- iPhone topik
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GFerr56
aktív tag
válasz
CsonkaImo #35750 üzenetére
Hay!
Egyetértek. Ez amúgy is szubjektív, kinek mi a jó látvány stb...de megette a fene, ha a játék úgy köt le, hogy pl. az árnyékokat figyelem. Én még a mai napig elő-előveszem pl. a System Shock II-t, nevetségesnek tűnő ?! grafika, de alig tudok pár címet mondani, ami jobban lekötne, lehet az bármilyen csilli-villi. Én egy 8086k-Maximus X Hero-TridentZ 4266 RAM-1050 Ti kombót adtam el (vártam az új szériára a 4K miatt, de ilyen árak mellett...). A CL jó kis árai miatt (is) megváltam tőlük. Vettem belőle egy "netezős" PC-t, XB1X-et, plusz maradt egy 4K TV-re (ehhez a régi TV-t el kellett adnom 40e...), és adhatják a procit-memóriát-VGA-t aranyáron, reccenéstelenül mennek a gamék 4K-n. Van egy leheletnyi különbség...khmmm.
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra Jetblack 12/256 GB Új,6 hó gari!
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest