- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Google Pixel 10a – évismétlés
- A Honor profi iPhone másolásban
- Huawei Watch GT Runner 2 – óra a futóra?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yutani
nagyúr
válasz
AsakuraDave
üzenetére
A napokban meg azt olvastam, hogy a hajók üresen vesztelgelnek a kikötőkben, a személyzet nem hajlandó elhagyni őket, mert várják a fizetésüket, amivel hónapok óta tartozik nekik a tulajdonos cég. Most akkor mi van?
Ugyanakkor azt is írják, hogy az USA-ban ott állnak a teli konténerek és nem történik semmi. Felfoghatatlan.
-
Petykemano
veterán
válasz
AsakuraDave
üzenetére
Nem tudom, jól értem-e?
Tehát üres (vagy legalábbis félig teli) konténerrel nem.indulNak a hajók.
Mi változott? Miért üres a konténer?
- Mert kínában a covid miatt állnak a gyárak?Ez nehezemre esik elhinni.
Ha erről lenne szó, akkor azért kéne szivárognia híreknek brutális kínai lezárásokról. Másrészt akkor az AMD, nvidia, tsmc és a partnereik is súlyos veszteségeket kéne elszenvedniük, hiszen nem érkezik meg az áru az eladás helyszínére.Szerintem hihetőbb magyarázat volna az, hogy a termelés zavartalan, csak más piacokra adják el.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- 237 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest