Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raggie
őstag
Én persze nem gondolom, hogy feltétlen ebben a mostani konzol generációban van benne a 4K VR lehetősége. Sőt. Tudom, hogy ehhez tényleg gyenge a vas talán.
Az írásom inkább arra irányult, hogy nem tudhatjuk igazán mennyire vagy mennyivel gyengébb a kelleténél, mert szerintem túl sok lappangó erő van benne hagyva a hardverben. A PS2 > PS3 ugrás újra megvolt számítási kapacitásban a PS3 > PS4 ugrásnál, csak ugye itt is az volt a gond, hogy más féle képpen kellett programozni rá, mert a GPGPU számításokat kellett nagyban kihasználni, ami nem olyan könnyű. Éppen ezért hasonló minőségbeli ugrást még nem látunk a játékokban, mint anno az előző váltásnál.
Én azt remélem, hogy ez változni fog, és ezzel együtt fog kb változni a DX12 és a low level API-k kihasználása is. Csak ez még nem ma vagy holnap lesz!

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Házimozi haladó szinten
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- 5V BOOST-os ASRock PRO tápok jöttek a középkategóriába
- TP-LINK routerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Battlefield 6
- One mobilszolgáltatások
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- AKCIÓ! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest