Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
guftabi96
addikt
válasz
bivalyolo
üzenetére
Kevés a procid, és a ramod is.
Nekem is van, hogy beesik 40 környékére 5-10 másodpercre (de van, hogy tovább is), csak enyhíteni tudsz ezeken a dolgokon jelenleg.
Bf1 topikban érdemes nézelődni, ott van pár parancs, amit érdemes beírni user.cfg-be.
De ezektől még össze fog esni ugyan úgy, csak nem annyira.
Már a 4 is nagyon prociigényes, ez is nagyon az. Nekem is kevés a 3570. Ráadásul van, aki ezeknél sokkal erősebb gépekkel szenved, szóval várjuk a patch-et. DX12 nekem is droppolt, akadt, nem volt jó.(#23938) Abu85
De ez milyen mód? Cq? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
bivalyolo
üzenetére
Be kell állítani a grafikát az adott konfiguráció limitációihoz. Nekem például a 2 GB VRAM a limit, és minden olyan opció ami VRAM-ot fogyaszt közepesre van rakva. Ez a titka az egésznek. Nekem azért könnyebb ezt elérni, mert pontosan tudom, hogy melyik beállítást eszi a VRAM-ot. BF1 esetén a textúra, terrain és mesh. (a mesh lowon van, mert nem akartam a textúrákat beáldozni, ez már egyéni döntés kérdése)
(#23937) Szaby59: 35-40 fps-re van kalibrálva. DX11-ben mindegy, mert nem megy 20 fölé multiban.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 Radeon RX 6800 CORE 16GB 256bit, ALZA számla és garancia 2027.10.13-ig!
- Gigabyte rtx 5070 bontatlan.
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- Eladó Gigabyte RTX 4060 GAMING OC 8GB, garanciát vállalok, olcsó vga beszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók: BLACK NOVEMBER -30%
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy Tab A9 / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest