Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
Jó de ez nem újdonság, eddig is kb a többség azért drukkol az AMD-nek, hogy aztán Nvidiat vegyen olcsóbban.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Alogonomus
üzenetére
Ez a te elképzelésed hacsak nem tudsz vmi érdemi bizonyítékot mutatni ami igazolja, hogy az NV kifejezetten az RDNA3-as kártyák miatt jött ki a Superekkel.
Nekem is van egy elméletem: az RTX4000-esek rosszul fogytak, mert drágák voltak a teljesítményükhöz képest és mert infláció (emberek inkább kajára költöttek) volt és mert az RTX3000-esek is elég jók voltak szinte mindenre.
És ez nem jelenti azt, hogy az AMD-hoz tódultak volna a vevők, mert akkor ennek lett volna nyoma a piaci részesedési adatokban. Egyszerűen az emberek elhalasztották a vásárlást.
A 4070 Ti->Super és a 4080->Super kijövetele között egy év telt el, ha az RDNA3 miatt kellett volna Superesíteni akkor nem várnak egy évet. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! EVGA XC3 ULTRA RTX 3070Ti 8GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 9070 XT 16GB GDDR6 PULSE GAMING - Új, 2 év gari - Eladó!
- ZOTAC RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X AMP HOLOBLACK Eladó!
- Radeon RX 9000-es széria
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- HP ELITE 8000 SFF PC: passzív VGA HDMI, C2D E8400 + 4GB RAM
- Apple MacBook AIR 13 / M2 / 16GB / 256 GB! BeszámítOK
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest