- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
Raymond #38422 üzenetére
Pedig látod, nálam szorgalmasan megtöltögette a 8GB-ot is, FHD-n [link].
Utána meg kis lag, takarítás, és folytatta tovább nagyjából 6GB foglaláson, amíg be nem telt megint a 8GB és kezdődött elölről a ciklus.
Jó lenne amúgy tudni pár dolgot. Pl. mit is csinál pontosan, amikor telik illetve üríti a ramot? Pl. csak a shadow cache-t dobja ki, vagy alacsonyabb textúraminőségre is vált?
(#38423) huskydog17: FPS gondom nem volt az 1350Mhz-re fixált 8GB-os Rx580-al, max grafikán FHD-n.
Talán csak a Motion Blur-t kapcsoltam ki, mert nem szeretem, meg a Chromatic aberration lens effectet, mert az nekem wtf egy játékban.
Szval látom, itt a DF-nál jól ment. De azért én jobban a dolgok mögé néznék, mielőtt kijelentem, hogy nincs itt semmi látnivaló. Nekem sok még a kérdőjel. Nézegetek én is írásokat, amennyire időm engedi, de még megnyugtató válaszokat nem leltem.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- AKCIÓ! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest