Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FLATRONW
őstag
válasz
Yutani
üzenetére
Korábban itt meg volt osztva egy videó, amiben az volt, hogy összességében az NV-nél van több hiba (szerintem ez betudható annak, hogy jóval nagyobb a piaci részesedés, így több felhasználónál több hiba jöhet elő), ennek ellenére az AMD-nél több a komolyabb hibák száma. Ez azért ad egy alapot annak a kijelentésnek, hogy kevésbé problémás az NV.
Ahogy nektek AMD-vel, úgy nekem sem volt semmi (kisebb gondok sem) probléma az NV-vel. Azonban ha megnézem az ilyen statisztikákat, akkor inkább NV-nél maradok.
És mint írtam is, jelenleg nem csak emiatt döntenék az NV mellett.
De tényleg vegye mindenki azt, ami neki szimpatikus. Engem sosem zavart, hogy mások AMD-t vesznek különböző okokból. Az viszont igen, hogy a másik oldalról burkoltan, kevésbé burkoltan le vagyok hülyézve, hogy NV-t veszek,egyszerűen azért, mert más szempontok szerint határozom meg egy kártya értékét.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Trollok komolyan
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- BestBuy topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Parkside szerszám kibeszélő
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő