Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
Nem kell neked bizonyítanom, ezeket a teszteket egyébként is magamnak csináltam és hidd el inkább hiszek saját méréseimben, mint a vegyes képet mutató netes tesztekben

Te nem így lennél vele ?

FaTHI : érdekes, mert én ezeket a "mikro akadásokat" nem tapasztaltam/tapasztalom a 7870 esetében pl. a FC3 és a Hitman AB-ben sem
sebességben pedig, mint azt korábban is írtam tuningban ( 1280MHz-en biztosan) verte a 660 TI-t simán.....de még alapórajelen is nagyon közel voltak egymáshoz, ami kb. azonos ár mellett esetleg a 660 TI felé billentené a mérleget.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- Hobby rádiós topik
- Rogyásig pakolható a Cooler Master Cosmos szériás csúcsháza
- Nyaralás topik
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

sebességben pedig, mint azt korábban is írtam tuningban ( 1280MHz-en biztosan) verte a 660 TI-t simán.....de még alapórajelen is nagyon közel voltak egymáshoz, ami kb. azonos ár mellett esetleg a 660 TI felé billentené a mérleget.