- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Persze, tisztában vagyok vele. Kell hozzá egy normális szellőzésű gépház, és érdemes az erősebb hűtéssel felszerelt 290(X)-eket keresni. Kb. ennyi a történet.
Nekem úgy tűnik, a 290X Lightningod is simán meghűtötted tuningolva is: [link] [link].
Nekem sem volt semmi gondom a gagyi WF3 hűtős 290-emmel, ráadásul nekem szupercsendes kuckóban volt, nem High Air Flow csodákban.... De tény, hogy a noname és gagyin megtervezett meg "jól szellőző" 2db 12cm-es szuperhalk ventivel szerelt (LOL) gépházakba nem való.
Nézd, objektíven ha gondolkodom, akkor manapság hatalmas, felesleges pénzkidobás akár a 980, akár a Titan-X, nem hoz annyivval többet, ami a hatalmas árprémiumot indokolná. Szerintem az egyáltalán nem objekítv, hogy "téged a pénz nem érdekel". Bár biztos van az a fizetés, ahol nem érdekli az embert, de szerintem kevesen vannak itt ilyen kiváltságos helyzetben, és ez erősen szubjektív szempont. Objektíven nézve kb. másfélszeres tempóra képes a Titan-X a 290X-hez képest legjobb esetben, miközben 3X annyiba kerül, ami még a csúcskategóriában is elég erős.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- VGA kibeszélő offtopik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Formula-1
- További aktív témák...
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Gigabyte Geforce GTX 1070 G1 Gaming 8GB Garanciával!
- Eladó - Asus ROG Strix RTX 3080 10GB V2 LHR
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- ASUS TUF GAMING 3080 10g - 6 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES.. Új noblechairs Epic valódi bőr FEKETE - FEHÉR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest