Hirdetés
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Gear S3 - második kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Apple Watch
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Legendás helyszínen mutatkozik be a kamerákra rágyúró Galaxy S26
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
üzenetére
Aki nem kitartoan egy oldal tamogatoja az megy innen-oda, attol fuggoen hogy hol kapja meg a vart teljesitmenyt. Akinel mas szempontok is vannak azok merlegelnek, most mar nem szikseges nekem sem az NV, innentol megy minden szepen eladasra es jon szepen amire igazan szukseg van most. Erdekes tapasztalat volt, szoftveresen voltak gondjaim, a monitor egy alom (Acer XB271hu), am most mar jon a next gen, Ryzen 1700, Vega es valami szep HDR-es Freesync 2-es monitor, most erre van szukseg.
Nem csak jatekra kell a vas, az early adopterek mindennapjait meg mar megszoktam

(#28611) ->Raizen<-: azert csak a magad neveben beszelj, en bosszankodtam eleget "csoda" zolddel...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854, 96% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szinte biztos hogy ha egy vörös belekóstol egyszer a zöldes főzelékbe nem akar majd vissza váltani. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)