Hirdetés
- Yettel topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loha
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Én azt vettem észre, hogy az emberek jelentős része nem rendelkezik annyi beleélő képességgel, hogy a monitor által megjelenített, bill/egér/kontroller által irányított virtuális valóságba bele tudja élni magát, nekik szerintem sokat fog segíteni egy VR sisak.
Akik most is (sokat) játszanak, azoknak valszeg nincs szükségük rá, és nem is fog sokat dobni az élményen.
ez aztán végképp kizökkentene mindenkit a valóságból. Tudom, hogy ez a lényege, virtuális valóság, meg minden, de nem biztos, hogy jó irány ez....
SZVSZ a legtöbb embernek pont arra lenne nagy szüksége, hogy vmi kizökkentse őket a saját kis valóságukból...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Yettel topik
- Tesla topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Túraautó topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Napelem
- További aktív témák...
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- Bomba ár! HP ZBook 15u G3 - i7-6G I 8GB I 256SSD I Radeon R7 I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 17 Pro 256 GB Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)