- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
Majd ha játékban hoz pluszt akkor lesz miről beszélni.
Szépek a teszt eredmények, csak én nem tesztelni akarok hanem játszani.
Egyébként ha meg lesz a stabil 60.Fps kicsivel szebb graffal akkor már elégedett vagyok.
Elvileg jövő héten kint van a Win 10.Decemberre már talán játék is lesz.Ha meg annyira sokkal jobb lesz az AMD akkor visszaváltok.
most nagyon jól elvagyok Nvidiával. -
imi123
őstag
válasz
#35434496 #8540 üzenetére
Engem nem zavar ha jobbak lesznek DX12-ben az AMD-k.
Az inkább fog zavarni ha nem lesznek gyorsabbak de továbbra is fog menni a Mantrázás mint a Mantlenál.
Már előre várom a "ez még nem igazi nextgen motor" és egyéb kifogásokat.Az lenne a jó ha mindkét oldal megkapná ugyan azt a minőséget.
-
imi123
őstag
Nem kell senkinek.
Most a nagy cégek is összébb húzzák a nadrágszíjat.
Azért a mérnök gárda szerintem megvan.Maxwell-ig elég adok kapok volt.Most a Fury-k nem tudták egyértelműen megverni a Maxwellt.Az AMD-nek valami nagyon nagyot kellene villantani a jövőben nem akar több piacot veszteni. -
imi123
őstag
Első fecske.
Ennyiért egy darabig árulhatják. -
imi123
őstag
válasz
daveoff #8307 üzenetére
Aki játszott PC-n Battlefieldel azt hatökrös szekérrel sem lehetne átvontatni a konzolos mellé.
Az irányítás az még e dolog de egy 650Ti kártyával szebben fut mint PS4-en Async-el együtt.
Uncharted-nél tök jó a 30.Fps de egy Battlefildnél nagyon zavaró.Na jó biztos hogy több mint 30.Fps de szemre beugrál a minimum 30 alá is Ps4-en.
Megvan a Pc-nek még sokáig a célközönsége.Megfér a konzol mellett! -
imi123
őstag
válasz
Venyera7 #8208 üzenetére
Sajnos a gyenge konzolok miatt jut kevesebb idő a Pc-s fejlesztésre.
Az új Batman-nél is írták hogy véres verejték árán tudták megcsinálni konzolra.
Ez az egy az egyben átemelés konzolról meg csuda jó dolog lenne ha a konzol nem lenne gyengébb.
Eddig nem láttam next geneken semmit amit a Pc ne tudna.Ja de.. tudnak szaggatni 900.P-ben.
Lehet ünnepelni kellene hogy egy az egyben XboxOne minőséget kapunk,de nekem ez inkább rossz hír. -
imi123
őstag
válasz
Laja333 #8115 üzenetére
Látványos verésre ne számíts.
Ha rá is vernek 5%-ot DX12-ben az Nvidiára de drágábban és nagyobb fogyasztással akkor azért még az Nvidia tulajok nem fognak áttérni.
A Nano jó árazással nagyot dobhatna az eladásokon.Az Nvidiánál sem a 980 hozott sokat a konyhára henem a 970-es.Ha azt megveri a Nano és olcsóbb is lesz akkor lehetnek itt még szép Radeon eladások.
A kérdés mikor jön és mennyiért.Most elvileg uborka szezon van.Ha jól időzítenek akkor lehet versenyképes! -
imi123
őstag
Sajnos az elvakult rajongók több kárt okoznak a cégnek mint hasznot.
Ha mindenki a realitás talaján maradna akkor nem lenne folyamatos pofára esés.Biztos nagyon jó lesz AMD DX12-ben de aki azt hiszi hogy látványos Nvidia verés lesz az lehet hogy csalódni fog.
Én kicsit félek ettől a "programozók majd mindent optimalizálnak" töténettől.Eddig legalább driveresen lehettett korrigálni a hibákat. -
-
imi123
őstag
-
imi123
őstag
válasz
Malibutomi #7504 üzenetére
Lehet rosszul tudom de konzolokon is csak a BF4 Ps4 verziója használja az async-et.
Ha valami könyörög az optimalizálásért az a konzolok hardvere.Ha ott ennyire terjed akkor azért nem olyan egyszerű megcsinálni.Pedig ott aztán full fix a hardver. -
imi123
őstag
válasz
Malibutomi #7494 üzenetére
Nekem igazából mindegy is.
Én örülök annak is ha AMD-n jól fut.Mondom ezt úgy hogy most éppen Nvidiám van.
Legyen verseny!
Én csak ezt a nagy számokkal dobálózást nem szeretem.
A nagy elvárásokból általában nagy pofára esés van. -
imi123
őstag
válasz
Malibutomi #7481 üzenetére
Ismered személyesen?
-
imi123
őstag
válasz
daveoff #7463 üzenetére
Nem is tudom hogy képzelik sokan hogy 25% kisebbségnek fognak kedvezni.
Ha jobb is az AMD akkor is az Nvidia és a gyengus konzolok lesznek ami meghatározzák a jövőt.
Itt a nagy gond hogy a "nextgenek" eléggé vissza fogják a Pc-t is.
Lehet álmodozni,de egyre többen éberednek fel. -
imi123
őstag
Az csak még egy adalék hogy válogatott AMD felé lojális oldalak tesztelhették.
Mi lesz ha a kevésbé lojális sajtó is megkaparintja a portékát.Egyébként nincs itt semmi gond.Abba kellene hagyni a csodavárást.Tisztes iparos munka lett.
Aki TI és Titan X verést várt az most csalódott lehet.
A fanok úgy is megveszik.Én azt hiszem nem rohanok a 980-at lecserélni. -
imi123
őstag
Az hogy nálad érződött a gyorsulás nem is kérdés.
Nekem is volt 290X-em és 3770K-val is hozott 5-10%-ot.
A lényeg nem ez.A lényeg hogy AMD saját API-val hozza azt amit az Nvidia agyon szidott Dx11-el.
Ha azt állítom hogy a Dx11 szar akkor nem azt a sebességet hozom az új API-val hanem akkor legalább 10-20%-ot és nem az AMD Dx11 teljesítményéhez képest. -
imi123
őstag
válasz
#85552128 #6779 üzenetére
Nyilván ha akkora Budgetből gazdálkodna az AMD mint az Nvidia vagy az Intel akkor több embert tudna rá állítani a driverek csiszolására.
Ördögi kör.Nincs pénz optimalizálásra tehát folyamatos lépés hátrányban vannak.
Ha hátrányban vannak akkor kevesebb kártyát adnak el.Még kevesebb a pénz.
Most ismét téma a területek szétválasztása.Én nagyon örülnék ha a gyenge proci részleg nem húzná le a videó kártya részleget.
Ha egy Sony elgondolkozik rajta hogy leállítja a Tv gyártást akkor el lehet gondolkozni rajta hogy mekkora változások vannak.Aki nem alkalmazkodik az elhullik.Kőkemény a piac!! -
imi123
őstag
Erről az mindig az jut eszembe hogy a sz@r jó.
1 csilliárd légy nem tévedhet.Elnézést ha kicsit vulgáris voltam.
Természetesen az "idézet" nem a témához tartozik!!!Van az emberekben egy jó értelemben vett csorda szellem.
De azért ha folyamatosan átb@sszák őket akkor azért tudnak váltani is.Nekem Pl bizonygathatnák hogy az Nv milyen jó ha nem a saját szememmel látom.Persze hogy vannak befolyásoló tényezők.
Ki kell mindent próbálni és csak a saját szemünknek szabad hinni.Aki vakon hisz az a Fanboy,de ilyenek itt nincsenek! -
imi123
őstag
válasz
m0h0senator #6753 üzenetére
Nem kell egyik gyártót sem félteni.
Megvannak mindkét félnek a kis hazugságai.Szerencsére nem lehet sumákolni mert amióta internet van azóta minden gyorsan kiderül. -
imi123
őstag
Értsétek már meg hogy az emberek többségét nem érdekli a technológiai része a dolognak.
Megveszi azt a kártyát amin gond nélkül megy minden.Nem kell rá vízhűtés,nem kell alul -felül feszelni.Természetesen én sem tatrom szép húzásnak az Nv részéről a rosszul megadott specifikációkat.
-
imi123
őstag
Tetszik a 970-es elméleted.
Persze a sajtó miatt kezdték újra venni a 970-eket és nem azért mert még mindig a legjobb ár érték arányú kártya.A sárdobálás ellenére viszik mint a cukrot.Amit az AMD csinál marketing ügyileg az olyan szintű dilettantizmus ami egy ekkora cégnél szégyen.
Tudom neked nem számít a marketing de nézd meg az Apple-t.
Zseniálisan csinálják akáhogy is köpködnek sokan rájuk.Hozzá teszem nekik a kasszánál kell jól teljesíteni és nem 1-2 fórum megmondó embernek kell megfelelniük. -
imi123
őstag
válasz
#Morcosmedve #6340 üzenetére
Nekem a ref 980-asom ebben a fincsi melegben elkezdett 80 fölé menni.
Witrcher 3 azért adja neki.BF4-ben nem megy 70 fölé.
Megoldottam.
Letöröltem a Witcher 3-at! -
imi123
őstag
válasz
#16729600 #6332 üzenetére
Ez az!
Ne hagyd magad befolyásolni.
Vegyél 2 Fury-t és kösd be a fürdőszobába mosogép mellé!Szerintem a vízmelegítőt simán ki fogja váltani.Játszol 2 óra BF4-et és már megvan a tusoláshoz a melegvíz!
Már most elnézés kérek a leendő Fury tulajoktól.De oylan jól esik szemétkedni!
Béke!
-
imi123
őstag
Ha számolnak az AMD-vel akkor jót tesz,ha nem számolnak akkor a driveres utólagos javítás lehetősége is elveszik.Ahhoz hogy számoljanak az AMD-vel ahhoz eladások kellenek.
Nem nagyon elképzelni hogy egy 25%kisebbség igényeit fogják kiszolgálni.
Remélem a jövőben komolyan számolnak a Pc-vel és nem a jelenlegi gyengécske konzol generáció fogja majd vissza fejlődést. -
-
-
imi123
őstag
válasz
#52815360 #6177 üzenetére
Majd akkor tesztelgessék ha lesz driver is hozzá.
Arra viszont kíváncsi leszek ha HMB-hez írnak drivert az milyen hatással lesz a DDR5-re.
Mint tudjuk a DX12-ben kis jelentőssége lesz a drivernek.Reménykedjünk nem megint az lesz hogy új hardver támogatás ezerrel a régiek meg le vannak... -
imi123
őstag
Friss ropogós infók
-
imi123
őstag
válasz
Milka 78 #5946 üzenetére
Az a baj hogy sokan bukásnak fogják fel.
Ha elmész bulizni vagy iszol egyet a cimbikkel azt is bukásnak fogod fel?
A játékban is ugyan olyan örömöd leled mint a többi szórakozásban.Ezt sem adják ingyen.
Aki az elemezgeti mekkora bukó van az folyamatosan eladás kényszerben van. -
imi123
őstag
Én sosem értettem mi a jó a Fanboyságban.
Mindig azt kell megvenni ami éppen a legjobb.
Sajnos az alaptalanul nagy elvárások és csoda várások később jó nagy pofára eséseket eredményeznek.
Nagyon jók az AMD kártyák.De hogy majd dx12-ben egy 285 megver egy 980-at azért rendesen túlzott elvárás.
Meg kell nézni az új konzolokat.Hiába a rohadt nagy tudás ha nincs meg az erő a vasakban.
Mindenesetre nagy tisztelet az AMD-nek hogy hogy folyamatosan állja a sarat. -
imi123
őstag
Itt ezen az oldalon mindig csak ezt fogod olvasni.
Gonosz Nvidia ,szuper jófej AMD.
Az Nvidia megvesz mindenkit és ellehetleníti a szegény AMD-t.Nem kicsit unalmas már!!
Mondom ezt úgy hogy egymás után volt 6 AMD kártyám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest