztos nem a hűtéssel fognak foglalkozni, mert nagyon nem érdekli őket hogy Neked nem tetszik a hangja."
Na ezért nem veszek AMD-t mert lesz@rja az igényeimet."Eddig is megvették a ref. kártyákat, és ezután is megfogják"
Egyértelmű, hogy meg fogják venni mert a felhasználót a tesztekkel át lehet verni. Gyorsabb ennél, gyorsabb annál csak éppen majdnem 100 fok és olyan a hangja mint egy hajszárítónak."A ref. mindig hangos volt AMD-nél."
Szerencsére ezt én is megtapasztaltam annó egy 7970-el. Hamar túl is adtam rajta.(#800) HSM:
Én azt csodálom, hogy ezzel a 95 fokos hővel még nem ment tönkre senkinek sem egy hardvere sem. Na majd később. XD
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A Leaderboard LLM weboldalon mindenki eléri az AI modellek teszteredményeit
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Synology NAS
- Milyen TV-t vegyek?
- Zyxel NAS326
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 100% AKKUMULÁTOR
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest