Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz
shiftykeh1
üzenetére
Próbáltam mindkét kártyát.
Nagyon játék függő. Jelenleg szerintem jobb vétel az 1060-as.
Mondom ezt úgy hogy most éppen az RX480-ast nyúzom.
-
Yutani
nagyúr
válasz
shiftykeh1
üzenetére
Én hosszas vívódás után a GTX 1060 mellett döntöttem. Az AIB RX 480-ak 100W-tal fogyasztanak többet, sokkal nehezebb halkan meghűteni őket. Igaz, hogy az 1060 "nyomorék" 192 bites kártya (nálam a VGA 256 bitnél kezdődik
), de mégis azt nyújtja, amit elvár az ember. Hosszú távra nem tervezek, valszeg jövőre úgyis lecserélem, szóval nem releváns, hogy az RX 480 majd hogyan gyorsul DX12 és Vulkan alatt (ez utóbbira a DOOM jó példa, de ott a GTX is szépen megy OGL alatt).Puma K: A Scorn nálam is várós, elképesztő Giger és Beksinski műveinek megelevenedését látni!
-
Puma K
nagyúr
válasz
shiftykeh1
üzenetére
RX480-ból referencia változatot (tégla kinézetű, 1 "mókuskerék" ventivel) kerüld el. Én első körben az Asus Strix vagy MSI Gaming kártáykat javasolnám...
A GTX1060-ból meg gyakorlatilag mindegy melyiket veszed. Ha fontos hogy halk legyen a kártya és hűvös akkor Asus Strix, MSI Gaming, Palit JetStream/Gainward Phoenix.
Viszont akár AMD akár nVidia minden gyártónak eltérő hűtése van így VGA vásárlás előtt mikor már meg van a kiszemelt kártya, járj utána befér-e a házadba illetve nem lóg rá-ér hozzá-nem fér-e be valamelyik már a gépedben lévő alkatrésztől.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
shiftykeh1
üzenetére
Egyéni ízlés kérdése hogy melyik, meg kell nézni hogy teljesítenek játékok alatt, de most szoros a verseny, bármelyik jó.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de mégis azt nyújtja, amit elvár az ember. Hosszú távra nem tervezek, valszeg jövőre úgyis lecserélem, szóval nem releváns, hogy az RX 480 majd hogyan gyorsul DX12 és Vulkan alatt (ez utóbbira a DOOM jó példa, de ott a GTX is szépen megy OGL alatt).