Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Fotók, videók mobillal
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Mit szóltam meg..? A rebrand szériát..~0 innováció, amit tud, azt magával hozta, ill. semmit nem segít a jelenben..mást nem írtam. A 290em OCval ott van a csapatban, sokkal több lehetne benne, ha arra menne a piac, amerre benézte az AMD szokás szerint. Mire eljöve a DX12 valós igényként, fasorban sem lesz..addig meg idegeskedhetek a fogyasztása/melegedése miatt, mellé meg nézhetem, ahogy elfogy olyan szitukban, ahol az elmaradtnak titulált konkurencia megoldása elhúz tőle..ez nem jó döntések eredménye, nem más.
Szomorú, persze..de szomorkodással és együttérzéssel vegyesen is az lesz előbb-utóbb a vége, hogy elvesztik a vevőik bizalmát, a maradék piaci részesedésükkel együtt. Aztán sokra megyünk vele, hogy mertek innovatívak lenni..felvásárolja őket valamelyik konzolgyártó és eltűnnek a PC piacról. Kész csoda, hogy ezzel a stratégiával még élnek kb. Na mindegy..nem való nekem ez a topik, depis leszek

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Premier dátumot kapott a Call of Duty mozifilm
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi haladó szinten
- Robot fűnyírók
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- ÚJ Acer Nitro V 17 AI - 17.3"QHD 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év Gar - HU
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest