Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz Alogonomus #48526 üzenetére

Tehát mire akarsz utalni ezzel? 4090@ FHD 160 fps? :F A Sugárkövetésre szükség van ebből világosan látszik. Az Avatar sugárkövetés nélkül nem ugyan az a minőségű játék grafikailag, erre töletesen rávilágít a CB tesztje mint ahogy CP2077 sem. [link]
    Mindegyik játék,a CP2077 is tökéletesen játszható a fenti kártyák bármelyikével ugyan úgy elfut magas RT minőséggel egy 3090 Ti-n is mint az Avatar. tehát nem kell választanod új kártyát ez miatt. Ebből kifolyólag nem értem a problémád jellegét.

CP2077 és a Wukong nem ugyan az a játék atttól hogy RT-t hazsnálnak.
    CP2077 be már 300 órát beletoltam,a Liberty az egyik legjobb DLC amit eddig játékban kitoltam és az egyik legjobb játék számomra.A város él és remek cyberpunk hagulata van.
    egyedi nyönyörű ahhoz képest hány éves játékról beszélünk.
    AZ Avatar pedig egy új játék, szép munkát végeztek vele és az RT egy fontos tényezője a grafikának, viszont ha maxra állítasz benne mindent ugyan úgy kell hozzá egy magas kategóriás kártya.
    Amivel eljátszol full grafikán Avatarral azzal el fogsz CP ben is.
    Az hogy vannak benne bemutató és tesz RT kísérletek pedig hasznos az egész ipar számára valamint nekünk Nvidásoknak egy kis plusz. NIncs ezzel semmi gond.

[ Szerkesztve ]

"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák