- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz
#85552128 #11071 üzenetére
Olvastam már ezt többször is többektől, de nem értem mi lehetne vele a gond, ha a GCN 1.2 már úgymond hardware-esen is visszafelé kompatibilis, szóval a legrosszabb, ami történhet, hogy nincsenek kihasználva olyan extra feature-ök, amiket a GCN 1.1 még nem ismert, de ez ugyan, illetve fokozottan igaz a DX11.x-re is.
Ami szerintem inkább gond, az a Mantle OS kompatibilitása. Windows 10 alatt a 15.9.1 beta driver-el is ugyan úgy nincs tripple-buffering a Frostbite-os játékoknál Mantle-el, ahogy már 15.7.x-hotfix-Vy (
) verziókkal sem volt.
Ha ebben a bétában lesz DX12 támogatás, azt vajon visszaportolják a többi Frotbite 3-as játékba is, amikben volt Mantle?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest