- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Kolbi_30 #23132 üzenetére
Néhány bugtól eltekintve (BSOD sok éve egy bizonyos intervallumban kiadott driverekkel desktopon, zero core HDMI hang elmegy) sosem volt gondom a Radeon kártyákkal az elmúlt 10 évben, mióta ezeket használtam. Nagyon szerettem volna 480-at, de ami 1 hónapja ment a 480 topikjában, eltántorított. Custom kártyákra 220W TDP-t adtak meg a gyártók, azt pedig halkan meghűteni nehéz. Tudom, volt 380 kétféle is.
Viszont ha mára minden rendben a Polarissal és a topik csak arról szól, hogy kihajcsae, akkor örülök.
Nem lettem AMD ellenes, drukkolok a sikerükért, de ez most csak kicsit jött össze nekik. Nagyon remélem, a következő GPU és a Zen hangos siker lesz, és itt nem a hűtés zajáróll beszélek.
Milka 78: Csak nem leszek közellenség...
-
válasz
Kolbi_30 #23132 üzenetére
Nálam sem volt SOHA, az elmúlt közel 10 évben biztosan nem.
Illetve egy: volt néhány eset, amikor a hűtés nem követte a terhelést, ha külső program volt felrakva, esetemben az AB volt. Csak néztem, hogy mi a franc ez a nyolcvanakárhány fok.
Az nem volt vicces, azóta szoktam rá a monitorozásra.Szerk.: egy 290-ről volt szó és valamikor tavasszal jött elő a probléma...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- World of Tanks - MMO
- Metal topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3372
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest