- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kolbi_30
őstag
A héten láttam 8 gigás Asus strix 580at 350 euróért egy webshopban. Lassan árban lesznek..vegat meg sehol nem találok vállalható áron.
-
Kolbi_30
őstag
Amugy mi ez a sírás, hogy nincs alternativaja az NVnek? van 1080 es 1070 helyett vehető kari amd oldalon...mind kettonel +-5% van ide oda..TEgnap iponon volt sapphire 580 is 100k alatt 8 giga rammal,1060 ellen. meg xfx is..mondjuk mara 122k lettt..a sapphire xfx meg mar nincs..Az hogy nem kaphato idehaza, meg szerintem senkit nem erdekel csak titeket..fáraszto olvasni a sok nyígást ami itt megy..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
cskamacska #31418 üzenetére
AI addig szerintem nem is lesz fejlesztve,amíg nem lesz rá tömegesen igény...És ez amennyire én látom nem prioritás. A játékos közösség satnyul/butul, és ezt követik a játékok...
-
Kolbi_30
őstag
válasz
#20844032 #28962 üzenetére
Ha én kereskedek valamivel, pont nem erdekel miert veszik a termeket..ha veszek a boltban furdosot, a boltost,gyartot nem erdekli hogy furdok e vele vagy belovom/elszivom. Vagy veszel szalonbol autot..elmesz vele vagy szetcsapod a kereskedes udvaran..amint kifizetted a kereskedot nem erdekli.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
atok666 #28959 üzenetére
a steam statisztika nem reprezentativ, mert nem mindenkit kerdez meg, nem mindenki adja meg az adatokat...stb max azt mutatja meg hogy a megkerdezettek és válaszolok kozul kinek mi van..meg nincs benne az se aki nem hasznal steamet..mert lehet nelkule elni.
ha benne lennenek a banyaszok is lehet nem 80/20 lenne hanem 40/60...akkor meg ezen lenne a nyaladzas.. -
Kolbi_30
őstag
válasz
wjbhbdux #28952 üzenetére
Mindenki szarik a steamre nekem vagy 4 eve fel van telepitve de eddig egyszer kert adatot..akkor sem adtam meg..az AMDnek meg tokeletesen mindeggy ki veszi meg a termékét, nekik az a lenyeg hogy valaki fizessen erte. Ha erdekelne a banyaszat, vennek valahonnan en is 3-4 kartyat es csinalnam..ugysincs idom jatszani, es legalabb ha nem vagyok a lakasomban 3 hetig a gepem termelne egy kis penzt..lehet utanna olvasok. az meg hogy 20% ala esik baromsag..max nem jazstanak a vgaval. ennyi a piacot nem erdekli ki jaztszik ki nem
-
Kolbi_30
őstag
Nem vágom mi a baj a 380 kártyával. nekem is az van, amivel néha játszom azt viszi szépen, nem fűt nem hangos...W3 is szépen ment 50 FPs körül High beállításon, városban esett lentebb, de az is a proci miatt..meg nyilván nem 10 éves optimalizálatlan játékkel kell játszani..470 meg kb 30% erősebb, ha meg adott játék szarabbul fut egy erősebb vassal, akkor nemfeltétlen a hardware szar, hanem valami a jatékkal nem kerek.
-
Kolbi_30
őstag
válasz
->Raizen<- #23644 üzenetére
Ha FX alatt procit érted ahhoz kéll egy értelmes alaplap és nem droppol tuningal sem.(20-25k 6+2 vagy 8+2)
-
Kolbi_30
őstag
itt a fejekben van hihetetlen nagy probléma..AMD a középkategóriában adott ki kártyát és az alsóban..Minden birka azon pörög hogy nincs pariban a 1070-1080 felső/felső középpel....Basszus..a 480 80k a 1070-1080 megy 120-160k...1060 az ellenfele amivel pariban van...fixen megvan a 60 fps mindkettővel +- 4/5 fps..ezt kell nézni.. fogyasztás/hő..esetenként a 1060 melegebb hiába alacsonyabb a mágikus tdpje..csak szolok..kár ezeken pörögni. Nőjetek fel végre jobb lesz..vagy huzzatok mas oldalt olvasni meg kreténkedi más fórumra..mindenkinek jobb lesz.
-
Kolbi_30
őstag
Azért az félelmetes , hogy sokan még most is ezen a 3.5 gigan porognek..hogy igy is jo..az az igazsag aki ezt gondolja szerintem mentalisan bveteg..megtevesztettek a vasarlokat fals adatokkal, fals specifikacioval..es valaki ennek is tapsol..meg most is..aki ezt teszi az egyszeruen ostoba. vagy szereti ha atkurjak..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Malibutomi #20329 üzenetére
De a magyar zöld fanoknak semmi sem jó ami piros..mer az övék elektrolitot tartalmaz!
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Malibutomi #20318 üzenetére
Van különbség..az egyik amd a masik Nvidia...és az épp elég..mert az amd szar, meg akkor is ha pont ugyan azt adja mint a masik gyarto..teccik erteni?
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
Sajnos ezt a fórumot is ellepték az idióták, mint az SG-t...
-
Kolbi_30
őstag
Ha itt ennyi marketing guru meg kozgazdasz es mernok van..miert tartunk ott ahol tartunk? Ezt a topikot is vetek olvasni..
-
Kolbi_30
őstag
Nekem most frissített a 3D mark de nincs ez abench benne.. mi lehet az ok? Eredeti a program nem virágbolti..
-
Kolbi_30
őstag
most itt lett divat, mindent kimoderalni ami az nvrol lett negativan leirva? mert akkor jo lenne ha azokat a hszeket is torolne a kedves admin...amiben az AMDrol alkot negítiv velemenyt barki.... ez igy nem korrekt..
-
Kolbi_30
őstag
Nah eljött az ideje , hogy ezt a lapot is elhaggyam..moderatoroknak uzenem **** nem csak engem kell figyelmeztetni ha irok valamit..itt most lehetne bőven törölni meg bannolni..a sok zöld meg nezegesse a kartyajat mig dugja a kepzeletbeli nojet..
-
Kolbi_30
őstag
Amit leírtam TÉNY nem fröcsögés..ulj vissza az iskolába vagy sétálj egyet, hátha segít.Ha valami nem egyezik a felfogásoddal/véleményeddel még nem értelmetlen hülyeség.. Mert tény hogy a 980 20-30 papírral drágább a 390nél és hozza a 390 azt amit a 980 DX12 alatt esetenként többet is..jah bocs ha valaki ezt le is irja..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Malibutomi #15385 üzenetére
Volt valami cikk ahol a Vidias faszi azt nyilatkozta le, hogy a vasarloik 70% a grafika beallitasahoz is keves..Szoval a Vidia kartyyak 70% koruli vasarloja retardalt..akkor mit varsz ezektol az emberektol? amugy a jelek szerint valoszinu igazat mondott..
-
Kolbi_30
őstag
Aki dolgozott/dolgozik "nagy volumenu" tömegtermelésben/tervezesben az tudja hogy a papiron szereplo terv es szamolas papiron annyi amennyinek megálmodták, kesz termeknel meg lehet annyi is...meg sokkal több meg kevesebb is..mert a papir sokmindent elbír..persze lehet elsore is elvileg jot alkotni de akkor jon a quality aki megmondja hogy itt meg itt kene vele meg varialni hogy jo legyen...de az meg megint mas problemat vet fel.
Ezert nem jonnek 3 havonta a hardwerek, mert a gyartasechnologian javitanak a terveket modositjak a prototipusokon mert adatokbol kiokoskodott hangolasokkal, ami akar tobb ev meloja utan adja a kivant minoseget es termeket.ezert nem erdemes itt okoskodni a sok 10 evesnek vagy tapasztalatlan felnottnek..mert a gyartosori osszeszerelomelos/operator nem tudja, hogy adott alkatreszt amit naponta sokszor fogdos, esetleg hany ev munkaja..VGA es CPU vonalon meg meg bonyolultabb..mert nem mindeggy a kihozatal minosege, es a gyartastechnologia megbizhatosaga sem..(nem mindeggy hogy 100 chipbol 50 kuka, vagy csak 10..) -
Kolbi_30
őstag
válasz
#Morcosmedve #13832 üzenetére
Abban hiszel amiben akarsz..
-
Kolbi_30
őstag
Van AMD kartyas gepem meg vidias is..igy latom mindket hibat..és legalabb annyira szar az nv drivere mint a masike..persze nekem egyik sem crashelt vagy adott hibat x jatekban 2015ben..sokaknak meg igen..jah en meg nyersen válaszolok azoknak aki megitelesem szerint megerettek ra. Pont leszarom ha bannolnak valahonnan miatta.
-
Kolbi_30
őstag
-
Kolbi_30
őstag
szerintem te is nyugodtan nezelodhetsz a neten..talalni fogsz nv driver nyüszögőset..bőven..az nv driverek pont annyira szarok mint a konkurenciae..csak mig az amd nem irkal az nvbehogy szar ez forditva nem igaz..az nv fanok elvanak foglalva azzal hogy trollkodnak a masik gyarto topikjaiban..
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Malibutomi #13791 üzenetére
én úgy vettem észre, ha amd csinal egy kartyat, az a baj..ha nem akkor az..ha nem ad kidrivert csak evente 4 darabot az a baj..ha havonta akkor az..ha van kartya 970 mellet olcsobban vagy ugyan annyiert akkor az szar..ha sokkal jobb lenne akkor is szar lenne..a lényeg, hogy rinyáljon mert neki ez jó..kicsit mar unalmas a sok faszt olvasni..
Ha meg nem javul a furyk teljesitmenye akkor a tulajok megszivtak, vagy játszanak mással.. -
Kolbi_30
őstag
válasz
darkflamy #13784 üzenetére
a többet fogyaszt igaz, de kb lényegtelen mindkettőt elviszi egy 550w táp..hangosabb sem feltétlen igaz, normális hűtővel ellátott kártyát kell venni és nem hangos.
Nekem az előző kártyám dualX hűtésű volt, 70% fordulaton már hangos volt, a mostani Windforce, az is akörül lesz hangos. És az NV és AMD kártyákon is ugyan azok a hűtők vannak, csak a felfogató csavarok furatai vannak máshol. Egyéni ízlés kérdése hogy kinek a termékét veszed.Kb nincs különbség teljesítményben -
Kolbi_30
őstag
Jajj mekkora sátánizmus már az, hogy 0. napon nincs driver egy játékhoz..lesz jövőhétre...mellesleg driver nélkül is pariban vannak a kategoriak..kiveve a hbm kariknal..ami itt érint vagy 2 embert..micsoda tragédia ez..gyorsan adjatk el apcket is!!!Aztan terdeljetek a sarokba sirni...
-
Kolbi_30
őstag
Az AMD miert nem vedeti le a gcn architektura elvi mukodeset?
-
Kolbi_30
őstag
válasz
daveoff #13116 üzenetére
Nekem a lenti konfiggal, azon a mapon amit irsz(mantle) minimum fpsem 70 max pedig 90-95 ,64 fővel a mapon minden ultrán FHD felbontáson. 280x alap orajellel kicsit jobb volt ugy 10 fpsel. a mostani 380 is alapon megy. Proci 4520 Mhz vga 100%on porog a proci 60-70% közt
-
Kolbi_30
őstag
válasz
Malibutomi #12568 üzenetére
Ránézek valamikor hátha megtetszik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Elektromos autók - motorok
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest